IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@ratatooy ja teda miluju svoji praci, a strasne mi chybi..........chci jit do prace co nejdrive............nekdy jsem na praci nadavala, nekdy to bylo k posrani ale i tak se mi styska.............ale je jasny, ze pokud by se mi v praci nelibilo, jako tobe, tak se mi tam taky chtit nebude
Holky drzte prosim palecky, at jsme zdravi!!!!uz je mi jedno co to bude.........
ahojky všem......koukám,že je tu nějaký mrtvo.Já mam dnes návštěvu,tak se na vás juknu až večer 😉
@renca1978 tak par kapek jo,ale ne nic hrozneho 😉 ty nemam,měla jsem 1x a to myslim minulou středu jak byl ten pařak a šla jsem do města pěšky i na zpatek a byla tak 3 hodky ve městě tak to jsem poprve viděla,že mam,ale ani ne tak kotnik jak prsty,chlamala jsem se,že mam palec jak parek 🙂 ty maš?

@hanndy co litaš v takovem horko po městě 😒 maš ležet u bazenu a šetřit hvězdičku 😉
@renca1978 ty se koupeš doma v bazeně?