icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

hanndy
3. zář 2013

Jj ja taky skrtnu jen do krbiku na kotlik je casu dost akorad se mi nechce pro drevo asi pockam na pracanta 😅

mariiianka
3. zář 2013

já mam tyhle z kiku

renca1978
3. zář 2013

@mariiianka te chapu, ja to mela stejne...................a proc si nezajdes na ten 4D?tam ti to reknou

renca1978
3. zář 2013

@mariiianka juchuuuuuuu, ty jsou bozske 😎

hanndy
3. zář 2013

@mariiianka kdy jsi je kupovala takovi ja nevidela ja je chci taky ☹

renca1978
3. zář 2013
hanndy
3. zář 2013

@renca1978 peknej pupicek 4kg akorad 🙂

renca1978
3. zář 2013

@hanndy mne uz prijde obrovskej...........................nedokazu si predstavit, jak moc kjeste poroste

hanndy
3. zář 2013

@renca1978 neboj nejni ja doufam ze budu vypadat jak ty a ne jak kaysna,takze za me ti to sekne mamco

renca1978
3. zář 2013

@hanndy ty ses zlaticko, dekuju🙂a neboj, ty nikdy tlustoska nebudes............... 😉

hanndy
3. zář 2013

@renca1978 jsem vid 😀 hele ja cekam kde mi vylezou ty bombonky na kterych tak ujizdim 😅 ale i sam doktor rikal ze mam nahore 1,5kg tak at si dopreju,ale opatrne tak si dopravam

mariiianka
3. zář 2013

@renca1978 na ten bych musela až do Hradce a to se mi nechce,no nic nechám to osudu,buď se nám bude chtít ukázat a nebo bude překvápko 😉
@hanndy ty jsem kupovala minulý týden,když jsem byla na kontrole

hanndy
3. zář 2013

@mariiianka fakt jo tak to tam budu muset taky vyrazit,nebude ti to vadit vid 😅

renca1978
3. zář 2013

@hanndy jen si dej, muzes si to dovolit 😉

renca1978
3. zář 2013

Dnes v Kauflandu.............

hanndy
3. zář 2013

@renca1978 tak to je sila,ale ono to utece a budeme pect cukrovi

renca1978
3. zář 2013

@hanndy a nektere z nas rodit deti 😀

hanndy
3. zář 2013

@renca1978 jj vy rodit a ja budu pect,ale kdyz se budete snazit tak treba ty rohliky stihnete

renca1978
3. zář 2013

@hanndy ja na to tento rok asi prdim,neco objednam.............no uvidime..............treba jak pises, to stihneme.............chci bejt nejpozdeji do Mikulase doma 😉

slaboska
3. zář 2013

@renca1978 prosim tě co blazniš,4 kg jsou super,ja v tehle době už měla tak 7kg nahoře.a jsi na tom jak ja,jde ti to jen do břiška.to shodiš pak rychle.

renca1978
3. zář 2013

@slaboska cauky mnauky..............i mamka uz mi rekla, ze mam to bricho obrovske 😠

hanndy
3. zář 2013

@renca1978 mamce never,mamka keca 😀

mariiianka
3. zář 2013

@hanndy proč by mě to mělo vadit 😀 😀 😀 ?

mariiianka
3. zář 2013

@renca1978 no to si děláš srandu 😕 ,tak to už abych si udělala těsta na cukroví 😀 a sháněla vánoční stromeček 😀

renca1978
3. zář 2013

@mariiianka no nedělám si prdel,fakt....hruza,vid?to je znamení.ze už jsme vážně blizko🙂

hanndy
3. zář 2013

@mariiianka ja jen tak,stejne je mit nebudou 🙂 ty nemas jeste strom jo 😀

slaboska
4. zář 2013

@renca1978 ahojky,nemaš velky břiško.vzpomen si na mě a to ja měla určo větši jak ty.když to nosiš ty tak ti to připada velky,mě to taky tak připadlo a každy mi řikal,že mam maly.a tedka se každy divi,že už vozim kočarek 🙂 jo a mě mamka a segra řikali,že mam velky,takže jsme na tom stejně.
JINAK DOBRE RANO VŚEM,KOUKAM,ŽE JE TADY ZASE NAVAL KDO SEM NAPIŠE PRVNI 😀 😀

mariiianka
4. zář 2013

Dobré jitro..................
@slaboska ahojky holky,tady je fakt zase úplně mrtvo.Jak se máte 🙂

mariiianka
4. zář 2013

@renca1978 tak jak jsi na tom dnes,doufám,že je ti dobře.Jinak ono se to nezdá,ale mi se fakticky už přibližujeme k cíli 😅
@hanndy tak jsem zvědavá jestli botky budou a stromků mám na zahradě spoustu 😀 ,takže vánoce můžou klíďo být 😀

slaboska
4. zář 2013

@mariiianka mame se dobře,no nějak to tady umřelo.to jako všichni jěště spi? 😉 no neni jak Vam 😀

Strana