IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka mam vyyehleno,pradlo poveseny a asi pujdu prebrat satnik a udelat trochu mista 😅 ne ze by k tomu byl naky duvod 😀
@mariiianka ja jsem tak lina to je des a zjistila jsem ze prcek se muze do moji skrine nastehovat klidne okamzite,pac jestli vetsinu veci vyradim tak bude skrin skoro prazdna ☹ ja jsem chudinka ktera nema co na sebe normalne
@mariiianka to bude asi tim ze letni veci uz nepotrebuju a zimnich tam moc nejni no,to bude chtit nakupy to tatka nebude nadsenej uvidime az to preberu vrechno..co ta Renca ta se nak nemuze nabazit
@hanndy jo ty už polezeš do zimních jo.Tak to já nemám žádný na zimu 😅 .Renča se nám asi přejedla a teď relaxuje.A já jsem tak hotová,že se ploužím na gauč,hold vysávání musí ještě chvíli počkat 😅
@mariiianka no tak za chvilku jo vid,sukynkam brzo odzvoni,ale jeste ji mam vyndanou...ja taky odpocivam
@renca1978 ahojky,tak jsi jim tam schroupala i ty židle jo 😀 😀 .Ty budeš mít výsledky naprosto v pohodě.Mě to pitíčko ani nevadilo,docela mi chutnalo 😅
@hanndy Hani,myslíš že budeme mít chlapáci jo,to jsem na to zvědavá jestli na utz uvidí pindíka 😀
@hanndy jak musím VÁM to vrátit 😀 ,já tady do tebe nehučela 😀 😀 ..........skoro 😀 😀 😀 .Jj,to utekl,ani jí to už nevadí,dneska dokonce vstala sama už v půl sedmý blázínek,ona jí ta škola snad začne i bavit 😀
@mariiianka jasne ze budeme 😅 ja to mam potvrzene od Slabosky,ktera jeste dneska chrape 😀 tak to je dobre budestmit sprtku a nebudes se s ni muset ucit.. Maru myslis ze je mozny abych takhle brzo citila prcka mam takovy divny btukani,simrani,nebo jak to nazvat i vcera jsem to mela
@hanndy tak já se s ní neučím,úkoly si dělá téměř sama,akorát zkontroluju a podepíšu,takže pohoda.Tak možný by to mohlo být,že už prka lehce cítíš,ono to je ze začátku takový bublání a hlavně když se na to soustředíš pořádně.Za to mi budeme mít hyperaktivní dítě,jak říká manžel,protože už zase řádí od rána
@mariiianka tak to mas pohodu,doufam ze budeme mit taky chytry ditatko a ne lajdaka 😀 no vcera jsem to vypozorovala kdyz jsem se nasponovala na zada a dneska rano taky je to fakt jak vetrelec,ale jak rikas chce to soustredeni..za chvilku jedu do mesta pro cersve pecivo,naky cteni a hadej kam me asi nohy zanesou 😅
@hanndy kam asi do KIK 😀 😀 😀 ,tak koukej hvězdičce taky něco koupit a hlavně se mi tady pochlubit 😉
@mariiianka ale ja si tam jedu pro ty trica,detsky mam zakazany,ale na tatku prdime neco pidi poridime 😅 😅 kdyz se nam zacina tak pekne ozyvat vid? teda jestli je to on/a ale do 10 jsem zde. Co ty mas v planu dneska
@hanndy no a zákazy jsou od toho aby se porušovali 😀 ,takže hezky něco nakup,ať zase můžu slintat 😅 .Já tam jedu až za 10 dní 😀 .Já musím dneska hlavně vysat,to jsem včera nedala,pak v jedenáct jet nakoupit a pak se uvidí.Jinak včera jsem padla do postele už v devět
@mariiianka no predstav si ze ten muj chlap mi zabavil kartu 😠 lezela na policce v kuchyni a misto toho tam lezi papirek s usmevem ja se z neho poseru,ale na me si nepride 😀 ja az prijedu,tak taky musim dodelat to pradlo,mam na susaku jeste 2 pracky a vytrit,fuj..tak frcim

@hanndy no o já taky doklízím co se dá,ale dneska mě to vůbec nebaví 😖