IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 to žehlíš ty pidivěcičky,to já bych přijela ráda se poňufňat.Já jich musím taky ještě pár vyprat,ale došel mi miminkovský prášek
@hanndy to já bych i pomohla 😅 .V pondělí se stavím v Kiku,tak jsem zvědavá co si přivezu 😀
@hanndy jjo,ma to všechno pod kontrolou 😀
@mariiianka tak ja Vam řeknu pravdu,ja ji adoptovala 😉 😀 to děla to sladky,pak to spaskne to břiško po porodu samo,jo a už peču šatečky.teda jak šatečky to sice nevypada,nějak jsem to zamotala,ale učel to splni stejny 😉
@slaboska hele mě to taky nešlo moc zamotat,se mi to furt rozlepovalo,tak jsem to lehce připlácla 😀 a bříško si to přebere,ať už jsou zamotaný nebo ne 😉 😀 😀
@mariiianka je to vyborny,sice se mi v troubě trochu rozmotaly a jsou takovy rozšklebeny,ale vyborny.
@renca1978 no stačilo říct 😉 🙂 ,ale né,to hamouní žehlení pro sebe 😀 .Ale dalo to záhul co

@renca1978 hele a řádí ti Viky celý den?Jako u nás,je to někdy mazec a fakt celý den ho cítím a někdy,když ho zatížím prací,tak je klídek,ale odmění se mi večer a fest 😅