IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka ja bych je umyla v jarove vode a pak je nechala vymachat v obyc.teple aby se to z toho dostalo
@mariiianka Hele soupni je do sterilizatoru 😉 kamoska tak sterilizuje vsechny hracky
@mariiianka ja bych to asi takhle udelala no,sterilizator taky nemam a porizovat nebudu 😉 tim nicemu neublizis kor kdyz to nechas poradne vysplouchat v teple vode..
@hanndy hele přinejhorším když to nepůjde,tak nakoupím nový,no ne 😀 ,včera co jsi sem dávala ten odkaz,tak jsem tam nějaký i našla 😀 😀
@mariiianka chachacha hele a ja ti to chtela napsat ale nechtela jsem rejpat,maji tam krasny
@hanndy nerejpeš,stejně potřebuju ještě něco na kočárek 😉 a koneckonců to donese Ježíšek 😀
@mariiianka no jasne jezisek,tak to bych mohla neco ob.a poslat to nasim i se slozenkou vid? Jezisek 😅 😀 hele a kdy se pojedete juknout na nakou tu karu?
@hanndy jasně pošli 😉 .Na káru?,času dost 😀 .To nevím,manža stále nemá čas,ale tu co chci já,už jsem viděla,takže přinejhorším objednám na netu 🙂
holky to je neco jak to letí dnes začíáme 7mesíc a me se včera doktorka ptala jestly sem zase těhotná nebo sem to nestihla od minule zhubnout😀

holky prosím mam dotaz,našla jsem po Adélce rachtátka a jiné hračky,jelikož byli na půdě v pytli,tak čím myslíte že je mám omýt