icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

mariiianka
15. zář 2013

@hanndy čauky,na to jsem taky zvědavá,zda frajer či frajerka 😀 😀 a v pohodě budu tak jako tak 😉 ,ty budeš mít taky nějakou kontrolu ne,nebo se pletu.Já už v tom mam trochu zmatky tady 😅

mariiianka
15. zář 2013

@renca1978 taky s tím už počítám 😀

mariiianka
15. zář 2013

@renca1978 no tak to byla slušná svatba 🙂

hanndy
15. zář 2013

@mariiianka ja mam ko az 26 ☹ ale tobe budu drzet pesti hned jak se vzbudim

hanndy
15. zář 2013

Reni 300lidi ty vole to byla svatba za pul mega ne? Ale tu prehlidku kocarku bych brala 😀

mariiianka
15. zář 2013

@hanndy aha,vždyť říkám,že už mám tady zmatky 😅 ,ale uteče to 😉 .No jestli se vzbudíš v deset 😀 ,tak to už budu třeba i doma 😀 😀

renca1978
15. zář 2013

@hanndy fakt jsem cumela, i misto bylo bozi...............jsme strasne litovali, ze jsme o tom miste nevedeli, jinak bych tam taky udelala nasi svatbu...............hlavne svatebni obrad byl na mole u jezera, bomba..............oni nevesta i zenich maj oba labradory, kluka i holku, ti meli kolem krku uplne bozi masle............. 😀 nevestu vedl tatinek a mela i pejska, fakt skvele................nevesta mela bozi saty.24tt tehotenstvi a brisko v satech nebylo vubec znat.................. 🙂 nadhera

hanndy
15. zář 2013

@renca1978 to zni jak z pohadky,muselo to byt krasny 😀 ja bych si dala ty dobrutky co jsou na tech svatbach 😅

mariiianka
15. zář 2013

@renca1978 jéééé,tak to musela být bomba 😵 😵 😵
@hanndy no ty dobrůtky bych si taky dala,mňamy mňam 😀

hanndy
15. zář 2013

@mariiianka byli by jsme jak popelnice vid? 😅 jdu ven makat zatim papa

renca1978
15. zář 2013

@hanndy ja dnes taky..............mi to vcera nejak zachutnalo 😀

mariiianka
16. zář 2013

krásné pondělí maminy,tady se zase tvrdě spí 😀 .Tak si jedu pro ortel,tak na mě myslete berušky moje 😉 .Zatím páááá

hanndy
16. zář 2013

@mariiianka jaja tu uz jsem nemohla jsem dospat 😀 drzim pesti

renca1978
16. zář 2013

@mariiianka to bude ok,drzim pesti

slaboska
16. zář 2013

@mariiianka ahojky,tak jak?
Dobre rano maniny 🙂

renca1978
16. zář 2013

@slaboska ahojky, nic novyho, u mne vse pri starym, porad cukrovkarka 😀 😀 😀 😀 😀 jdu ven se psem, jeste urco prijdu, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hanndy
16. zář 2013

@slaboska ahoj mamco,tak jak vam mala roste,nejni z ni uz slecna na vdavani? 😀

slaboska
16. zář 2013

@renca1978 to nevadi,ja tě mam rada i jako cukrovkařku 😀 ja tu teda budu až později na 11 jdeme s Vanesskou k Dr.tak ji jdu dat najist,přebalit a vfrčime,tak pak se tady zase sejdeme 😀

slaboska
16. zář 2013

@hanndy kušuj!!!!!!!!!ja ti dam na vdavani,ona bude cely život žit s maminkou a tatinkem,ju chlapy zajimat nebudou 😉

renca1978
16. zář 2013

@slaboska tak treba spolu budeme v kontaktu dlouho, ja ti to pak pripomenu o tech chlapech............pockeeeeeeeeeeeeej jak zacne v 15 chodit na disko trisko 😀 😀 😀 😀 😀

slaboska
16. zář 2013

@renca1978 neboj,budeme spolu v kontaktu dlouho,musime přece vědět jak nam děti rostou,kdyžjsme proživali jak rostou v břišku 🙂 Vanesska nikam chodit nebude,bude hodna po mě 😀 ja a tata ji budeme stačit 😉

renca1978
16. zář 2013

@slaboska jojo, do urcity doby ji stacit budete 🙂

slaboska
16. zář 2013

@renca1978 ty nesejčkuj pořad 😉 chlap řikal,že když malou vidi a představi si,že si jednou někoho přivede tak,že ho trefi 😀 hlavně jak strašně chtěl kluka 😀 😀

renca1978
16. zář 2013

@slaboska jojo, ti chlapi jsou z tech holcicek poprdeni...............ted jak jsme byly na ty svatbe, tak tam mela kamoska 13 denni mimco, a muj Pepa rika:Ono je tak malinke?jsem myslel, ze jsou vetsi........porad tvrdil, ze se nebude brat ji brat do rukou, a uz se docela boji.................nechce to teda moc priznat, ale asi mu ji budu davat jen v zavinovacce 😀

slaboska
16. zář 2013

@renca1978 to řikal i muj chlap,že nečekal,že bude tak mala 😉 tak asi je mame rodit 10kg 😀 uvidiš,že to zvladne i bez te zavinovačky,chlap řikal jak nikdy nebude přebalovat a tedka to děla automat.

renca1978
16. zář 2013

@slaboska to Pepa zase tvrdil ze to delat bude a nevim nevim...........uvidime................10kg si muzou ti chlapi rodit sami 😀

slaboska
16. zář 2013

@renca1978 tak uvidime jaka bude realita 😀 ja už ty 5kg bych nechala na nich 😉

hanndy
16. zář 2013

Maru ty jsi se nam v tom Kiku ztratila ne? 😀

ak24
16. zář 2013

ahoj holky,mam dotaz neznate nejakou maminu co ma dvojčatka,jen byme zajimalo ve kterem tt rodili a kdy se poušti děti dom,,nebo nekdo mi tvrdi od 2 kg,a zase prej od 2,5 kg

mariiianka
16. zář 2013

@hanndy
@slaboska
@renca1978 ahojky holky moje 🙂 teď jsem dorazila,nakupovala,utrácela,tak cukrovka je negativní,uff aspoň jedna zpráva dobrá,tak jsem hned oslavila pořádným chlebíčkem s vajíčkem 😀 .Jinak mam navýšený magnézko na 4x2 tablety a musím odpočívat a nestresovat se,což nevím jak se to dělá 😅 ,poněvadž se mi zkracuje čípek a hrozil i nemocnicí.Takže děkuji,fakt nechci,tak jsem teď zvědavá kdo tady se mnou vydržíte 😀 .Jinak utz mi nedělal 😠 ,prý až 21.10.,takže na to kašlu a hold pohlaví snad už vědět nechci,hold budou vánoce jedno velké překvapení 😀 .Ale nákup hadříků byl,to nešlo odolat 😀 😀 a mám už jeden vánoční dárek pro Adélku.Jinak teď jdu zjistit,kde se tady u nás v okolí prodávají kočárky a za hoďku možná vyrážíme okouknout 😵

Strana