IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy ty máš taky ukázkovej.Hele a jestli tě to takhle bere často,tak bych to magnézko jedla každý den.Podívej já s mýma 8 tabletama a jsem prozatím v pohodě,teda aspoň se tak cítím 😉 ,tak doufám,že mi v pondělí zase nezkazí hned po ránu náladu
@mariiianka kazdopadne uz chci at je pul 1a mam to za sebou,pak podam hlaseni jdu si trochu schrupnout ju? Zatim
@hanndy to je mi jasný,že ten čas popotahuješ a jak se to táhne viď.Prospi se a pak písni,držím vše co mám,ale bude to dobrý uvidíš
@mariiianka tak si predstav ze jsem byla v cekarne ve 12:40 a uz tam sedeli 2 babky a 1 hodne korpulentni slecna,tak to jsem si hned rekla ze na zacatek smneny dobry chutovky a po me prislo dalsich 7 zenskych,ale nastesti byl v pohode,mam zanet tak musim zavadet globule,3xdenne Mg a na utz rikal ze mam nizko polozenou placentu cico tomu moc nerozumim,tak mam narizeno lezet s nozkama hore,zadny prochajdy a v pondeli na ko.prcek vypadal v poradku a spokojene,tak snad to bude ok
tak holky, jsem doma............na dia vse ok, uz tam mely ty moje vysledky z krve, a vse ok...............v poradne taky ok, mala vazi kolem 2100 gramu a je v poradku...............vaha je v norme, ale spise u ty horni hranice, tak snad bude dal rust pomaleji..............nastup na MD nakonec teda v tom pozdnim terminu 20.10, a dalsi kontrola 21.10................
@hanndy tak to je super,že je prcek ok,tak už žádný lítání a vzorně odpočívat 😉
@renca1978 ty bláho,to už máš za pár mateřskou,to je super 😉 ,konečně žádný omezování viď.Taky už se na to těším
@mariiianka neboj nehnu,necham se obskakovat az prijede macik tak bude delat rajskou 😀
@mariiianka tak ja jsem mohla jit uz ted 6.10, ale nechtela jsem.............leti to silene
@hanndy tak rajskou taky můžeme 🙂 ,já taky zase odpo spala,nevím,přišlo na mě zase nějaký spací období 😀
@renca1978 no to je mazec,jen mě to asi nějak nějak nedochází 😅 .Taky si říkám,že musíme být daleko od sebe,to by byl super babinec 😀 😀 😀
@renca1978
@mariiianka jj je to skoda taky to vidim v zivejch barvach,sedanky,kavicky,dortiky jee bylo by to fajn
Reni jukni tady,treba tam neco vyctes..
http://www.emimino.cz/diskuse/jidelnicek-pro-in...
tak holky koukam,že čtu same dobre zpravy tak taky 1 přidam 😀 dnes jsme byli na těch kyčlich a mame je v pořadku,nemusime dokonce balit ani na široko.tak jsem rada,nesnašim ty vyšetřeni,člověk se boji co najdou.

@mariiianka lepsi je teda nizsi jo,tak ja mu to musim rict...ty to abych si to napsala,abych na nic nezapomela