IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@ratatooy tak to by jí snad vyhodit nemohli né.Tak snad těch pár dnů tam nějak přetrpíme
@mariiianka cauky, mrkni na net, na webovky porodnice kde budes rodit, Apolinar to tam ma napsane, veci i doklady.......
@renca1978 právě že koukám a nemůžu nic najít.Ale už jsem hodila do pračky župan 😀
dobre rano holky,tak Vam řeknu,že ja do porodnice tahla celou velkou cestovku.nakonec jsem potřebovala kojici podprdu,pleny,vlhčeny ubrousky,ručnik a hygienu.pyžamo i župan chtěli,aby jsme měli jejich.jo a papuče.sadlo teda ne 😀 a na prsa bepanthen a to je i mimču na prcinu.takže za mě tak 😉
no hele ja byla uplne prekvapena jak je ten Bepanthen drahej.............to vetsi baleni stoji kolem 400,- je dobrej i na bradavky, tak mi kamoska prinesla 3 baleni z prace 😀
@mariiianka Hele a vis, ze mas odpocivat!!!!tady vidis, ze ani ta delsi chuze pro tebe moc neni...........kdy jedete do tech Krkonos?
holky asi jsem uplne blba, ale uz se prodavaji zajezdy na leto 2014 s velikyma slevama..............strasne moc bych chtela do Recka na Mykonos, asi neco objednam 🙂 a dam to manzovi k narozkam 🙂 Milujeme Recko, oba...........akorat se bojim, aby to pak vsechno vyslo
@renca1978 to je dobrý,já to někde snad najdu,ale jsi hodná,dík.Však já odpočívám,jen občas potřebujeme taky nakoupit 😀 .Hele Pepa už začal dneska jezdit a už teď se toho hrozím,co když nebude doma a na mě to příjde.Vím,že mám ještě 2 měsíce čas,ale stejně,jeden nikdy neví.
By bylo dobry udelat reklamu na sadlo, jako novej Elasti Q 😀 😀 😀 levnejsi varianta
@mariiianka jojo, to nevis...............tak treba tchan nebo nekdo znamej............ze by te odvezl, radsi at mas nekoho v zaloze 😉
@renca1978 jo jinak jedeme za 14 dní,tak snad to bude v klídku.Prostě jsem nějak blbě asi vstala 😖
@renca1978 hold to musíme, ještě nějak promyslet 😒 .I když to má v práci nahlášený,ale stejně.Ach jo,asi mě bere nějaká depka
Koukala nektera z Vas vcera na Jilkovou Mate slovo?vcera o domacich porodech?byl tam prednosta Apolanare Parizek.............a bylo to hustyyyyyyyyyyyyy...........jsme se s manzou u toho strasne navztekali
@renca1978 já nevím,prostě mě to nějak asi začíná teprve teď v hlavě spínat,že už je to do finále fakt kousíček 😅
@mariiianka dyt bud rada, konecne!!!!prece lepsi nez bejt na zavatku, hm?ber to pozotivne, za chvili je konec, a my uz budeme doma mit ty nejkrasnejsi vanocni darky 🙂
@renca1978 však já jsem,ale stále mi to příjde,že ještě nemám vše a nebo už toho mam tolik,že se neorientuju už v tom 😀 .Já mam fakt asi dneska divnej den

@hanndy bolí mě dneska nějak břicho,mě už z toho fakt mrskne 😠 .To je dobře že už je ti líp.Myslím,že to mám následky ze včera,když jsme chodili po městě.Fakt jsem k ničemu 😖