IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
6. říj 2013@hanndy jooo je to těžký ale přežijem to,v poronici ještě budem vzpominat jak nam bylo s bříškama hezky
0
@renca1978 tak mužeš malou vyndat i bez zavinky jinak musiš ty pásy furt provlikat no,a já ani podhlavník v autosdačce nemám čoveče ale nevadí to udrží to ten fusak nebo co,když tak nad tim přemejšlim tak jdu asi taky sehnat nejakej ten emitex ten byl fakt dobrej,i do kočárku a nebo se bude hodit i na doma v zimě než ráno zatopím
@ratatooy ahojky, ale celkove mi neni uplne dobre...........nevim, a mam nejakej vetsi bilej vytok, to jsem doposud nemela :-S a jsem silene unavena.....................asi proto jak jsem toho v noci moc nenaspala-...............ja myslim, ze tu zimni zavinovacku vyuzijeme i do hluboky korby...........a ten 3v1 emitex necham do sportaku 😉 spis premyslim, ze jestli bude mala mit 4 kila tak se mi do ty hluboky korby dlouho nevejde............. 😃
ahojky děvenky,samozřejmě že jsem se byla podívat na dr.Naštěstí vše v pořádku.Čípek se od minule drží stejně,tak aspoň že tak.Jinak si myslel,že už jsme byli v těch horách 😃 ,tak jsem ho přitom nechala 😉
@renca1978 Reni to máš určitě takový křeče jako jsem měla já minule,taky jsem nevěděla jak si lehnout,sotva jsem se plazila a druhý den v pohodě
@renca1978 Reni to máš určitě takový křeče jako jsem měla já minule,taky jsem nevěděla jak si lehnout,sotva jsem se plazila a druhý den v pohodě
@mariiianka tak to je dobre a delal utz? ja se taky za chvilku zacnu pakovat mam taky ko. Uz se vam to krati na odpocivaci vylet vid?
@hanndy hahaha utz,ten bude poslední až 21.10.A jinak výlet už s Aďou už odpočítáváme,doufám,,že budeme zdravý,ta zase v noci letěla na záchod,že jí bolí břicho a já na sobě pozoruju,že budu mít snad rýmu ]-(
@mariiianka aha ja mela v hlavicce proste nekdy 10. A mas 2 ko.delas mi v tom bordel 😃 jj bacily ted litaji,tak na sebe davej pozor at muzes vubec odjet
@hanndy z toho si nic nedělej,já si taky nepamatuju vaše ko kdy jdete 😃 .Bacily ať si lítají,ale daleko ode mě 😃
@ratatooy to nevim, cukrovla neboli,a vyssi hladinu na sobe nepoznam.................tezko rict..........................Hele tak jsem nasrana, objednala jsem si z mimibazaru kojici kosili velikosti M, a hadej co mi prislo?velikost XL.....................se tam vejdu 3x........................fakt super den dneska...................
@mariiianka a tys ho nepoprosila o UZ?uz kvuli tomu pohlavi?to ten dr. vubec nechape ze to chces vedet?
Začni psát odpověď...

Odešli