IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@sakalmilion přesne ja si taky jinou variantu nepřipouštěla a nepřipouštim ani ted a doufam že to zas klapne,a při našem šteští nam zbyde jedna pajeta s mražačkama na další díte
@ratatooy no to budeme testovat spolu.... 🙂 jsem ráda,že je tu někdo nastejno...a téměř na den 😀
holky tak jsem zpatky.všechno je v přadku,i ty triply testy vyšly negativni tak mam radost.dneska jsem viděla jak to miminko je neuvěřitelně živi,doufam,že se to po porodu změni 😀 jinak Dr.byl hodny a že jsem v 18tt a přad nevime co čekame,tak se snažil 10 minut,aby to viděl,ale mimčo mělo nohu přes nohu 🙂 prostě dama 🙂 a pak se mu to nějak podailo a ekl,že to neřekne uplně jistě,ale,že by to mohla byt holčička 😀 😀 😀 a srdičko nam krasně bije 🙂
Holky uzasnej obed jsem si dala...........kuskus s grilovanou zeleninou, mnam...........to ja muzu 😀
ahoj holky,tak jsem to dnes přežila,zase tak hrozný to nebylo,jen to čekání,než na mě příjde řada.Jinak máme 20 vajíček a zítra mám volat jak to vypadá.Teď se zase strachovat,aby byli nějaký k použití.Akorát měě bolí břicho,tak doufám,že to brzy přejde
@mariiianka to mas krasny pocet a nechavaly jste ICSI?? to bude i do mrazacku neboj 🙂 hodne pij a papkej bilkoviny,me ten jeden vajecnik boli jeste ted a mam ho porad trosku zvetseny taky jsem mela 21vajuch takze to bolet musi
@hanndy jj,nechali jsme si ICSI,ať je jistota.Pít se snažím,tak snad to brzy přejde.Tak to jsi měla taky krásný počet a bolest se dá přežít,jsou horší věci

@sakalmilion nadhera 😉