IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
ahoj holky,nebály jste se už kde jsem😀měl sem jen rozbitej pc,
holky ta školka to je masakr,jako už ted mám hrůzu až tam budu muset dát druhý dítě a to ještě uvažuju že odsud šimonka vezmu a dám ho tam až v září jestly nebudem s miminem stíhat a jak šimon řve jak kdyby ho vraždily
ahoj holky,tak jsem se Vám vrátila 🙂 .Bylo to super,počasí úplně nádherný,akorát dneska ráno pršelo,ale pak se to vybralo,máme pěkně bříška přepapaný 😀 a tělo unavený,včera jsme ušli až moc km 😅 .Spaní teda nic moc,už se těším do svý postýlky 😉
@mariiianka ahoj bobino,tak to je parada ze pocasko vyslo a hlavne ze se vam libilo..zitra nam musis povypravet..my jsme se taky vratili z hodne dlouhy prochajdy a nak to nemuzu rozdejchat,boli me bricho a v krizi..
@ratatooy tak to je fakt spatny,treba se to tenhle tyden otoci a bude si s detma hrat a uci se pusti, neco podobneho mela znama,ale malej vyrustal jen s dospelejma a zadny deti a ve 4letech mluvil taky jako dospelej uca zneho byla v soku rodicum vynadala ze to nejni normalni a ted je ve 3 tride a porad jsou problemy
ahoj holky, vy už ty začátky máte za sebou, tak bych se chtěla zeptat 🙂
čeká nás první návštěva U Apolináře. Jak to probíhá od první návštěvy? Už mi "hrabe" z toho neustálého čekání, tak mě zajímá, jak to probíhá od první konzultace k IVF -časově.
(mám PCO, bez vyvolávačky nemenstruuju, přítel trochu pomalejší spermie, myslím, že u nás IUI j zbytečná ztráta času....)
děkuji 🙂
@4092010 Ahoj,my chodili do Gestu,u Apolináře teď budeme rodit🙂my jsme první návštěvu konzultoval,počkali na menses,udělali Uz,a začali stimulovat.....pote hned OPU,následně ET,Takze všechno bylo během jednoho měsíce.predtim 6xIUI,neúspěšně,jsme oba zdraví,ale po stimulaci fostiminem u mne odebráno 7 folikulu a z toho jen 1 vajíčko,které zavedli po 72 hodinach,a výsledkem bude už brzy nase Viktorie🙂Takze na iui se vyprdnete,a ivf berte pozitivně,moc držím palce!!!!
@4092010 ahojky,neboj ja myslim ze hrabe vetsine zenkym ktery tohle musi podstoupit, hlavu vzhuru.. 😉 kazdy CAR jiny praktiky-za nas prvni navsteva dlouhy pohovor,tak se ptaj jak dlouho se snazite,nemoci v rodine,vase zdravotni problemy,pak vysetreni ,partnes sperma a oba krev,tam jsme se hned domluvili ze chceme IUI a dalsi cyklus uz to jelo..
Krasne ranko zeny...dneska mam budicek a ja bych tak spala,v pul 8 mi privezou tu malou cacoru je marod a nema kdo hlidat,tak jsem zvedava za jak dlouho budu marod ja..

@slaboska no jo vy jste prcci 😅 tak na zacatek to snad unosime uvidime,kazdopadne ted jsem si privezla pul pytle oblecku,boticky a 2 jeste cekaji na prebrani ,budu moct oblikat jak diva 😅