icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

hanndy
19. říj 2013

@slaboska no jo vy jste prcci 😅 tak na zacatek to snad unosime uvidime,kazdopadne ted jsem si privezla pul pytle oblecku,boticky a 2 jeste cekaji na prebrani ,budu moct oblikat jak diva 😅

slaboska
19. říj 2013

@hanndy Vaness bude asi drobunka,každej mi řikal moc 56 nekupuj,že to budu mit tak na tyden a jěště jsem musela dokupovat 🙂 tak to maš super,žesi dostala tolik věci se hvězdička bude moct pěkně paradit 😉

hanndy
19. říj 2013

@slaboska prave nikdy nevis co vyleze za obrika 😉 jj bude to paradnice,jako jsou to podedeny veci po 3 detech,ale veci pekny vubec bys to nesekla a kdyz si vemu tech penez usetrenejch..

slaboska
20. říj 2013

ahoj holky jdu Vam popřat pěknou neděli 🙂

hanndy
20. říj 2013

@slaboska taky preju krasnou nedeli dneska je tam nadherne

ratatooy
20. říj 2013

ahoj holky,nebály jste se už kde jsem😀měl sem jen rozbitej pc,

holky ta školka to je masakr,jako už ted mám hrůzu až tam budu muset dát druhý dítě a to ještě uvažuju že odsud šimonka vezmu a dám ho tam až v září jestly nebudem s miminem stíhat a jak šimon řve jak kdyby ho vraždily

ratatooy
20. říj 2013

@slaboska hele kamaradka vlastne dve maji takový drobý holčičky že ještě v 8mesicich nosí normálne 62 a jedny se vleze ještě i do 56

renca1978
20. říj 2013

@ratatooy Ahoj,mne to bylo divny

renca1978
20. říj 2013

@slaboska nazdar paní,hezkej zbytek neděle.jak se mas celej víkend?

mariiianka
20. říj 2013

ahoj holky,tak jsem se Vám vrátila 🙂 .Bylo to super,počasí úplně nádherný,akorát dneska ráno pršelo,ale pak se to vybralo,máme pěkně bříška přepapaný 😀 a tělo unavený,včera jsme ušli až moc km 😅 .Spaní teda nic moc,už se těším do svý postýlky 😉

hanndy
20. říj 2013

@mariiianka ahoj bobino,tak to je parada ze pocasko vyslo a hlavne ze se vam libilo..zitra nam musis povypravet..my jsme se taky vratili z hodne dlouhy prochajdy a nak to nemuzu rozdejchat,boli me bricho a v krizi..

hanndy
20. říj 2013

@ratatooy ja se nebala ty jsi takova saboterka 😀 tak Simonkovi se nelibi,ale ja bych jeste vydrzela..

hanndy
20. říj 2013

@renca1978 a co ty a tvuj krcek je to lepsi?

ratatooy
20. říj 2013

@hanndy no uvidime ale mě už je z představy že tam zitra musí zle už ted

hanndy
20. říj 2013

@ratatooy ja vim na tohle se taky netesim,delej jak myslis my ti do toho kecat nemuzeme,ale jestli je to tak strasny,tak ho nech doma

ratatooy
20. říj 2013

@hanndy njn je to děs,hlavně jeho nezajimají vubec děti,upnul se na učitelku,chce aby byla pořád u nej všechno s ním dělala tak jak kdyby byl doma se mnou a to nebyl žádnej mamanek,a blbě prej snáší změny jako procházka,svačina na kterou jdou do jidelny to vždycky řve

hanndy
20. říj 2013

@ratatooy tak to je fakt spatny,treba se to tenhle tyden otoci a bude si s detma hrat a uci se pusti, neco podobneho mela znama,ale malej vyrustal jen s dospelejma a zadny deti a ve 4letech mluvil taky jako dospelej uca zneho byla v soku rodicum vynadala ze to nejni normalni a ted je ve 3 tride a porad jsou problemy

04092010
20. říj 2013

ahoj holky, vy už ty začátky máte za sebou, tak bych se chtěla zeptat 🙂
čeká nás první návštěva U Apolináře. Jak to probíhá od první návštěvy? Už mi "hrabe" z toho neustálého čekání, tak mě zajímá, jak to probíhá od první konzultace k IVF -časově.
(mám PCO, bez vyvolávačky nemenstruuju, přítel trochu pomalejší spermie, myslím, že u nás IUI j zbytečná ztráta času....)

děkuji 🙂

renca1978
20. říj 2013

@4092010 Ahoj,my chodili do Gestu,u Apolináře teď budeme rodit🙂my jsme první návštěvu konzultoval,počkali na menses,udělali Uz,a začali stimulovat.....pote hned OPU,následně ET,Takze všechno bylo během jednoho měsíce.predtim 6xIUI,neúspěšně,jsme oba zdraví,ale po stimulaci fostiminem u mne odebráno 7 folikulu a z toho jen 1 vajíčko,které zavedli po 72 hodinach,a výsledkem bude už brzy nase Viktorie🙂Takze na iui se vyprdnete,a ivf berte pozitivně,moc držím palce!!!!

renca1978
20. říj 2013

@hanndy Ahoj,krk už lepší,ale celou noc jsem nemohla spát,potila jsem se hrozně.zitra snad bude líp

hanndy
20. říj 2013

@4092010 ahojky,neboj ja myslim ze hrabe vetsine zenkym ktery tohle musi podstoupit, hlavu vzhuru.. 😉 kazdy CAR jiny praktiky-za nas prvni navsteva dlouhy pohovor,tak se ptaj jak dlouho se snazite,nemoci v rodine,vase zdravotni problemy,pak vysetreni ,partnes sperma a oba krev,tam jsme se hned domluvili ze chceme IUI a dalsi cyklus uz to jelo..

04092010
20. říj 2013

@renca1978 to je úžasné, gratuluji!
@hanndy

děkuji moc, jste zlaté 🙂
to mě těší, že to může jít tak rychle 🙂 mě vychází ta první návštěva na 27.den cyklu, takže bychom pak mohli hned začít 🙂 již jsem brala 2krát clostík, pregnyl a předtím 5měsíců utrogestan... takže snad to IVF nám hned dovolí....

renca1978
20. říj 2013

@4092010 znám holku tady z koníka která taky chodila k Apolináři a vyšlo jim to taky napoprvé.moc si to tam chválila🙂

hanndy
21. říj 2013

@4092010 tak urcite stuj si za svym ze chcete IVF oni ti vyhovi..preju hodne stesticka at to klapne hned na poprve..

hanndy
21. říj 2013

Krasne ranko zeny...dneska mam budicek a ja bych tak spala,v pul 8 mi privezou tu malou cacoru je marod a nema kdo hlidat,tak jsem zvedava za jak dlouho budu marod ja..

renca1978
21. říj 2013

@hanndy cau,ty brdo,abys nedopadla jako já!!!!!!nejhorší je ze si nemůžeš ani nic vzít za prášky......mne je už dnes lip.Tak Uvidím jak to bude dal.....

hanndy
21. říj 2013

@renca1978 snad ne,ona je u nas vzdy v pohode nechrchla a nic,podle me je to tim ze mame novej barak a nemame pretopino a zadny plisne a oni starej vlhkej a plisne..jenze co s tim..

renca1978
21. říj 2013

@hanndy ty plisne jsou nebezpevny, vsechno se vdechuje, muze se z toho vyvinout az astma 😒 neni to prdel.............

hanndy
21. říj 2013

@renca1978 ja vim ja taky mela astma..ani jednou nezakuckala jsem zvedava az prijedou domu

hanndy
21. říj 2013

A Jako kde jste vsichni

Strana