icon

IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂

reennddyy
21. únor 2013

Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

mariiianka
21. říj 2013

@renca1978 Reni krásně,počasí nám vyšlo,pořád jsme jedli 😀 .V pátek teda večer začalo pršet a v sobotu snad za celý den jsme ušlápli kolem 10 km a měla jsem toho plný zuby.Ale v pohodě vydržela jsem,vyjeli jsme si lanovkou na rozhlednu,na kterou jsem vlezla do půlky 😀 - nesnáším výšky 😀 😀 😀 .Postel bych teda vyměnila to jsem se vůbec nevyspala,kyčle mě z ní boleli hrůza děs.Ale v so jsem padla,ani nevím jak.A v ne ráno taky pršelo,ale než jsme dosnídali,tak se udělalo tak krásně a teplíčko,to jsme stihli i bobovku,na kterou mě Aďa taky vytáhla 😅 .A řeknu ti všude dobře ale doma nejlíp 😀 ,v neděli jsem usnula jak miminko 😀 😀

renca1978
21. říj 2013

@mariiianka si jela bobovou drahu????tak to bych nedala.............ses nebala tech otresu????

mariiianka
21. říj 2013

@renca1978 jasně,na týhle žádný otřesy nejsou 😉 ,bylo to super.Prosím tě to bych nemohla nic a kdo ví třeba to zrovna tomu malýmu pomohlo,že se už konečně otočil 😉 😀 😀 .Akorát to jídlo nechci delší dobu vidět,jsem ráno ani nechtěla vlízt na váhu,ale světe div se,jsem vůbec nepřibrala 😅

04092010
21. říj 2013

@renca1978 opravdu? To je krásné slyšet! 🙂 děkuji!!!!!

04092010
21. říj 2013

@hanndy 🙂 děkuji moc 🙂

04092010
21. říj 2013

@ratatooy děkuji za zkušenost 🙂 myslím, že v našem případě ztrácet čas s IUI i tak to bude procedur....

hanndy
22. říj 2013

Dobré ránko bobinky tak jsem to odsrala na plné čáře, mám teplotu mluvit už taky nemůžu z nosu mi teče jak ženichovi z vocasu 😀 😀 😀

renca1978
22. říj 2013

@hanndy Ahoj myško,to je mi líto,to vypadá že mas to co já,taky to začalo takhle rychle a teduz jsem ok....musíš poctivě ležet uvidíš že zítra bude o hodně lip.ja se porad nalejvala horkým čajem s citrónem

hanndy
22. říj 2013

@renca1978 ja doufam ze me to prejde stejne rychle jako tebe,ale jak me zacne bolet hlava,tak je to v pr.jsem vzhuru uz od 3 jak me tresti.., tak snad si to vybereme a uz to na nas nevleze

slaboska
22. říj 2013

@hanndy no Hani co to čtu ☹ tak rychle pod peřinu a čajik 😉
dobre rano všem.

slaboska
22. říj 2013

@mariiianka tys malyo nechtěla otočit,ale snad vytřepat 😀

hanndy
22. říj 2013

@slaboska klasika pořád něco 😠 neboj já se nehnu

ratatooy
22. říj 2013

@hanndy je chudáku tak si dej paralen

hanndy
22. říj 2013

@ratatooy paralen mám v sobe ,ale na mě to ňák nezabírá já bych tam potřebovala šoupnout brufen ,ale ten nemůžu 😒

ratatooy
22. říj 2013

@hanndy phe...víš kolik sem za těhu sežrala už brufenů

ratatooy
22. říj 2013

@hanndy lepší brufen než bolest hlavy protože tím se vyplavuje hromada stresových hormonů

hanndy
22. říj 2013

@ratatooy nekecej ,tak ze bych ho slupla 😅

slaboska
22. říj 2013

@hanndy tak snad je to posledni věc co tě za těhu chytne.
@ratatooy ja když byla těhu tak jsem se bala vzit brufen ☹ sice mě hlava bolela,ale ja měla strach o Vanes.tedka už to valim zase ve velkym 😀

ratatooy
22. říj 2013

@slaboska jednoho brufenu se fakt bát nemusis me taky nic jinyho nepomohlo a jako aby me dva dny bolela hlava to nee

ratatooy
22. říj 2013

@slaboska jinak po těhu beru an hlavu zase opět leky na migrenu

slaboska
22. říj 2013

@ratatooy ty maš migrenu,tak to tě lituji.mě stači jak trpim když mě boli hlava normalně natož mit migrenu,tak se asi houpu na laně 😀

ratatooy
22. říj 2013

@slaboska jo to je slast potom když te bolí hlava třeba týden

ratatooy
22. říj 2013

ja mam radost jakej krásnej fusak sem tu sehnala

ratatooy
22. říj 2013

holky a už máte nachystaný všichni postylky?ja asi nachystám za 14dní ještě potřebujem koupit sedačku do obyvaku nejakou tak chci ješte zvládnout ikeu a pak přestvaet trochu nabytek a už nachystám tu postylku

slaboska
22. říj 2013

@ratatooy fusak je super.a ja už postylku nachystanou mam 😀

hanndy
22. říj 2013

@ratatooy fusak je krásnej ...mě se postýlka zatím netýká 😀

ratatooy
22. říj 2013

@slaboska no ješte aby mala spala na zemi😀

renca1978
22. říj 2013

@ratatooy ja uz postylky mam nachystany, uz dlouho.................ale aspon mam ted klid..............a ted uz funim jako sentinel, neujdu ani 100m, tak jsem happy ze jsem to udelala vsechno driv 😀 😀 😀 prosim te zitra ti poslu tu kosili, ja jsem nemozna, vcera jsem byla na poste a kosili jsem zapomnela doma 😀 😀 😀 😀 😀

hanndy
22. říj 2013

@ratatooy a co dneska malej jak se vám šlo do školky ?

ratatooy
22. říj 2013

@hanndy no pořád stejný včera prej řval až do tech 12ti hodin než sem přišla

Strana