IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@mariiianka což to on hodnej je,parkrát na em nekdo bafl koho sem dlouho neviděla že slyšel že mám extrémě hodný dítě😀ale zlobit taky umí třeba ráno se vzbudil,a s knučením na mě hulákal at mu dám moji peřinu na zem že si jde hrát a ja sem ještě spala
Dobré ráno já jsem taky...
@ratatooy jezis ten musí být stastnej 😀
@mariiianka dneska budeš na přijmu jo
@hanndy čauky,přeji brzké uzdravení a moc neprskej na monitor ať to nechytneme znova 😅 .Na příjmu zatím jsem ale jak dlouho to nevím 😀
Cauky holky,strašná noc za mnou,od 3 hodin zase pálení záhy,dala jsem si pod hlavu dalsi polštářek a nepomohlo:(moc jsem toho nenaspala,si toho Viky opět řádila a jeste tím jak jsem nespala a chodila po baráku,tak nespal ani Pepa ani Barny.a to dnes jedu na dia,pak do poradny a taky do práce s papirama na Md:(pak musíme jeste do Obi,Takze večer tu budu.Myslete na mne at je vše Ok
@renca1978 ahojky,teda chudáku,tak to nezávidím.Myslím,že večer budeš ráda,že lehneš do postele.Ale přesto držím na vše palečky,hlavně na tu dia
Ahojky holky, takze vazime cca 2500gramu a zrejme porodime 18.11 rano sekci 🙂 jinak jsme zdravi jako rybicky............ 😉
@renca1978 Reni,už tak brzy,jééé to ti budu závidět,ale strašně moooc přát 😵 .Skoro se ti sen vyplní co,akorát se sekli o tři dny 😅
@renca1978 aha,tak bud rada teda ja bych byla 😉 a jak ty se rozhodneš?
@mariiianka a ty nevěřiš na tu pověru?ja ho radši doma neměla.

@slaboska no ani o něm nevím hraje si v ložnici s hračkama