IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
ahoj holky ,jak se mate,ani nemam čas sem zajit,,mam dotaz když pojedete do nemocnice berete si veci pro miminko sebou na cestu domu a plinky,,ja pro see mat zbaleno,,ale nevim jestli vzit i veci pro kluky,,nebo ne
@ak24 ahojky,u nás věci pro mimčo mi pak přiveze manža až pro nás pojede,ale plínky jo
@mariiianka ahoj no taky jsem otom uvažovala,,ale zase jsem si řikala že nez dojede tak mužu mit mimča oblečene ,a pak je dame do sedačky a pojedem dom
@ak24 tak den před 😉 ,ale určitě bych to netáhla hned do porodnice,ono už takhle stačí,že taška bude narvaná tvýmy věci.Ale abych pravdu řekla,já nad taškou ještě ani nějak nepřemýšlela 😅 .Hlavně ještě si musím koupit asi 2 košilky.Za 14 dní jdu na mateřskou,tak to začnu teprve připravovat.A jak se jinak cítíš?
Ahoj mamci...
Jako holky dokoukavala jsem prostreno a ta mi tak hnula žluči linda jedna,ta by zasloužila ještě jednou pres hubu 😠
@mariiianka no ume jeto otazka času kdy me odvezou nebo prej v temto tydnu se většinou rodi,,jinak jemi dobře jen spodek me dost boli ,tak maleho mi vodi maleho mamka do školky..a 13 kg jsem nabrala
@mariiianka ahojky...co mate dnes v plánu? Já ted musim uvařit a po obidku jedu na narozeniny už se tesim mezi lidi a az si vykrafu zobacek 😀 to budu mit napranej pupicek,ale abych nevypadala na dvojčata palk vid? 😀
@hanndy čauky,to máme dneska stejné plány 😀 .Teď vařím,už mám i napečeno a navečer jedeme slavit 😀 .Takže ještě odpo musím zabalit dárky a dort máme v od včera v lednici
ahojky holky, vcera porodila moje kamaradka, byla o 3 dny min tehotna nez ja...............jsou oba v poradku.............ale mne prepadl silenej strach..............strach z toho ze to taky muze prijit kazdou hodinu

@renca1978 holky to je debata 😀 radši prestante nebo vyhlasite válku 😀