IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Holky,tak dnes sem udělala další testík a SÍLÍÍÍÍÍÍÍ 😀 Sice ne nějak moc,ale sílí 🙂 Já mám takovou radost 🙂 Chci se jen zeptat čím to fotíte?Já mým mobilem to nevyfotím,je to rozmazaný jako blázen,manželovo telefonem mi to taky nejde ☹ Ale teď mě napadlo,že tu mám ještě 2 starý telefony,tak zítra ráno až nebude manžílek doma,tak to ještě zkusim těma...Jak bych vám to chtěla ukázat...Snad zítra...Bože já mám takovou vnitřní radost a zároveň i trošku strach...Takový všeljaký pocity...
Ahoj holky, poradíte jak zabojovat s vedlejšími účinky stimulace? Mám dlouhý protokol, od soboty píchám decapeptyl a o víkendu čekám ms. Od včerejška mám návaly na zvracení a dnes se přidala fakt silná migréna. Tekutin piju dostatek, těhotná určitě nejsem.. Budu ráda za jakékoliv rady...
jinak brýýý ráánko,tak sem pekla perničky a když čumim z okna tak nevim jesly na Velikonoce nebo na Vánoce 😀 už me ten sníh fakt serinkuje
No jináč...dnes jsme už začly s agolutinem manža ma radost že si konečně do mě pichne 😀 😀 😀 😀 vikend uteče a transfer je tu co by dup
a hlavní věc:mam otázku-holky myslite že je problem ted 4dny před ET kdbych si vzala ag,tabletu canesten,nevím jestly to muže bejt z hormonů ale jelikož me bolí břicho a mam bílý výtok tak spiš to přisuzuju k nějakymu zanětu,ale ted nevim aby tam neo nvadilo pak u přenosu,ale zas tabeta je jen jedna
@ratatooy ahojky, no koukni co pisou u toho co pichas, ja si zrovna vcera kdyz jsem hledala vedlejsi ucinky nasla na letaku decapeptylu ze se k tomu antimykotika vubec nesmi! Jinak je mi lip o dost, ale dnes ze me na zachode vypadla takova velka bila hrca, jak zkyslej tvaroh, tak nevim co to ma znamenat.. do caru jsem volala a recepcni rikala, ze se mi doktor ozve a zatim nic..

@ak24 ja jsem za to 1 rada.řekli mi to v 7tt jak jsem šla na ultrzvuk,ale někdo jde teba už v 6tt a vidi to.dřiv ne,neboj to uteče rychle 🙂