Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Ahoj holky,tak nám zůstalo všech devět a zítra ráno bude ET.
@renca1978 a jakpak ty jsi dopadla?
@mariiianka tak to jsme na tom stejne ja zitra taky jedu ,ale na KET na Rencu taky myslim nekde se nam coura
@hanndy tak to je super,nebudu v tom sama 😉 .Chtělo by to tu tabulku,aby byl přehled,ale já zdatná na to nejsem 😒
ahoj holky...tak jsem po OPU...bylo 11 folíků a z toho 7 vajíček 😅 mám si volat v úterý jak to vypadá a zda bude ET ve středu nebo už v úterý 😀
Ahoj holky,nejde mi to vyfotit ☹ Tak ráda bych vám to ukázala...Jinak mám stejnej testík jako renca 10 a 11 den po et...Až to budou úplný dálnice,tak vám to sem hodim i rozmáznuté 😀 To půjde už 100% vidět 🙂 Jinak se vás chci zeptat kdy jste šli pak na krev a utz?
@mariiianka ja na tabulky taky moc zdatna nejsem 😅
@sakalmilion to je krasny pocet do utery budes jak na trni 🙂
stavila sem se v lekarne pro testy,a asi tu neseženu mamatest pani v lekarne řikala že dealer co to vozil byl takovej debil že ho už nikdo nechce videt
ahoj. tak já se o nějakou tabulku večer pokusím, ale neslibuji... 😉
@hanndy no to mi povídej.. 😖
@sakalmilion tak to je krásný počet,ale čekat do úterý?Uff,to dá práci,ale neboj uteče to 😉
@mica21 konečně se našel někdo zdatný,super 🙂
@mariiianka no právě až do úterý 😒
@sakalmilion tak to budeš chudáku,jak na trní 😒 .Ale neboj zvládneš to 😉
@mariiianka no bohužel mi nic jiného nezbyde 🤐
@sakalmilion a jak se cítíš po OPU
@mariiianka trochu bolí břicho a jsem unavená 😖
@sakalmilion tak to jsem měla taky tak,vyspala jsem se a bylo to dobrý.Teď už je to v pohodě,ale jak se snažím stále dost pít,tak jsem nafouklá jak žába ☹
@mariiianka a proč pít???
@sakalmilion abych neměla OHSS.Tobě to neříkali 😕 ???Mě na to teda upozorňoval jak dr.na gynekologii,tak i dr.v laboratoři
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@akashka ajoo no ja už mam jen agulitin a ten estrofem ale podivam se tak to mam asi neco podobnyho tak tomuže byt assi i hormonalního puvodu