IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@renca1978 no mě to prostě nic neukáže,ať dělám co dělám 😢 😢 😢 .Kde to mám jako hledat
@mariiianka tak jen klikni na soukromou diskusi a jestli te Renca napsala dobré tak te to pusti
@renca1978 Reni na to kliknu a prostě mi to napíše,že to neexistuje,kde nastala chyba 😕 😕 😕 😕 ??????
@mariiianka taky tam musim mit ty i 3x???? 😀 😀 😀 😀 😀 aspon vime, ze to zabezpeceni funguje 😉
@slaboska ee hele fakt to povinny není,jen ti třeba nemusi vzít dítě do školky někde nebo tak a zrovna s tím černym kašlem,očkování na černy kašel pusobí jen pár let a potom už ne,takže ted to chytlo plno lidí co očkovaných bylo skoro všichni že,a mam podezření že jsme ho měly i mi s malym
Založila jsem novou diskusi k porovnání různých CAR, pokud budete mít čas a chuť poprosím Vás o Vaše objektivní názory ať pomohou nováčkům dále v jejich rozhodování :
https://www.modrykonik.cz/forum/asistovana-reprodukce/porovnavani-car-vase-zkusenosti/
Moc díky!
Ahoj holky. Tak jsme se po půlroce odhodlali podstoupit další KET a zavedli mi posledního mražáčka.... Jsem třetí den po KET. Držte mi palce prosím.....
Moc děkuji. Doufám!!!!!
Nevim jestli to vydrzim do pátku. TJ desátý den a chci si udělat test
Ve 3.13 jsem se stala maminkou nádherné Viktorie,3300g,48cm,bylo to hodně akutní,kontrakce po 5 minutách....
14.listopadu 9.29 tam dala Renča odkaz,je to tady na te strance z vrchu,tak tam nejed a Renča Tě tam da.at se mužeš taky pochlubit s tvyma prckama 😀

@mariiianka Naše miminka 2013/2014