IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
Dobré ráno holky, tak já jsem to samozřejmě nevydržela do zítra netestovat a včera jsem to zkusila.. A je tam, bylo to 8. den, dneska jsem, jak jinak, taky testla, akorát že jiným testem, takže nemůžu posoudit, jestli sílí. Na zítra už mám připravený stejný. 🙂
@hanndy mě je fajn,jen mě občas píchne v podbříšku a stále něco vymetám k jídlu 😀
@hanndy já taky,ale to bude tím že jsem zaavřená doma a nudím se nebo nevím 😀 .Co nám zbyli vajíčka z velikonoc,taak jsme je s dcerunkou hezky spořádali,sem tam to proložím čokoládkou a je mi dobře 😅
Holky normalne mi prijde, i manzelovi, ze uz mi roste bricho, je to mozny v 6tt?neni na to prilis brzy?
@renca1978 hele mi taky zkoušeli tenhle obojek na naši moskevačku a ani to sní nehlo 😀 ,dali jsme ho ovčandě a ta se mohla zbláznit
Mne prave jidlo uplne nejak prestalo chutnat, moc toho nesnim, naopak jse se rano vazila a mam -2 kg, nechapu...........

tak koukam,že jsem tu asi navic když nerodim v prosinci ☹