IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
@hanndy mě zase řekl,že mi tam ten test přidrží 😀 ,jo a já mu řekla to samý 😀 😀
@mariiianka to jeste nic nejni kdyz jsme spolu byli asi rok tak jsem byla jeste na skole no samozrejme ze zpozdeni,tak jsme udelali test a on tam tu druhou carku primaloval a ja myslela ze to semnou svihne a kdyz jsem to prokoukla,tak jsem ho malem zabila
tak ja opravdu mezi vas nepařim,tak ne,že jedina nerodim v prosinci,ale jště všichni mate velke psi a my mame 2 yokširy 😀 asi bych si měla najit jinou diskuzi 😀 😀 😀
tak já mám dneska nějakou depku holky....... jestli to je i tím počasím... furt sanda sranda a pohoda a věřím jak dny ubíhají tak se fakt bojím a dneska mě chytli fakt depky a pochyby.......
Doufám, že Vám to všem vychází🙂))))) a jste v poho, já doufám, že se z toho vyspím
@renca1978 renco no to by určitě pomohlo a tu jednu čárku anvíc k tomu an tom testíku🙂)) no jak říkám, snad se z toho vyspím🙂 Dloube mě v podbříšku a už druhej den m ám nějakou jakoby teplotu, úplně rudé tváře a točí se mi hlava jak už jsem někde psala, jestli spíš nejsem v přechodu....... a čas testování naostro se blíží a blíží..........fůůůůůů
@janice_opice Ale dyt // na testu budou, uvidis!!!!!!!!!!!!a ze se blizi cas testovani je jenom dobre, prece nechces cekat vecne, hm? 😉 Dobre to dopadne 🙂
@renca1978 😀 😀 😀 no je fakt že za pár let bych zesenilněla a zapomněla na co to vlastně čekám ..no jo no... mám testovat 10. den po ET což by bylo v neděli, ale MS má přijít až kolem 13. tak teda fakt nevím, takže dokud nepřijde tak můžu asi vesele testovat nebo jak? 😀 😀 😀
@janice_opice ja testovala uz 8 den 🙂 a MS taky mela dorazit 13 den.................
@janice_opice Nemas vubec zac, ja jsem holkam odsud taky vdecna, ze to tady se mnou resili a poradili mi 😉
@renca1978 no ona mi Ms má dorazit ne 13. den,ale 13.nebo 14.4. právě :(
A ty jsi měla jak velká embryjka nebo embryjko????? já už si sto zase nepamatuju.....chlap doma sice podpoří,ale nikdy to není tak jako od ženských ve stejné sitaci, že🙂))))
ahááá tak já byla na odběru 26.3 tzn. minulý úterý a 28.3: mi je tam dávali zpátky a byla jednošestibuněčný a jedno pětibuněčný...... no nevím, jelsti něco bude tak nejdřív asi ten 10. den si myslím chjooooooo ale já fakt nevim,jelsti nejsem v přechodu takový stavy - to asi ten utrouš co? Já si to nepamatuju na posledním IVF jsem byla v roce 2005 😀 😀 a na prvnim v roce 2000 a to se ještě pomalu svítilo u toho loučema:DD
@janice_opice MNe teda utros nic nedela, nepocituji zadne vedlejsi ucinky...........5-benecne?ja myslela, ze se ta bunka deli vzdycky po 2x..................tak to nevim, jinak utros mam 3x2
No prej ne to rikal embryolog tak nevim :D:D:D.tak kdyz ne utros tak jsem v prechodu teda.:D

@mariiianka presne pritel to same proste o vikendu budeme testit a hotovo,tak jsem mu rekla ze si muze nacurat sam,treba se mu tam neco objevi 😀