IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
holky kdo jesi zavali 2 miminka už jste byli na UL,,nebo ja byla ale jetam jen jedno sice doktor řikal žejeto jeste brzo řic jestli je jedno nebo 2,,,co vi nato jeto možne
@mariiianka ,ale na 11den je to slabe ja premyslim ze zitra vynecham a udelam az v patek
@hanndy myslíš že vydržíš 😀 ???Hele někomu vyleze dřív a někomu dýl.Jsem ti už jednou psala,že si hrají na schovávanou 😉 .Věřím,že tam jsou 🙂
@mariiianka ja nevim asi ne 😅 ja mam strach, protoze me zase zacina bolet bricho no uvidim co bude az se vzbudim a co ty testujes zitra?
@hanndy no jasně,že testuju,když už jsem je nakoupila 😀 .Zítra zkusím ten co dnes a schválně 😉
@mariiianka tak drzim pesti ja uvidim az rano momentalne to fakt vypada na mrchu 😒
@hanndy tak mě to nedalo a uděla jsem dva testy,sice každý v jinou dobu,ale rozdíl tam je.Každý mamatest jiný.Já jsem asi fakt už cvok 😅 .Od půl čtvrtý nespím a jak magor nad tím přemýšlím,fakt jsem už na odstřel 🙄
@mariiianka ahoj, ten z 3:30 je peknej, ten druhej je nic moc, ale ten druhej za ty 3,5 hodiny ta koncentrace hcg v tak rannem tehotenstvi musi bejt minimalni, coz si myslim, ze by mohlo odpovidat.........brala bych v uvahu spise ten prvni test, vypada lip a asi je i moc posbirana za vic hodin, hm?
@mariiianka ten prvni je krasnej tak se hod do klidu,hele jen tak pro zajimavost kolik mas jeste tech testiku?? 😀 😀
@renca1978 no mě se to zdá slabý.Ten co jsem dělala v úterý byl lepší,ale asi je to těma testama.Sice to jsou mamatesty,ale každý z jiný krabičky.Škoda,že už nemám ty starý.No nic počkáme do pondělí na ortel,ať už je jakýkoli,jsem s tím smířena.Už vás tady s tím nebudu otravovat.
@hanndy ještě se nějaký najdou 😀 .Kdybych je neměla,tak bych měla klid na duši (Možná 😀 😀 ).Jako mi stejně ta kontrolní čárka příjde i tak strašně slabá 😒 .Tak nevím co s těma testama je,asi nějaká porucha 😀
@mariiianka prosim Te nikoho tady urcite neotravujes....... 😉 ja myslim, ze to bude dobry, proc by tam jinak ty // byly?Teeeeeeeeda ale mas to akcni 🙂 Hodne lidi na ty novy Mamatesty nadava, zkus si koupit ty Pregnant 10, ja s nema byla moc spokojena
@renca1978 když já se nikam nedostanu ☹ .Zkusím se zeptat v tom našem maloměstečku tady kousek od nás,ale jsem si jistá,že mají jen tyhle hrůzy 😠
@mariiianka ja jsem naopak zadnej mamatest nesehnala, mely jen ten Pregnant, a nakonec jsen za nej byla rada...........no tak uvidis, kdyz nebude tak nebude....................
Ja mam zase nervicky z vecera..............a ze titrka taky, at uz je sobota.....
@renca1978 raději pondělí 😉 .U tebe to bude v poho 🙂 .Jinak já to musím mít akční,já nemůžu mít nic normálně přeci 😅
@mariiianka no prave, ja ty testy mela hezky a stejne jsem z toho byla na nervy, ale neco mi rika, ze to u tebe bude v poradku 😉
@mariiianka zkus se zeptat,ale ja myslim ze carky jsou krasny a tyhle testy stejne vic nedokazou

@hanndy nekecáš,já ho tam vidím 😅 .To přece musí vyjít 😵