IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
16. srp 2013@slaboska hele ja znam spoustu lidi ktery si na to museli vzit pujcky a to je teprve zoufalstvi
0
@renca1978 jsi hodna děkuji,vyřidim ji to 😉
@hanndy no ja jsem ten typ,že kdybych na to neměla tak si taky pujčim,ale vim,že u chlapa bych s tim narazila,ten by si na to nepujčil.ale těch lidi mi je fakt lito,hlavně nikdy neni zaruka,že to vyjde a penize dochazeji,jako mi tady jsme měli všichni štesti.
@hanndy no ja jsem ten typ,že kdybych na to neměla tak si taky pujčim,ale vim,že u chlapa bych s tim narazila,ten by si na to nepujčil.ale těch lidi mi je fakt lito,hlavně nikdy neni zaruka,že to vyjde a penize dochazeji,jako mi tady jsme měli všichni štesti.
@mariiianka me to dojede na 77% a pak se to stopne ted mi to dojelo na 99 a zase stop ]-(
@slaboska no tak to myslim ze na zavideni nejni 😃
@slaboska no tak to myslim ze na zavideni nejni 😃
tak pochopite to-před porodem jsem se objednala na kosmetiku,aby mi dodělali řasy,objednala se ke kadeřnici na melir,abych byla do porodnice krasna a neudělala Vaness ostudu a tedkaa zjistim,že se mě vedle nosu udělal bedar ]-( ]-( ale takovej,že mi sviti přes cely obličej ]-( no,že ja se snažim 😉
@mariiianka no pravě 😃 jěště,že nebudu cela uspana,aby mě nemohli Dr.pomlouvat co mam na puse 😃
@hanndy krásný věcičky,no a jak jednou začneš,tak už to bude furt 😃 .A to měli všechno v tescu?
@hanndy to se mi právě líbilo s tím slonem,ale já už nic kupovat nemůžu,já mam dupaček mnoho,ale ty bodýčka jsou super,správná neutrál barva pro nás viď 😃
@renca1978 to se máš,mě kdyby chtěl někdo koupit to povlečení do postýlky,taky bych byla ráda 😃 .Se nějak furt nemůžu rozhoupat.Mam zase nějaký období,že mě to nějak nebaví.
@renca1978 to se máš,mě kdyby chtěl někdo koupit to povlečení do postýlky,taky bych byla ráda 😃 .Se nějak furt nemůžu rozhoupat.Mam zase nějaký období,že mě to nějak nebaví.
@mariiianka mne uz to vubec nebavi...............uz to chci mit vsechno hotovy, at uz mam klid ............ 😉
Začni psát odpověď...

Odešli