IVF září 2018
Gyndě mělo být...nějak mi to přeskočilo 😀.
@janca209 hlavně se zbytečně nestresuj a buď v klidu. Ono se to zdá ten měsíc dlouhá doba, ale věř mi opravdu to utíká. Já mám furt pocit, že jsem se nedávno dozvěděla, že jsem těhu a dneska jsem přesně 33+0. Ono bát se budeš pořád, jak začneš cítit pohyby bude to lepší, ale taky jsou dny kdy se mimčo nehýbe a panika je zase tady. Od 28tt by měly být pohyby pravidelné, ale prostě naše miminko má své dny, ono je pravda, že moc nekope, ale spíš sebou strašně vrtí a mě se akorát tak boulí a vlní břicho, ale z toho přijde den, kdy ho cítím z rána trošku a pak trošku večer, taky mě to vystrašilo, že by mělo být cítit po tom 28tt až 10x za den a já sotva, že 2x, ale prostě jak je asi člověk unavený, když je třeba škaredě, tak to má vliv i na to miminko a prostě spinká 🙂
@janca209 tak já jsem doma byla byla ještě před Ketem a díky blbé práci a počátečním problémům, jsem doma na doporučené dr. zůstala a hlavně manžel, nechtěl, abych se do práce vracela. Takže jsem doma, už hodně dlouho, ale tak já jsem si nemohla stěžovat, docela to utíkalo, stačil v týdnu jeden dr. a ten týden hnedka rychleji utekl a navíc jsem se i doma nějak zaměstnala. Ale tak každý to máme jinak, tak jak budeš v práci zase to bude lepší 🙂 ale jak říkám ten strach tu už bude napořád:-/ teď aby bylo vše ok a mimi rostlo, jak má, pak první velký plašák 1.screening a pak další. Ale člověk prostě musí být optimista a jinou variantu si nepřipouštět

@evelinah Pomalinku budu končit 10 týden. Musím si zvykat, že teď budu chodit na kontroly po měsíci, jsem z toho nervózní, protože mám strach jestli se něco nepo...