IVF září 2018
@lentiluse mam docela špatný zkušenosti ze zacatku parada vse bez problémů prvni iui nic druhe iui nic prvni ivf vysel prisel ale ve 3 týdnu zánik 2 ivf nic vzdy vlozena dve embrya protoze tj lepší ikdyz to není pravda po prvním iui pokazde jiny doktor delal zakrok v novém centru me zhodnotili jako prestimulovanou a pri posledním ivf co nevisel mi doktor sám rekl at jdu jinam ze neví co by mi uz nabídli šli jsme do heliosu a tam jsem musela mit 6m pauzu at se dam dohromady a začala nove ivf kde to hned vyšlo minimum.léků. ..úplne jiny pristup
Tak holky. Dneska v devět si budu píchat první injekci perem. Puregon. Budu sama, můj muž jede přes noc pryč. A tak mě napadlo, jestli přes noc nemůžu mít nějakou alergickou reakci a nikdo tu nebude, aby mě zachránil 😃 úplně jsem se vystresovala. Nejen že řeším, jestli se mi to povede píchnout, ale ještě tyhle obavy! Uklidněte mě prosím! 😃

@janca209 V patek to bylo 14dni a volala sem a nic jeste ☹ to mudr ze to do 14dnu bude a hned si muzu prijit pro injekce. No prave ze sem ms dostala dnes 😢😢😢 a stimuluje se od 2dc ze? Takze sem v haji a zas mesic cekat 🤥