IVF září 2018
já bych měla začít stimulovat 11.9. (doufám, že šťastný termín 🙏 ) Jak tady píšete, že čekáte na schválení pojišťovnou (o co jde?). Mám za sebou jedno IVF v listopadu 2014 a nevzpomínám si, že bych čekala na nějaké schválení pojišťovnou ....
Ja zacinam stimulaci 6.9.uz mam doma leky a injekce jezdíme do helios Brno Máme z tama uz jednoho chlapečka tak to.jdeme zkusit znova dlouhy protokol
Ja zacnu pichat injekce (dlouhy protokol) kolem 21.9. Bude to nase sedme IVF/ICSI.
My už máme taky jednoho chlapečka doma (z Pardubic, bylo to první IVF), zbyly nám ještě 4 embrya v mrazáku, ale z těch to nedopadlo ...
Ahoj! Mně čeká první IVF, měla bych začít stimulovat 14.9. Jsem zvědavá, co mě čeká.
to je dobře, je důležité myslet pozitivně ;o) Mě včera řekli, že s tak hezkým SPG by byla škoda nezkusit IUI (po 4 letech veliké zlepšení) ...
Ahoj holky, přeji Vám hodně štěstí, já v srpnu absolvovala 2 IVF a protože máme genetický problém, tak embrya musela na pgs. Ač jsme to ani nikdo nečekal, tak máme 3 zdravá embrya a v září mě čeká KET. 🙂 Ať nám to všem dobře dopadne. 🍀

@mufinka86 Ahoj, mne ceka IVF ICSI. Za 14 dni volat jestli to pojistovna schvalila a kdyz jo,tak si jit pro injekce a pak cca mi to vychazi od 8.9 zacit stimulovat... 🙁