IVF září 2018
@lucik253 luci ahoj prosimte nevim kolik zavedeni mas zasebou, ale logicky...pokut tve embrijka v pohode dospějí do tech blastocyst atd ..preziji zamrazeni, rozmrazeni...tak si myslim ze v samotnem embriu problem nebude...NECHAPU PROC V CARECH BEZNĚ NEVYSETRUJI DĚLOHU!!!...je to po kvalitním vajicku to nejdulezitejsi pro zahnizdeni a donoseni ditete....proc marnit pokusy a psychiku, když nemas jistotu ze problem opravdu neni v deloze?? reknu ti muj pribeh..mam jedn krasne zdrave dite s predeslym partnerem..s novym pritelem jsme chteli miminko, ale dopadlo jako zamlkle.ano stane se(ale nepotratila jsem)...donutili me na kyretaz od te doby jsem vsechny mimisky potratila (zase me nutily na kyretaze), prisla i o vejcovody a diky tomu mi ted nezbýva nic jineho nez ivf....vsechna vysetreni jsem mela ok, tehu vzdy na prvni pokus...1000000krát jsem se jich ptala jsetli mi nemohli s tou delouho tema kyretazema neco poskodit NEEEE PRY JSEM BLAZEN a je to normalni delat kyretaze...podotykam ze genetika plodů byla taky v poradku...no zkoncila jsem v caru v olomouci...a ti by zase strileli naslepo, protoze opet tvrdili ze s delouhou nic mit nemzu..nastesti jim vsechny folikuly popraskaly, takze k transferu nikdy nedoslo...diky bohu, byly by zbytecne stejne bych plod neudrzela....ZMENILA JSEM CAR na ostravsky reprofit...a jejinyyyyyy, jediny clovek pan doktor Vrána mi tam dal za pravdu, a potvrdil, ze ano i pri kyretazi mohou delouhu poskodit tak ze vzniknou srusty atd. takže jsme se domluvili na hysteroskopii...a svete div se měla jsem cele ty 3 roky pravdu!!! mela jsem jednu tretinu delohy srostlou a sam doktor mi rekl ze embnria nemely sanci se v tom udrzet, takze to hezky za 15 minutek rozrusil a ted uz je vse jak ma byt...a diky tomu verim ze az se povede mi odebrat zrale vajicko jdu do nativu ze donosim krasneho mimiska....Ale uprimne neni den kdy me nezamrzi, ze me v moji teorii nepodporil jediny z doktoru a tu hysteroskopii mi nedoporucil...mohla jsem ted mit dite prirozenou cestou...co uz, musim to brat jak to je...ale ver te, po kyretazích, zánetech dělohy, cisařech atd vzdy je velke riziko srůstu + polipy...DĚLOHA JE TAKY DŮLEZITA...takze car, ktery na tohle neupozorní, tak proste jede na prachy...a je mu jedno, tak moc te to zdravotne a psychicky zasahne.
@europa00 Ahojky,dekuji za zpravu.A mrzi mne cim vsim jsi prosla atd 😔
Zitra jdu na krev ale je mi jasne ze je to zbytecne,kdyz nebyl ani duch 😞
Embrya co zmrazovali byli pry krasna a to rozmrazene taky.
Tak prave nevim co jeste vlastne to muze zpusobovat ze se nechyti 🥺
Zitra se mudr zeptam co dal s tim,jestli se teda neco jeste vysetruje
@lucik253 a kolikrát tě nechali podstoupit zavedení aniž by ti udelali imuno? jako někdy je to opravdu mezi nebem a zemí, ale z 90% se na důvod příjde, pokud tedy vůbec po něm někdo pátrá..nenech se odbýt...pokud nemás imunologii urcite si ji nech vysetrit...pokud ti v caru budou tvrdit neco jineho okamzite je vymen...darovat krev na vysetreni imunologie je total neinvazivni..pojistovna to proplaci, mas na to plny narok, než aby jen tak zavadeli dalsi a dalsi embria a jen brali penize....já si nechala vysetrit uplne uplne vse...od hormonalniho profilu, imunologie, genetiky...nez jsem se rozhodla ze bych vubec umele podstoupila a jsem rada ze dovysetrili tu klicovou delohu u mě...pokud nemas po tehu, potratech ani zanetech dělohy, tak tam problem byt nemusi...ale myslela jsem ze zrovna imunologie je take zaklad, ja se v caru prvnim nenechala odbyt a hned si zazadala o imuno...proste jsem chtel vyloucit vse co pujde a na co mam narok....vis car ktery vse dela z druheho konce neni dobry car....prvni snad zacnu od nejmene invazivnich vysetreni, ktere jdou... než nekoho zatižím tunou rakovinotvornych hormonu a pak jedu naslepo jesli se chytne..a beru kacky...uprimne kdybys mela imunologicky probem a zabijela vlastni vajicka tak ti zadne opakovane vkladani nepomuze, ale pouze leky na potlaceni vlastni imunity....nekdy staci uplne malinko a problem by byl vyresen...jen se dopatrat kde se nachazi...na vse mas narok, a budes vedet ze jsi pro uspech udelala maximum.

@lucik253 to asi bylo na pohlavní choroby. Taky nám jednou do roka to dělali.