IVF září 2018
To verim, ze to byly nervy a clovek se boji porad 😔 drzim moc palce at to vsechno jde dobre.
To je uz tak maly pekne videt jo? 😊
Ale ja, nejak nic moc...ted cca v nedeli by mela prijit menstr.
Nemas zkusenost nebo info jaky to je v Heliosu v Brne-prim.Mudr Pavel Texl?
Jsem zjistila ze jedna kamoska tam chodila, podarilo se jim na treti pokus a pry reprodukcni imunologii delali hned na zacatku.
@janca209 jezis to je krasaaa, chce se mi brecet 😢😢😢😢😢
Jo hodne prave odpovida atd., psala sem mu do diskuze dotaz a on mi napsal, ze by pred Ketem sledoval sliznici a 5dni pred dal jen utrogestan 2-0-2
Pry jestli chci tak muzu na konzultaci vysetreni atd, ikdyz chodim jinam, pak je i mozny prevoz embryi.
Tak za to nic nedam, 15.1. muzu prijit
Holky,já mám pořád stažený snad úplně všechno...nevím,jak se smířit a vyrovbat s tím,že už žádné další dítě nebude.
@lucik253 co jsem tak četla,tak tohle centrum dělá před IVF všechna vyšetření,aby se předešlo problémům, takže já bych to být tebou taky zkusila. Nebydlet tak daleko, taky bych k nim zašla.
@janca209 To je krásná fotečka, jsou to neustálé nervy, hlavně že je vše v pořádku. Držím pěsti.
@evelinah Jo byl fajn,skoro hodinu u neho 😂
Zatim jsem u sve kliniki, tam jdu 5.2. Uvidim co ona mi navrhne,kdyz chtela konzultaci. Kolem 6.2. bych mela dostat ms tak chci neco uz zas vlozit. Takze bych to udelala jak rikal pan doktor.
Kdyby by zas dala estrofem tak bych ho ale nebrala sla na kontrolni ultraz a pak az 5dni pred jen utrogestan.
holky prosím od kdy je normální kultivace a od kdy prosloužná....1den. rano odber, 2 den, 3den zavedení??? já jsem honě zmatená jeden doktor na stejné klinice mi rekl ze prvni den je den 0...pak prvni druhy a treti se zavadi..to jsem brala ok..no a ted duha doktorka z te stejne kliniky tvrdi ze prvne den odber, druhynic treti hned zavedeni..jinak ze pak uz se to bere jako prodlouzena kultivace...jako jsem z nich zmatens protoze vim na 1000% z sme se s doktorem bavili o zavadeni 6-8 bunecneho embria...v ramci normalni kultivace...no a doktorka zase tvrdi neco jineho...proste co je to za nesmysl..zitra tam volam, ale i tak je tu nekdo kdo mel nativ bez prodlouzene kultivace? tery presne den od obdberu zavadeli?? děkuji
@janca209 a tohle ti brali jako normální kultivaci ze??? no mě dnes uplne prekvapili...jsou tam snad tym se stejnymi pravidly...tak nechapu jak mi muj doktor muze rict jednu informaci a jina doktorka zase jinou...mi rekla ze ten treti uz je prodlouzena...mají v tom asi trochu bordel
Ahoj holky...jak se daří?
holky tak potřebuji poradit...celý odber byl tak trocu pofiderni....spatne mereni folikulu i nacasovani ovittrile...takže nakonec delali punkci u 19 mm co z mi prislo brzy ale vajicko pry bylo....nechali ho oplodnit, dnes mi prisly vysledky a jsem z toho jelen..
(D0) Oplození
26.1.2019
Počet vyhovujících oocytů
0
Počet nevyhovujících oocytů
1
1xOo
Celkový počet oocytů
1
Z toho oocytů zastavených ve vývoji: 1
(D1) První den po oplození
27.1.2019
Počet vyhovujících embryí
1
1x2PN
Počet nevyhovujících embryí
0
Celkový počet embryí 1
takze to vypada ze mi obebrali nezrale vajičko a i tak ho zkusili oplodnit nebo jak??? jsem z toho trochu rozrusena.

@lucik253 Ahojky, zrovna dneska jsem zažila pěkné nervy.. Odpoledne mi zvoní telefon, koukám na to a genetička, ta mi vždycky volá jen špatné zprávy. Řekla mi, že riziko pro Downa je nízké, v což jsem i doufala, když máme embryo prošlé genetikou, ale mám vyšší riziko pro rozštěpové vady. :( Měla jsem se okamžitě objednat na ultrazvuk, naštěstí centrum kam chodím na screening je v nemocnici, kde pracuju, tak jsem okamžitě se vším flákla a šla si to domluvit. Sestra už mě chtěla objednávat, ale šel okolo doktor a že má volno a vezme mě za 3/4 hodiny. Naštěstí se zdá být všechno v pořádku, spadl mi obrovský kámen ze srdce. Malej byl roztomilej, cucal si ručičku a dokonce se i v tu chvíli vyčůral. :lol: Je vidět, že nás měl na salámu. :mrgreen: Co ty? Jak se máš?