icon

IVF září 2018

mufinka86
24. srp 2018
zetta01
6. říj 2018

@mineate tak to mě mrzí ☹ ale pokud budeš mít možnost, určitě jdi do dalšího pokusu, ono jak se říká, kor když se to chytlo, tak je to dobře, že to tělo je takové pohnojené. Já jsem Hned po sobě absolvovala pokusy. První IVF 6 den pozit.test ale od 8.dne jsem začala krvácet ažs e zpustilo krvácení. Šla jsem do caru, bohužel se jen uchytlo a pustilo, ale hned jsem dostala léky na další stimulaci a přípravu na KET. Opět pozitivní test, ale po 2. týdnech HCG nerostlo, takže opět se chytlo a zase pustilo,takže biocehmko., chtěla jsem jí do dalšího pokusu, ale tehdá jsem dle dr.měla čekat hodně silnou MS, ale tu jsem měla asi jen 1/2 dne a nic, tak jsem volala do CARU a doporučena měsíc pauza, aby se tělo z těch hormonů uklidnilo. Takže pak další pokus 2.KET opět pozitivní test, HCG krásně rostlo, ale pak opět špatný nárust nakonec potrat v 6tt. Je fakt, že celou tu dobu jsem byla ve strašném stresu, v noci nespala a čekala na ráno, furt testovala jak zběsilá, porovnávala testy jestli jsou čárky silnější a byly, ale stejně to nedopadlo. Pak jsem teda dala 2 měs.pauzu, kdy jsem mezi tím podstoupila hysteroskopii, pač dr. říkal, že budou na děloze po potratu určitě změny, našli mi tam nějaký výrustek, naštěstí ten byl na děložní sliznicim která odejde s další MS, nález v pořádku. A poslední pokus jsem opravdu neřešila, domů se dostala až k večeru, na druhý den ležela jen do oběda a pak už normálně fungovala, nic náročného, nic těžkého, ale jela jsem, jak běžně. Měli jsme nějaké rodinné problémy, tak v den KETU ten KET bych nejraději zrušila, ale poslední 2 vajíčka byla nachystána, tak se jelo. I když jsem jeli z centra po transferu, tak jsem vždy odcházela s pocitem ted to vyjde ři posledním díky jiným myšlenkám jsem si na to ani nevzpomněla. Vůbec jsem netestovala až 9 den, abych teda věděla než půjdu 11.den do CARU ale tak nějak po těch všech pokusech jsem tušila že tam čárka bude, ale překvapila mě, že ukázala už 2+3t no a výsledek už víš. Chtěla jsem tím vším říct, že ona ta psych.hraje opravdu strašlivě moc velikou roli, ač se to kolikrát nezdá a je kolikrát těžké se do té pohody dát a být v klidu. Jako strach se spíš dostavil až po potvrzení těhu, každou kontrolu jsem měla na jednu stranu strach na druhou jsem cítila zvláštní klid, že to bude dobré. Po 1.screenu se mi trochu ulevilo, po 2. screenu zase víc, ale kolikrát když je malý aktivní a pak má klidnější den vyleká mě to pěkně i teď. Jinak moc děkuji doufám, že ten poslední 3.trimestr zdárně doklepeme. A tobě držím moc pěstí, aby byla další pokus úspěšný🙂

cicorecka
6. říj 2018

Holky, 8. den po ET 🙂 Hurá, drž se, zlato!

juliia
6. říj 2018

@janca209
Tak co testovala jsi a zesilil? Myslela jsem na tebe :-*

juliia
6. říj 2018

@cicorecka
Krasa!!!🙂 Moc gratuluji...ja se nejak bojim testnout, chtela bych vydrzet tak do 12.dne po KET

janca209
6. říj 2018

@juliia Děkuji. 😘 Zesílil. 😍 Tak uvidím v pondělí hodnotu z krve. Kolik dní si po KET?

lucik253
6. říj 2018

@janca209 To uz musi vyjit!!!! 😍

janca209
6. říj 2018

@lucik253 Kéž by, kéž by, už mám pěknou dálnici. 😍

juliia
6. říj 2018

@janca209
Dnes odpoledne to bude 9dni

juliia
6. říj 2018

@janca209
Jinak ulazkove testy! Držím dal palecky :-*
Musis byt moc stastna 🙂

beedrunka
6. říj 2018

@janca209 Ahojky, to je krasa. Uz je to opravdu pekna dalnice. Moc gratuluji. Porad zadne priznaky? Chtela jsem se zeptat z jakymi pocity jsi sla na KET? Pozitivne naladena, ze to vyjde? Nebo jsi to neresila, nemyslela na to? Kdy jsi delala prvni test? Dekuji.

evelinah
6. říj 2018

@janca209 to vypadá moc pěkně, držím pěsti a užívej si to 🤗😊

lucik253
6. říj 2018

@janca209 no krasnaaa 🤗🤗🤗 drzim moc palce

janca209
6. říj 2018

@juliia Děkuji, přiznám se, že zatím mám strach se radovat, snad to přijde časem. 🙂

@beedrunka Děkuji, furt žádné příznaky, jako jsem ráda, ale je to i divný. 😕 Na KET jsem nešla vůbec pozitivně naladěná, protože mi můj gynekolog (ne z CARu) řekl, že mám nízkou sliznici a že jento špatný, takže jsem jela na KET úplně vynervovaná a s brekem. Tak mi doktor řekl, že je všechno ideální a že musím být pozitivní, to mi vydrželo 2 dny a pak jsem začala stresován, že mi nic není, tak jsem si 6 den po KET chtěla odpoledne dokázat, že to opravdu nevyšlo a udělala test a ejhle, malej duším, čuměla jsem na to jako puk, vůbec jsem s tím nepočítala. 🙂

@evelinah Děkuji. 😊

@lucik253 Děkuji. 😊

beedrunka
6. říj 2018

@janca209 dekuji. To jsou veci... Proste pokud to ma vyjit tak to vyjde. To stesticko je potreba. To je krasne, ze zadne priznaky nemas... Ale verim, ze te to znepokojuje. Drzim moc pesti, ale verim ze je vse v poradku. Me to ceka cca v pulce rijna. Tak verim, ze uz mi to konecne vyjde a taky se dockam. Plivni na me prosim tehu bacily.

janca209
6. říj 2018

@beedrunka Omlouvám se za ty chyby, teď jsem si to po sobě četla ještě jednou. Neboj se, plivu na tebe co se dá a budu ti moc držet pěsti. ✊ Určitě to vyjde. 😉

janca209
6. říj 2018

@juliia Nějaké příznaky máš? Držím palce, ať to vyjde. 🙂🍀

beedrunka
6. říj 2018

@janca209 dekuji jsi zlata 😍

evelinah
6. říj 2018

@janca209 poplivat nás tu můžeš všechny 😆😉

levana33
6. říj 2018

Ahoj 🙂 ja se chystam na 1ivf v Ferdimet v ramci studie 🙂 tak jsem zvedava 🙂

janca209
6. říj 2018

@evelinah Dobře, právě jsem oslintala celý displej, tak snad to k vám dojde co nejrychleji. 😁

lucik253
7. říj 2018

@janca209 😛😉😉😉

zetta01
7. říj 2018

@janca209 já bych si teda ohledně nějakých příznaků nedělala vůbec hlavu, někdo je má někdo ne. Já jsem třeba po KETU kdy se vajíčko vždy chytlo, ale nakonec to nedopadlo, nějak jinak cítila poznala jsem, že je něco jinak. Pobolívalo břicho, hlava, bylo mi celkově divně, ale pokaždé to bylo jinačí nikdy ne stejné. A u posledního KETU jsem cítila pobolívání jako na MS někdy až kolem 10tt ne-li později jinak vůbec nic, hlava, ani špatně, ani prsa prostě nic a dnes jsem 27+4. Ono to příznaky vůbec nic neznamenají

janca209
7. říj 2018

@zetta01 Děkuji za uklidnění, jako občas mě bolí hlava, ale tím že v nemocnici směňuji, tak to může být z toho, že jsem prostě unavená a nevyspalá. Všichni okolo na mě koukají divně, když mi nic není. 😁 Přeji pohodové těhotenství. 😉

zetta01
7. říj 2018

@janca209 určitě si z ostatních nic nedělej, každá jsme jiná a hlavně i každé to těhotenství pak máme jiné. Teď mi zle není a nebylo vůbec nic, příští těhu, můžu mít všechny příznaky. Důležité je, že roste HCG. Je to bohužel i pak takové blbé, když ti nic není, tak nevíš zda-li je vše ok dokud nejdeš na kontrolu, ale ten strach tu bude už pořád to mi věř 🙂 Jinak moc děkuji a tobě přeji, aby bylo vše dobré a miminku se dařilo 🙂

janca209
7. říj 2018

@zetta01 Moc ti děkuji, v pondělí jdu na druhý odběr krve, tak doufám, že hcg poroste jak má. 😊

juliia
7. říj 2018

@janca209
Jsem 10.den po KET a krom obcasneho pichnuti nebo dloubnuti v brise mi nic neni. Akorat v noci se vic potim a na dnesek me bolelo bricho az me to vzbudilo.
Prsa nic, únava přiměřena utrogestanu...ja uz ani nevim kdy me ta prsa, kdyz jsem byla tehotna zacaly bolet...ale myslim, že az po potvrzení z krve

zetta01
7. říj 2018

@janca209 budu moc držet pěsti a pak dej určitě vědět 🙂

janca209
7. říj 2018

@juliia Tak ale to píchnutí by mohlo být dobré znamení. 😉 A podívej se na mě, tak mi nic není a vidíš, že nejsem jediná. ☺️ Myslím si, že dobré znamení je, že zatím ani nepřišla ms, testovat budeš až 14 den?

@zetta01 Moc ti děkuji, až budu zítra něco vědět, tak se ozvu. 😊

janca209
8. říj 2018

@zetta01 Tak už vím výsledek, ve čtvrtek 228 a dneska 814, myslíš, že to roste dostatečně a nebo je to málo? ☹

zetta01
8. říj 2018

@janca209 tak já bych řekla, že ten nárust zase jako špatný není. Ono správný nárust HCG má být co 2 dny násobek hodnoty, takže pokud jsi ve čtvrtek měla 228, SO by dopovídala 456 a pondělí nějakých 912, je jasné, že to neporoste přesně je to bráno cca o nějaké to číslo to může být menší, tak bych řekla, že asi dobré. A to jsi byla v centru?

Strana