icon

IVF září 2018

mufinka86
24. srp 2018
lucik253
3. říj 2018

Dobre rano holky 🙂 muzu se zeptat...nad ranem sem zacla spinit,tak hnede...mam to brat jako prvni den uz ms nebo cekat az bude vic cerveno.A bych nezacla pichat brzo 🧐 pekny den

cicorecka
3. říj 2018

@lucik253 pokud se rozkrvácíš do pěti, je první den M/S dnes. Pokud až večer, tak zítra. Takhle mi to říkali.

lucik253
3. říj 2018

@cicorecka Uz se to rozjelo poradne.Takze zitra prvni injekce 🧐

cicorecka
3. říj 2018

@lucik253 tak držím palce 🙂

lucik253
3. říj 2018

@cicorecka moc dekujiiii

janca209
3. říj 2018

@lucik253 Držím palce. 😉

lucik253
3. říj 2018

@janca209 dekuji ☺️

evelinah
3. říj 2018

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dnes odběr nativní cyklus,získaná 2 vajíčka...zítra mám volat jak se jim daří. Už toho máme za sebou moc a moc a tohle je poslední naděje. Jedno dítko už mám z 1.IVF a sourozenec se už asi 4 roky nedaří. Potřebuji s někým,kdo to zná a prožil ,sdílet své obavy a naděje na dobrý výsledek. Díky 😊 a všem přeji hodně štěstí za tím vysněným uzlíčkem 🍀

janca209
3. říj 2018

@evelinah Hodně štěstí. 😉 Můžu se zeptat co všechno už máte za sebou?

evelinah
3. říj 2018

@janca209 No jasně, 3 pokusy klasika IVF,pak 3 pokusy s dárkyní vajíček (mám již malou ovariální rezrvu) z toho 2 zamlklé těhu v 9.tt a teď 3 Nativ...celkem asi 13 transferů 😞.

janca209
4. říj 2018

@janca209 Tak to už je fakt hodně. ☹ Já mám za sebou 2 IVF, z toho teď mám pozitivní těhotenský test, ale násilí. ☹ Moc ti držím palce, ať se konečně usměje štěstí.

evelinah
4. říj 2018

@janca209 A kolikátý jsi den po KET? Ono to jde ze začátku pomalu. Máš foto?

zanette82
4. říj 2018

@evelinah zjišťovali ti genetiku a imunologii ? To je základ mne pomohl na me trápení Medrol 4mg ten se dává i při transplantaci orgánu aby to telo přijalo nejdůležitější je imunologie tam odhalí vse

zanette82
4. říj 2018

@evelinah byla jsem v Plzni u profesorky ulcove tam u mne odhalila protilátky na placentu doporučila mi brat pul roku v kuse kortikoid aby to telo přijalo a ted jsem konecne v 9tt po ivf se to podařilo pritel mnel malou pohyblivost spermie takže bohužel muselo byt jen ivf za mne určitě imunologii trvej na tom

evelinah
4. říj 2018

@zanette82 taky jsme byli v Plzni a vše ok,genetika také v pořádku. Já brala preventivně Prednison-to je něco podobného. A teď už ho neberu,prý to není po imunu potřeba. Jinak já nemám vejcovody,takže to přirozeně prostě nejde. Už jsem zkoušela i akupunkturu. Je to fakt děs. No tak to ti držím všechny palce,ať je vše v pořádku 😊. Mám jen malou ovaryální rezervu,takže vyjde úplně stejně nativ s minimální stimulací,protože při norm.IVF bych měla ten počet nejspíš stejný. Proto jsme zkoušeli i tu dárkyni.

evelinah
4. říj 2018

No tak transfer se konat nebude...odebrána vajíčka nebyla zralá 🙁😔. Je to všechno na prd.

juliia
4. říj 2018

@evelinah
Ctu si tady tvuj pribeh, taky uz toho mas dost za sebou. Mrzi me,ze vajicka nebyla zrala, ale to je prave to riziko nativu. Taky jsem je pred 2.IVF zkousela a ze 4 pokusu jsme se nedostali ani k jednomu transferu a to mam AMH 2,5. Je to takove hop nebo trop. 2x vajicko uteklo, 1x bylo degenerovane a 1x vydrzelo do 3.dne a prestalo se vyvíjet bohuzel. Nakonec jsme sli do 2.IVF a ET se hned povedl, ale mel jsem hematom a nakonec spont.potrat v 7.tt, 1.KET testy nesilily a podle krve hcg4 uzavreno jako biochemko. Ted jsem 7.den po 2.KET a porad doufam....

Drzim moc palce vsem, je to silene narocny na psychiku, my se snazime 3 roky a smekám pred tema co se snazi treba 5 let, je to narez...ale clovek to vzdat nechce....

janca209
4. říj 2018

@evelinah 10 den po KET a fotku mám. Šla jsem na krev a hcg 228, ale jedna hodnota stejně nic nevypovídá, tak uvidím v pondělí. Moc mě to mrzí, že vaše cesta je tak náročná. 😔

zanette82
4. říj 2018

@evelinah a co nahradni matku

lucik253
4. říj 2018

@janca209 preju aby to vyslo 😊

juliia
4. říj 2018

@janca209
Mas testiky od 6.dne po KET?
Drzim palce, vypadá to, že se mimis zakousnul a urcite HCG poroste! :-*
Ja se nejak testit bojím....

janca209
4. říj 2018

@lucik253 Děkuji. ☺️

@juliia Ano od 6 dne, ale právě ten dnešní je slabší, takže buď zítra zesílí a nebo zeslábne a bude jasno. 😔

mineate
4. říj 2018

Ahoj holky, jsem ted 15. den po ET (5 denni blast), testy sice pozitivni od 9.dne, ale nesili. HCG 14. den jen 88. V pondeli znovu na krev do CAR, ale to nevydrzim a jdu uz zitra jako samoplatce. Nemate nekdo podobnou zkusenost a jak vam to dopadlo? Já uz z toho tady lezu po zdi.😄 Kazdopadne drzim vsem spolubojovnicim palce!😉

zetta01
4. říj 2018

@mineate já jsem měla 14.den HCG 89 a bohužel to nedopadlo a bylo z toho biochemické, ale tak může být pomalejší rozjezd a vše může být dobré, nedá se to takhle říct, každá to máme jinak. Po dalším KET jsem měla HCG 9.den kolem 100 krásně rostlo, ale za 2 týdny začal nelineární nárust a v 6tt potrat a teď při posledním KET 11den HCG 900, za týden už 8500 a nyní jsem 27+1

mineate
4. říj 2018

@zetta01 Díky, vim...co zenska, to jiny prubeh. Nevzdavam to jeste, ale co si budeme povidat, je to na ty spodni hranici. A to biochemicke je potom jaky postup? Vysadí se hormony, prijde ms a vse bylo v poradku?

zetta01
4. říj 2018

@mineate ano, alespoň tak jsem to měla já a další měsíc jsem šla pak hned na další pokus KET. Obvykle to odejde samo s MS, jelikož se vajíčko uchytne, ale pak se přestane vyvíjet. Mě i pak při potratu kdy už byl váček, tak po vysazení prášků tehdá to tedy trvalo dýl a podpořila jsem to horkou vanou a svařákem, tak to taky odešlo samo s MS a nemusela jsem na revizi

mineate
4. říj 2018

@zetta01 Jo uz dalsi mesic? Já jsem myslela, ze tam bude zase pauza min 3 mesice jako u stimulace a punkce. Tak to jsem rada, ze se to tolik netáhne uz potom. Mame jeste 4 v mrazaku. Moc gratuluju k tomu uspesnymu 3. pokusu, to uz jsou hodnoty jak z ucebnice!🙂

evelinah
4. říj 2018

@zanette82 to ne,nemám problém s donošením. Ještě pojedu na konzultaci a možná to už skončíme nebo další nativ. Už nás to stálo všechno pořádný balík,stavime,takže peníze na to už nejsou. Ale pořád se ještě nechci vzdát,ale už mi bude 39 a to už je taky znát 😞. Všem držím palce.

zetta01
5. říj 2018

@mineate ne to ne, čekat se musí po stimulaci na IVF, když po neúspěchu není nic zamražené a chceš jít do dalšího IVF, tak aby si tělo od stimulace odpočinulo. A nebo pokud jde o potrat a musí se na revizi, jelikož už je to zásah do těla, tak se musí taky pak čekat. Ale kor pokud je to bioche,m.tak to prostě odejde s MS a čekat se nemusí. Asi záleží i na CARU, ale já jsem čekat nemusela a na další KET šla hned

mineate
5. říj 2018

@zetta01 Ahoj, tak jsem dopadla stejne. Hodnota dneska v krvi 36, takze to odchazi. v pondeli jdu jeste na krev do CARu a rozjede se dalsi kolo. Tobe drzim moc palce, at jde vse jak ma.;)

Strana