Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
@janca72 🙂 Uvidíš že tě pochopí,...Anebo bašti hodně vitamínků ať ti žádná chřipka nehrozí,..ikdyž ony ty bacilky jsou v dnešní době čímdál zákeřnější... ☹ 😠 Tam jde fakt jen o to aby ti nějaká ta viroza nekolovala v krvi a nebránila embrýskům ve zahnízdění,...ikdyž já nevím, třeba to nevadí.. Já bych určitě asle asi nechtěla riskovat. 😔
@janca72 🙂 Já trávím celý dny na koníkovi a nebo na satelitu 😀 Manžel mi předplatil na celý měsíc nějakou sadu programů, tak koukám 🙂 Příští týden už budu i vařit, tak to uteče..Týden po OPU se o mě starala tchýně 🙂 Já jsem nechtěla, ale prý nééé, jen pěkně lež! 😀 No tak jsem se teda dál nebránila... 😅 😅
Četla bych taky,...miluju romány, ale mám doma už tolik knížek přečtených a to několikrát po sobě že nemám co.. 😒 Možná něco objednám přes net,...teda jestli se k tomu dostanu 😀 😀 😀 Nejvíc mě to stejně láká na koníka... 😅
@frozinka Ahojky..děkuji..no musím doufat..chtěla jsem tu Mojžíšovou zkusit..prej je to ok..jinak mi paní doktorka řekla,že by bylo dobré udělat SPG,ale to je 40tis extra..tak nevím nevím..kdyby se dělalo dalši IVF a KET nevyšel...ach jo...měj se krásně..paaa
@mufinka0 Jestli Ti můžu něco doporučiz ...znáš spisovatelku Simonu Monyovou? Přečetla jsem vše, co napsala a u některých jejich příběhů jsem se smála i nahlas 🙂 🙂 . Já chodím do knihovny, protože v dnešní době cena knížek je vážně vysoká a kupuji si jen takové, o kterých vím, že si je přečtu i podruhé 🙂 . A máš pozorné členy rodiny 🙂
@mufinka0 Ahojky..tak moc gratuluji..k mimuškám..pěkně odpočivej at se broučci pěkně zabydlí u maminky..já ted musím počkat na MS,a pak začnu lepit horm.náplasti a pak doufat,že KET dobře dopadne...no snad ano..paaa měj se krásně..
@janca72 ne ne taak tu neznám.. 🙂 Baví mě romány z prostředí modelingu, zpěvaček atd atd...Takový docela odvážný a skandální.. 😅 😅 😔 Já vím,..jsem jak malá, ale celkově ráda čtu bulvár a tak,ikdyž kolikrát nad těma blbostma stojí rozum,..vážně mě nezajímá kde a jak komu s..e pes.... 😀 😀 Já knížky co mě baví a těch mám většinu přečetla 2 a některé i 3x 😅 😅
@bublenudle Děkuju 🙂 No snad se jim u mě bude líbit 🙂 🙂 Uvidíme za cca 10 dní ... To asi zkusím testovat, pokud tedy do té doby nedojde MS 😒 Prý už můžu testovat 10 den po ET, ale nevím jestli nebudu mít strach... 😅
Já pevně věřím že už se ti KET konečně povede!!!! 😉 Prostě už sakra musí!!!!!! 😵 Psala jsi Frozince že budete možná dělat SPG za 40 tisíc,..., to jsi asi myslela PGD, že? 😅 😅
@janca72 nééé, já rozhodně tolik nepila a ani nemusíš tolik,..myslím že 4l stačí. 😉 😉 Při stimulce ani tolik nemusíš,..spíš až těsně před OPU a po OPU 🙂 Jde o to aby se po OPU hormony co nejdříve dostaly z těla ven, takže se doporučuje pít a taky zvýšit příjem bílkovin 🙂 Ale ty bílkoviny to už nevím proč... 😅 ale mají se... 😀
Ahojda holky,
@mufinka0 gratulka ke sněhuláčkům,ale držím pěstičky, aby ted nebyli potřeba, hezky odpočívej at se embrouškové pořádně zakousnou a nepustí 😉
@janca72 já bych zůstala na neschopence,protože jak se bere prednison, ten je na snížení imunity , tak aby jsi něco nechytla
@bublenudle jojo musíš doufat,věřit , že KET vyjde
Jak pak se má Naty?
Frozi, Zazi co vy?
já jdu ve středu na testy na cukrovku
@janca72 Ano,..chápu tě uplně!!!! Já už měla jednu celkem čerstvou zkušenost za sebou, takže jsem už soustu věcí věděla, ale při prvním jsem taky měla plnou hlavu informací 🙂 Oni ti ale všechno řeknou a ty jsi učitelka, takže paměť máš určitě dobrou, tak se ničeho neboj, že by jsi na něco zapomněla 🙂 😉 😉 A kdyžtak my jsme tady 🙂 Já chodím ještě diskutovat na Unicu, takže mám informací až až... 😝 😝 😀 😀 😀 😀
@mufinka0 co se týká PGD jsme ve stádiu rozhodování...ještě se potřebuji na pár věcí zeptat a podle toho se rozhodneme..je to hodně peněz..ale to je jen začátek..děti jsou hodně drahý "koníček". 🙂 ..ale ony nám to 100x vrátí...jak dodává moje kamarádka..určitě nám vyberou pěkný domov důchodců 😀 😀 ..si dělám legraci...pro miminko všechno 🙂
@mufinka0 Ahojky..ano,PGD hahah,už se mi to vše motá..no snad to nebude potřeba 😒 ..ty pěkně odpočivej a uživej si mimušáčku v bříšku 🙂 ..neznáš náhodou někoho,kdo si to PGD dělal?? paaa
@janca72 Ahojky...chtěla jsem se zeptat..byla jsem 2xna IVF a nepodařilo se,ted mám ještě 2 nanučky,ale doktorka mi řekla ,že pokud se nechytnou tak by bylo dobré udělat PGD...bude mi 38..tak i proto..koukala jsem,že se taky rozhoduješ,mužu se zeptat proč ty?? měj se krásně,paaaa
@bublenudle ahoj. přečti si tento odkaz http://www.gennet.cz/vyhody-a-nevyhody-pgd-1404... ..budu moc ráda, když mi na to řekneš svůj názor..
Zapomněla jsem se zeptat na to vlastně nejdůležitější..na jaké vývojové vady dělají vyšetření...bude to můj první dotaz při další návštěvě..
@janca72 ahojky..tak jsem koukla na tvuj odkaz,a nevím nevím teda..u nás není nic v genetice..prostě se mi nechytá IVF..tak ja nevím,ale nikde jsem právě nečetla,že by někdo měl mimi z PGD..co si ty myslíš?? je to teda pálka,40tis..proč chceš ty PGD??
@bublenudle ono také moc holek to nemělo...já jsem to chtěla z důvodu věku.. mně je 38 a manželovi za chvíli 40..genetiku jsme měli oba v pořádku..
@janca72 Ahojky..aha,no taky mě bude 38..a už jsi byla na IVF?? ja 2x a nic..ted mám ještě 2mrazáčky..a kdyby ani tyhle se nechytli tak pak jdu do 3IVF a asi s tím PGD..tak nevím nevím...snad se zadaří...měj se pěkně...
@bublenudle Ahoj 🙂 Z toho popletení si nic nedělej,...je toho moc a jsi nervozní. To je normální. 🙂 KET už musí vyjít!!!!

@mufinka0 To máš pravdu..probírala jsem to teď i s manželem..on by rád, abych byla doma...no uvidím..zkusím najít odvahu a půjdu si povyprávět s panem ředitelem 😖 .. 🙂 🙂