icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

zazy
5. led 2011

Ahojky děvčata,všechny Vás zdravím
snažilka 2011:cysta u úmělého oplodnění nevadí,já ji měla při IVF jsem otěhotněla na druhý pokus a máme měsíční holčičku

aidule
6. led 2011

Ahoj všem snažilkám-přeji krásný a úspěšný rok 2011!!! Hlavně všem pevné zdraví, trpělivost na cestě za vytouženými miminky, podporu nejbližších, no a samozřejmě na konci našeho snažení ten největší poklad a odměnu-zdravé sladké miminko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

mufinka0
6. led 2011

Ahoj holky 🙂 Tak jak tady všechny bojujete??? 😉 Doufám, že pro nás všechny bude rok 2011 plodný a úspěšný 🙂 Všem moc držím pěsti a přeji hooodně štěstí a ještě mnohem víc. 😵 😵 😵 😵

valkat
6. led 2011

@lola33 Ahoj zlatí,tak dneska jsem se dozvěděla,že kamarádka je těhotná,měla taky nějaké problemy,ale zvládla to a do měsíce se to povedlo.Je z toho šťastná,ale její přítel se na to moc netvářil,bych ho asi zabila.My bysme skákali do stropu,že?Zatím pořád čekám,mrcha zatím nedorazila,...uvidím a v pondělí zkusím testík....... 😉

zazy
6. led 2011

Ahojky děvčata,dala jsem zase nějakou fotečku tak koukněte.
Valkat,tak třeba to konečně už výjde,držím pěstičky
Mufínko,zdravím tě po dlouhé době,tobě taky vše nej do Nového roku a at se vyplní i tobě to nejtajnější přáníčko
I Vám všem

paja1
7. led 2011

@valkat Tak držím pěsti na pondělí. 🙂

mufinka0
7. led 2011

@zazy ahojky zazulko 🙂 Malá je roztomilá, taková slaďoučká beruška 🙂 😵 😵 😵 😵 Já se chystám na jaře zkusit KET, tak uvidíme no. Snad už do třetice všeho dobrého... Naděje umírá poslední 🙂 A Tobě posílám pořádnou gratulku!!! 😵 Moc se Vám povedla!!! 😉

valkat
7. led 2011

@paja1 ahojky,tak to nedopadlo,mrcha se objevila... ☹ ale nevzdávám to,,,,,,

valkat
7. led 2011

Holky,zeptám se,chodíte pokaždé ke stejnému MuDr. a nebo podle toho kdo má službu?

paja1
7. led 2011

@valkat Tak jak píšeš-hlavně to nevzdávat.Já vím je to kruté.Co naděláme.Já už půjdu na 12-tý pokus.A to říkám pořád,ale už naposledy.Se divím,že jsme nato ještě schrastili peníze.Už nás to stálo za ty roky 250tis+82tis+20tis+70tis=422tis.Snad jsme to tiskli? 😀 😀 Opravdu to se ani nechce věřit kolik penízek jsme dotoho nacpali a nic.Tak se drž a bojuj dál. 🙂

valkat
7. led 2011

@paja1 No vidíš ,na tobě je vidět kolik jsme pro miminko schopni obětovat....všechno na světě,co? Už to musí vyjít,to už přeci není možné..... 😉

paja1
7. led 2011

@valkat Snažím se věřit-pokaždé,ale kdyby jsme nevěřili tak do toho nejdem.Měli by vymyslet nějaký ustalovač,nebo urychlovač.Tak jak u kytek na dobré chycení. 😀 😀 😀

valkat
7. led 2011

@paja1 No jasně musíme mít pozitivní myšlení.....letos už to zlomíme..

lola33
7. led 2011

@valkat Beruško,tak to mě mrzí 🙂 🙂 🙂 ,ale neboj zadaří se!!!Musí!!!
Dnes jsem se taky dozvěděla,že kamarádka čeká mimčo a nechtěli ho ,ach jo,je to ☹

lola33
7. led 2011

@valkat Beruš,chodím k tomu,kdo má službu,nastřídačku,ale všichni jsou moc šikovní a fajn 🙂 🙂 🙂

valkat
7. led 2011

@lola33 takže kolem 20.1. jdu na to sledování cyklu......

lola33
7. led 2011

@valkat tak to si tě pohlídají a zadaří se uvidíš!!!! Třeba se potkáme 🙂 🙂 🙂

mamba555
8. led 2011

ahoj dievčata zdravim všetkych hm je tu niekto??? 😀

valkat
8. led 2011

@lola33 Ahojky,dneska jsme to spočítala a objednávám se na 19.1......potkáme se?

mamba555
8. led 2011

joj mne nikto nepiše 😖

valkat
8. led 2011

@mamba555 ale píše... 🙂 🙂 tak jak bojujuš?Letos to určitě dáme všechny...... 🙂

mamba555
9. led 2011

@valkat ahojik hm ano bojujem aj ja joj dufam že sa to už podari aj ke dneverim hmm ☹

mamba555
9. led 2011

ahojte je tu niekto hm zdravim vás

lola33
9. led 2011

@valkat Beruš já jdu zítra na kontrolu,tak dám vědět,kdy půjdu příště,ale vidím to dobře,mohly by jsme se potkat 🙂 🙂 🙂

lola33
9. led 2011

@mamba555 Ahojky a kdypak jseš na to ty???? 🙂 🙂 🙂

valkat
9. led 2011

@lola33 Ahojky,to by bylo fajn...dneska jsem si objednala další ovul.testy tak zase hrr do boje.....já se chci objednat asi hned na 8.30 abych stihla do práce......a co ty žebra?? 😉 🙂

lola33
9. led 2011

@valkat Tak super,je tak dál,musíme bojovat!!! 🙂 🙂 🙂
Já bych mohla mít tento pátek OPU 🙂 ,když vše půjde dobře 😉 a na 19.1:by mi tím pádem vycházel ET a ten se dělá také ráno 😉 😉 😉

valkat
10. led 2011

@lola33 tak to by bylo super,kdybysme se potkali......

valkat
10. led 2011

@lola33 tak jsem objednaná na 19.1. v 9.30 k MuDr.Prokopové,bylas u ní někdy?

elisabet
10. led 2011

@valkat Mudr. Prokopová mi děla ET a byla moc příjemná.

Strana