Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
ahojte dievčata je tu niekto hm lola nelatorka kde ste ???????
tak berušky jdu na telku,tak se držte a dobrou...pááá 🙂
Ahojky holky,tak z těch 10 dnes jen 1x expandující blastocysta,1x blastocysta a obě prý jednička kvality. no a ještě byli 2x trojkové kvality,a než je vyhodit tak jsme je tam taky šoupli do bříška.Tak uvidíme.Zítra se kuknu,tad valím spinkat.Mějte se a držte se .
Tak zítra jdu na krvičku a na UTZ. Zítra je teprve 14D, ale už jsem se musela objednat, protože mi došly náplastě. Vůbec to nedrží a pořád je přelepuji. Strašná otrava 😒
Tak už se těším až mi to doky zítra potvrdí 😵
Holky vy se držte a nebojte určitě to vyjde už jsem to začla tak to musí pokračovat ne? 😉 🙂 🙂
@paja1 Beruško,tak krásná stádijka,gratuluju,tak já Ti něco povím,my jsme si to lepidlo tentokrát dali 😝 ,stojí 900,-,tak jsme si řekli,že to investujeme už jen pro ten pocit,kdyby jsme si ho nedali,tak kdyby to pak nevyšlo,tak by jsme si vyčítali,že to bylo proto 😉 ,tak uvidíme co to udělá ještě 7dní čekačka ☹ ,tak ti pak poreferuji 😉 ,hezky odpočívej,ať se u tebe mimískům líbí papa 🙂
Ahoj všichni 🙂 Koukám že se tu bavíte o nějakém lepidle?! Ještě jsem o tom vůbec nic neslyšela! No jestli by mi to doktor nabídl tak bych do toho asi taky šla, 900,- není zase až tak hrozná suma v poměru s tím ostatním. Nevíte kde by se o tom dalo víc zjistit?

@valkat jéé ty se máš,hezky si odpočiň 🙂 a pak se budu těšit jen na samé dobré zprávičky od tebe 😉