Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Ahojky, všem moc děkuji a všechny moc zdravím. Je mi daleko líp. Jen mě chvílemi pobolívá podbřišek a jsem celá nafouklá. To břicho no hrůza. Mám trošku i zácpu. Jím málo a častěji, pak mi začíná být trochu špatně. Jinak relativně odpočívám. Jste všechny zlatíčka, díky moc 😉
tak zdravim všetky dievčata boli sme včera u doktora a konečne nám oznámili že to bude chlapček juj my sme štatsny a videli sme mu pipika hahhahah no a zatial má 2kg takže tak ahojte zatial a držim palce každej
@nelatorka ahoj nelatorka dakujeme pekne tak má zatial 2kg hihi joj taká som štastná sebe dutná i když som v duchu sebe dufala že by to mohla byt holčička haha ale aj tak som štastná a manžel no ten je hotovy no ja ešte práve že nemám nič kupene ale už sa chystáme nakupovat a vy sa máte ako?miminečko roste?kedy ty máš termin?
tak to jsi jen o týden méně 🙂 😉 náš bude Michálek a vy? taky už jsem nervózní z porodu nejrači už bych to měla fakt za sebou a hlavně ty vedra teť uf!!!! už mi natíkají nožky 😒
@nelatorka ahiojik joj ani mi nehovor taky mi otikaji nohy i ruce už is prsten jsem si musela sundat my sa furt nemožeme dohodnut na mene ja by som chcela po manželovi dát jméno Marco a on že ne joj ja neviem hehe a ja ešte nemám nic koupenyho no hrozny a jakpišeš ty vedra no to je hroznyy
@mamba555 joj já bych asi zbláznila kdybych ještě nic neměla, ale je jasné že když jste nevěděli co to bude.....
už bych ty nákupy teť fakt nedávala a zvlášť v tom vedru :( tak to nějak přežij 😀 😉 to jméno Marco je hezké takové neobvyklé 🙂),ale taky jsme nedali po manželovi já na to moc nejsem 🙂 🙂
@nelatorka no ahoj joj presne tak ani ja neviem už poriadne spat je to tažke ale ja to vydržim ehhe a dneska bolo také vedro už po treti krát som sa sprchovala no hrozné byla sem dneska na kontrole tak už som na materkej dovolenke a ty si natom ako?teraz už budem chodit každé dva tydny k doktorovi

@gabulenka Tak jak je, už se cítíš líp? Doufám, že bude vše v pořádku a miminka se u tebe krásně zabydlí....minimálně tak na 9 měsíců 😀 😀 😀 . A pak už na pořád 😉 ! Hodně štěstí!!!