Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
Tak hlasím po dnešní kontrole v té slavné Ostravě,datum nástupu v Praze.21.11.2011 na 10.hodinu.Tak se to konečně pohlo.Myslím si,že 21.je nástup a pak se uvidí,není to datum porodu,jsme konečně trochu klidnější,ale nejklidnější budeme až budou mimisci na světě a holčina po operaci.Tak se tady zatím mějte všechny moc fajn,držím vám všem palce a vy je držte zase mě.Papa brzo z novými zprávami a snad už i fotkami.Ola.
holky je mě šíííleně bolí mě podbřišek a motá se mi šiška TT negativní tak asi MS:((((
holky dnešní ranní test nic a to byla 10tka takže se nezadařilo -holky můžete mi říct co ted?? mám vysadit ty všechny prášky a čekat na ms?? nebo prvně zavolat do repromedy a říct jim že nic ? můžete mi prosím napsat?? díky moc
@kacnov no ahoj hele ešte nevysadzuj nič ber tie tabletky nadalej lebo ešte máš iba 10ty den a to se ješte muže objevit i já jsem tak mnela ja jsem si delala testik 12ty den a vyšel negativny a potom až v repromede mi oznámili že v krvi vyšel test pozitivny takže ja ti radim brat ty prášky až dokym nepjedš do repromedy ja jsem tak ytak brala ja jsem tam volala a řikala že mi vyšel test negativne asestriška mi řekla že prášk ymám brát až kym nepojedu do repromedy takže tak ale zavolej si tam aby to bolo jistešji držim palce a ozvy sa
Ahojky
Kačnov:i já bych počkala počkala,protože mám spoustu známých ,kterým to ukázal test až ten 14 den
Pokud jsi nedostala ms,tak nic nevynechávej a ber prášky dál.Já ti to zvlastní zkušenosti říct nemůžu,já měla PK.
@mamba555 jééé to se nádherně poslouchá ale já stále nevím nemám vůbec příznaky tehotenství :( jen se pořád potím a ze všeho su unavená :( to je šílený doma práce stojí a já se co chvíli válím :( to sou stavy todletok no zkusím zítra a pondělí mám tu poslední 2 testy 10tky a když nic tak cinknu do repromedy a ty krevní testy to dělají automaticky?
holky a dá se dostat MS i přes utrogestan??

@zazy ahojky zatím nic :(