icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

vera_vila
12. pro 2011

@terka82 určitě si požádej o ultrazvuk, ten může taky ledacos potvrdit nebo vyvrátit... drž se, určitě to bude vše v pořádku... myslím na Tebe...

bardotka1
13. pro 2011

@terka82 Teri, držím pěsti - včera jsem sem sice vlítla, abych vám napsala, ale až dnes dočítám starší řádky.. Je mi to líto, ale nezoufej - pamatuj, že vše špatné se v dobré jednou musí obrátit... Drž se a věř!!!

antoa
13. pro 2011

@aidule 😉

terka82
13. pro 2011

Ahoj holky. Ráno jsem prubla ten digitální test a fakt nechápu, jak test s citlivostí 25jednotek ukáže 5 jednotek v krvi jako pozitivní a 2-3 týdny od oplodnění. No dnes se asi pokusim víc pracovat, abych zaměstnala mozek a zítra krev a poprosim Dr. i o UTZ, aby vyloučila např. cystu. Pokud by to byl mimoň, tak toho by tak brzo na UTZ určitě nevykoukala.

aidule
13. pro 2011

@terka82 Tak vidíš, to mi fakt nesedí 😒 . Přece nemohou být všechny testy k ničemu!!! 😠 Ještě do zítra vydrž, i když je to maximálně vysilující. Myslím na Tebe a posílám vzduchem aspoň malé povzbuzení 😉 🙂 !!!

terka82
13. pro 2011

@aidule děkuju za povzbuzení. Moc se bojim doufat v chybu laborky, na druhou stranu to spolu vůbec nejde logicky dohromady. Nezbývá než čekat.

@lucie2010 co ty? Jak se vede? Doufám, že máš pozitivnější zprávy.

aidule
13. pro 2011

@terka82 Já to chápu, je to těžké, zítra uvidíme...drž se 😉 !

lucie2010
13. pro 2011

@terka82 Ahoj Teri...teď to tady všechno čtu...to je fakt divný! No jsem zvědavá,jak ti to dopadne. Budu držet všechny palce, co má, aby to dopadlo dobře. 😉 Jsou to ale muka, co? Zkouška trpělivosti. Já jsem si nakonec dělala test už včera, nevydržela jsem s nějakým denní zpožděním a čárky jsou už obě stejné, i dneska. Tak jsem se uklidnila. Zítra si udělám zase test a budu volat do Repromedy a nějak se s nimi domluvím na kontrole. Kdy tak objednávají na kontrolu, nevíš? Nebo někdo jiný nevíte? Teri a ty pojedeš na kontrolu do Brna nebo už půjdeš jen ke svému gynekologovi?

marci
13. pro 2011

Ahoj holky, tak mám zavedenou jednu hatchující blastocystu a další 4 zamražený. Asi jsem tam trochu šokovala doktora svým požadavkem zavést jen jedno, ale s ním jsem to předtím neprobírala, dneska jsem u něj byla poprvé.
@terka82 přeji pevné nervy, ať ti čas do zítřka rychle utíká.Taky plánuji pracovat (v pololeže) ať nemám čas přemýšlet o hloupostech🙂

terka82
13. pro 2011

@lucie2010 mam z tebe radost, že se prďolkovi daří. Vůbec nevim, jak to chodí. Chtěla jsem si dojít na krev v KT, abych kvůli tomu nemusela do Brna a takhle to dopadlo. Až budu mít zítra druhé výsledky, tak tam taky zavolám a domluvím se co a jak.

@marci tak to je paráda, že Vám zbyly i 4 broučkové do mrazáku. 🙂 Teď tfuj, tfuj, tfuj, ať se prďolkovi skvěle daří a má se čile k světu. 🙂 Já jsem vlastně v pololeže od transferu skoro furt. Buď pracuju nebo spim. 😀 A je fakt, že v porovnání s prvním pokusem, kdy jsem jen bloumala po bytě a přemýšlela co se děje uvnitř, to utíká úplně úžasně.

terka82
13. pro 2011

@lucie2010 ještě jsem zapomněla přeju tobě i všem dalším Lucinkám, pokud tu nějaké jsou, všechno nejlepší k dnešnímu svátku, hodně zdraví, štěstí a splněných snů. 🙂

lucie2010
13. pro 2011

@terka82 Moc ti děkuji za přáníčko...snad se nám všem splní ten nejkrásnější sen. A to bez ohledu na jméno 😀

terka82
13. pro 2011

@lucie2010 😀

vera_vila
13. pro 2011

@lucie2010 Já jsem po pozitivním testu hned volala a na kontrolu jsem jela hned druhý den, aby to potvrdili i krví a UTZ.

terka82
14. pro 2011

Holky moje, mam 1033 jednotek a jsem krásně těhotná. Ty kreténi to vážně posrali. 😵 😵 😵

lucie2010
14. pro 2011

@terka82 Tééééda...to ti moc gratuluju, to je skvělý. 😵 Já si dneska zajdu do práce, jsem zdravotní sestra a nechám si od holek vzít krev. Volala jsem do Repromedy a na kontrolu mám dojít až v pondělí. Tak chci vědět, jak to se mnou vypadá. Ještě jednou ti moc gratuluju. Jsem moc ráda, že ti to vyšlo. Skvělý...hlavně, aby to tak šlo dál.

terka82
14. pro 2011

@lucie2010 já tam ještě nevolala, zatim asi nejsem schopná mluvit souvisle. 😀 Za sebe doufam, že už tam nebudu muset jet. Hrozně bych se té cesty bála.
Držim pěsti na krev. Dej vědět.

marci
14. pro 2011

@terka82 Teri, to je skvělý, moc gratuluju!!!!

bardotka1
14. pro 2011

@terka82 ááá, tady jsou dobré zprávičky, vidím !! 😀 Tak to je skvělé, to je dobře, hned je lepší den, co Teri?? 😎 😉

versuska
14. pro 2011

@terka82 🙂 skvele zpravicky tehulko. Blahopreji !!! je uklidnujici cist jak se vam vsem krasne dari tehulkovat 😀

terka82
14. pro 2011

@marci
@bardotka1
@versuska holky děkuju. teda byly to nervy... ale snad už to konečně dopadne krásně. Před chvílí jsem mluvila s p. doktorem Ficherem a domluvili jsme se, že si v KT necham udělat náběry na hormony a pošlu jim to emailem a oni mi podle toho upraví léky. Stejně tak s UTZ. V každém těhu jsem během prvních pár dní začala špinit a následně krvácet, takže z té cesty bych měla fakt strach. Jsem ráda, že to jde takhle vyřešit. 🙂

antoa
14. pro 2011

@terka82 no páni já čučím .....a tiše blahopřeji 🙂

marci
14. pro 2011

@terka82 s tím cestováním tě chápu. Já teď furt řeším jestli jít od příštího týdne do práce, kde mě čekají hned zkraje týdne 2 služebky nebo to lenošení ještě protáhnout. Nechci to podělat, navíc po utrogestanu usínám skoro ve stoje, ale do práce bych taky potřebovala....

terka82
14. pro 2011

@antoa děkuju 🙂

@marci a jak daleko máš cestovat? Delšímu cestování bych se raději vyhnula. Myslim, že to je psaný i v těch papírech, co jsme z Repromedy dostaly. Taky bych teď potřebovala dělat něco v práci. Horko těžko to z domova lepim, ale strach je větší.
I když je fakt, že při minulém pokusu jsem pár dní po KETu odjela do Polska na týden na služebku a přijela jsem těhotná. 🙂

marci
14. pro 2011

@terka82 právě proto, že i v Repromedě to cestování nedoporučují.....není to nijak daleko, cca 3 hodiny tam i zpět, ale k tomu určitý psychický vypětí při jednání.....manžel mě od toho odrazuje. V práci ale neví důvod mé absence, tak je to takový složitý...

terka82
14. pro 2011

@marci no, i tak je to dost. Sice si těhotenství nevyležíme, ale já bych se tomu snažila vyhnout, i když vím, že to je těžký, když to nemůžeš vysvětlit. U nás to naštěstí ti nejdůležitější ví, ale když jsem rušila minulý týden kolegovi školení na poslední chvíli, protože mi ráno nebylo dobře, tak mi bylo taky trapně, protože on o ničem neví.

lucie2010
14. pro 2011

Tak výsledek z dnešní krve...HCG 1237...skvělý!!!! JOOOOOO!!!! 😵

marci
14. pro 2011

@lucie2010 super, moc moc gratuluji a držím palce ať je i nadále vše v pořádku!!!

lucie2010
14. pro 2011

@marci děkuji marci...no snad bude vše v pořádku. 😵

antoa
14. pro 2011

Terko a Lucko, že by jste měly obě dvě dle HCG zaděláno na dvojčata? 😀
Jinak zítra mne čeká OPU.V pondělí na uzv to vypadalo na přes 30 folíků 19-8mm, ne s každého něco bude, ale břicho už pěkně cítím. 😒

Strana