icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
13. bře 2017

Už je mi líp, večer jsem vypila tři cajiky s jedním a půl citronem, tak teď se modlit, aby Mimi vydrželo a já nedostala mrchu

eviknufik
13. bře 2017

6 den po ket a začíná mě pobolivat podbřišek a

eviknufik
13. bře 2017

Kříže ,vyklepana jsem jak osika, že to zas nevyjde:(

kajka2701
13. bře 2017

@eviknufik a nemůžou ty bolesti znamenat uhnizďování?

eviknufik
13. bře 2017

@kajka2701 co já vím? Blíží se 8 den a ten je rozhodující🙂

kajka2701
13. bře 2017

@eviknufik 😲 jako v tom jestli to dostanem nebo ne?

kajka2701
13. bře 2017

@eviknufik promiň za hloupé otázky,ale nejsem zběhlá..

johnirvingfan
13. bře 2017

Holky, nečetla jsem to cele a nejsem po IVF, ale jestli Vás to uklidni, mne se těhotenství projevilo jako přicházející měsíčky 🙂 stejna bolest břicha menstruační a, v mem případe, i prsa, takže jsem počítala s mesickama 🙂
Všem van držím pěsti.

eviknufik
13. bře 2017

@kajka2701 u každé je to jinak, u mě je 8 den rozhodující, začíná mě bolet břicho tak uvidíme zda to přejde nebo ne

aidule
13. bře 2017

@eviknufik Zdravím! Tak jak je? Držíme se a bojujeme??? Moc na tebe i mimíska myslím a držím palce🙂!!!

be_ruska
13. bře 2017

@eviknufik tak zkus testnout 🙂

eviknufik
14. bře 2017

@aidule diky díky, snažím se na to nemyslet, ranone bolelo v kříži a chce se mi na velkou🙂 tak doufám že to bude tím 🙂

@be_ruska jak datovat nebudu, bojím se bílého, počkám na krev nebo mrchu, jedno z toho bude ji

eviknufik
14. bře 2017

@be_ruska jisté

eviknufik
14. bře 2017

@kajka2701 tak co už ji testila?

kajka2701
14. bře 2017

@eviknufik včera jsem zkusila a nic😠 tak už tě chápu proč netestuješ..

eviknufik
14. bře 2017

@kajka2701 ještě je brzy, mě už ale Kurna začíná taky svědit ruka😃 musím ale vydrzet

kajka2701
14. bře 2017

@eviknufik já jsem se koukala,že hodně holek mělo pozitivní test už 6.den tak jsem to riskla.. No doufám,že je opravdu brzy. 😒 byla jsem z toho fakt zdrblá..

eviknufik
14. bře 2017

@kajka2701 se nedivím, já dnes byla na krvi kvůli tomu nachlazení a ptala jsem se jestli dělají i hCG, říkali že jo, ale nakonec jsem do toho nešla, dokud nemám krámy, tak věřím, břicho na krámy mě zatím neboli, ale to ještě neznamena, že je nemůžu dostat. Škoda že příznaky po různých ket jsou různé 😞

be_ruska
15. bře 2017

@eviknufik tak můj byl v pondělí na kontrolním spg tak jsem zvědavá jak to vyjde. Myslíš že mi to Dr řekne když tam jdu v pondělí? Nebo to může říct jen jemu?

eviknufik
15. bře 2017

@be_ruska ted se priznám, ze nevím, už si nepamatuju, jestli musel bát u toho chlap. Ale mám pocit, že ti to řeknou, ale papír do ruky nedají. Nevím, jestli ale nechtěli overeny souhlas, ze muzou podavat informace tobe:(

be_ruska
15. bře 2017

@eviknufik tak se nechám překvapit. No ale doufám že mi to řekne nechce se mi čekat 2 tydny na to 😀

be_ruska
15. bře 2017

@eviknufik a jak jsi na tom ty? MS doufám pořád nikde 😉

eviknufik
15. bře 2017

@be_ruska rict to mozna rekne, ale fakt si nejsem jista, vim ze delali s cimsi hrozny tyatr, ale jestli to bylo kvuli tomu, že jsem chtela vysledky SPG s sebou, nebo je chtela rict? nevzpomenu si, kdyby jsi mne zabila🙂.... Jinak zatím se držím, MS nikde, jen jsem dnes trochu smutná, bo mi padla schůzka, na kterou jsem se tesila a nevím zda nekdy jeste nejaká bude:( ale to je do jine diskuze🙂 kazdopadne mam chut zkusit test, ale bojím se zklamání....

eviknufik
16. bře 2017

@kajka2701 ahoj, tak jak jsi na tom? Zkoušela jsi ještě test? Já to zatím nedostala, dnes 9 de

eviknufik
16. bře 2017

Den po ket, ale bojim se testovat, i když mě ruka svrbi jak sviňa🙂

kajka2701
16. bře 2017

@eviknufik zatim ne. Už se taky bojim ☹ Já dnes 10.den.. Do víkendu vydržím a udělám test.Bolí tě to břicho pořád?

eviknufik
16. bře 2017

@kajka2701 neboli mne nic, jen to nachlazení nepřechází:( kašlu jak tuberak, chlap je na atb. Možná že tonachlazeni brzdí MS, nebo to vyslo. Uvidíme v utery, nejraději bych šla už v pondělí🙂

kajka2701
16. bře 2017

@eviknufik už se nám to blíží🙂 jdeš i na ultrazvuk v úterý?

eviknufik
16. bře 2017

@kajka2701 jj, ve 12.15. pokud bude pozitivní hCG, tak jd

eviknufik
16. bře 2017

@kajka2701 jdeš na utz, pokud negativní tak jen k dr na konzultaci co dál, las věřím že budeme pozitivní😉

Strana