Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?
Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.
6 den po ket a začíná mě pobolivat podbřišek a
Kříže ,vyklepana jsem jak osika, že to zas nevyjde:(
Holky, nečetla jsem to cele a nejsem po IVF, ale jestli Vás to uklidni, mne se těhotenství projevilo jako přicházející měsíčky 🙂 stejna bolest břicha menstruační a, v mem případe, i prsa, takže jsem počítala s mesickama 🙂
Všem van držím pěsti.
@kajka2701 se nedivím, já dnes byla na krvi kvůli tomu nachlazení a ptala jsem se jestli dělají i hCG, říkali že jo, ale nakonec jsem do toho nešla, dokud nemám krámy, tak věřím, břicho na krámy mě zatím neboli, ale to ještě neznamena, že je nemůžu dostat. Škoda že příznaky po různých ket jsou různé 😞
@be_ruska rict to mozna rekne, ale fakt si nejsem jista, vim ze delali s cimsi hrozny tyatr, ale jestli to bylo kvuli tomu, že jsem chtela vysledky SPG s sebou, nebo je chtela rict? nevzpomenu si, kdyby jsi mne zabila🙂.... Jinak zatím se držím, MS nikde, jen jsem dnes trochu smutná, bo mi padla schůzka, na kterou jsem se tesila a nevím zda nekdy jeste nejaká bude:( ale to je do jine diskuze🙂 kazdopadne mam chut zkusit test, ale bojím se zklamání....
Den po ket, ale bojim se testovat, i když mě ruka svrbi jak sviňa🙂

Už je mi líp, večer jsem vypila tři cajiky s jedním a půl citronem, tak teď se modlit, aby Mimi vydrželo a já nedostala mrchu