icon

Jací byli a jak se k Vám chovali v Repromedě Brno?

kay
19. bře 2008

Ahoj holky, v půlce dubna jsme objednáni s manželem na první konzultaci do Repromedy v Brně (jednou jsme tam byli už na SPMG, ale to s námi nic dalšího neřešili). Jsme objednaní k panu primáři. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá s tímto CARem zkušenosti, popř. jaké, jestli vám pomohli, jak se k vám chovali atp.. Děkuju předem za odpovědi.

eviknufik
18. srp 2017

@be_ruska ahoj tak to je uroda🙂 Ve folikulu muze byt i vice vajicek, ale nemusi byt ani jedno. ale verim, ze budes mit v kazdem folikulu jedno vajicko a vsechny budou zrale a oplodněníschopné a pak z toho bude mimin🙂

Z me zkusenposti je lepsi mit min folikulu, bo je vetsi sance zralých vajec. Ja mela vzdy hodne folikulu, naposledy 21, v kazdem bylo vajco, ale jen 9 jich bylo zralých. Takze asi tak.

eviknufik
20. srp 2017

@be_ruska tak jak to včera dopadlo, a kdy jdeš na opu?

be_ruska
20. srp 2017

@eviknufik tak hromadova jich vcera napocitala 10. Opu bude ve středu 🙂

eviknufik
21. srp 2017

@be_ruska bezvadná zpráva, tak čekám na středu, jak jste dopadli🙂

aidule
22. srp 2017

@be_ruska No to je super! To by bylo, aby z toho něco nebylo 🙂👏👍! Myslím na vás a těším se na info 😉!
My taky byli v péči dr. Hromadové a naše princezna už právě dnes slaví 6.narozeniny!!! 😘👧😀..........takže milá Repromedo, ještě jednou i po 6 letech velké DÍKY !!! Jste fakt nejlepší !!!👍👏❤❤❤

eviknufik
23. srp 2017

@be_ruska ahojky, tak jak to dopadlo? Jsem zvědavá🙂

be_ruska
23. srp 2017

Holky mam radost. Odebrali 10! To je super. Tolik sem ani nečekala. Zitra budou volat kolik oplodili.

eviknufik
23. srp 2017

@be_ruska gratuluji, teď to konečně vyjde)

eviknufik
23. srp 2017

Zítra čekám na další dobré zprávičky

andryst
23. srp 2017

@aaddeellaa ahoj můžu se zeptat jak dlouho jsi čekala na výsledky PGS

andryst
23. srp 2017

Ahojky holky.. chci se zeptat jak dlouho jste čekali na výsledky PGS a jak dlouho na transfer po stimulaci.. já byla na stimulaci v červenci..

be_ruska
23. srp 2017

@andryst pgs vysledky jsou do 14 dnu. Transfer v dalsim cyklu.

andryst
24. srp 2017

Tak mě i něco trvá vyšetření uz 1měsíc 👎

eviknufik
24. srp 2017

@be_ruska tak cooooo? Jsem jedno velké ucho🙂

be_ruska
24. srp 2017

@eviknufik tak 5 nam oplodnili a vyviji se dal 🙂 dalsi info ve středu

eviknufik
24. srp 2017

Super, tak to vyjde🙂

aaddeellaa
25. srp 2017

@andryst Ahoj, no okolo 2 - 3 týdnů to snad bylo. Měli jsem jich 11, pak se čekalo, bylo jich 7, pak 5 a nakonec 3. Pak podle cyklu byl transfer a 2 máme zamražené.

eviknufik
29. srp 2017

@be_ruska žádné info? Jsi Bořka, že to vydržíš, já volal třetí den i pátý. Byla jsem nervózní jak pes🙂

be_ruska
29. srp 2017

@eviknufik uz zitra bude info. Popravde moc na to nemam myslenky byla sem celej vikend v praci a jeste me cekaji dva dny takze na to nemam cas 😀 ale zvedava sem to jo.

aidule
29. srp 2017

@be_ruska Super zprávičky a s úžasem se skláním nad takovou trpělivostí 😲👍👏. Ikdyž práce je opravdu dobrým lékem, to znám z vlastní zkušenosti a nejen při čekání na miminko 😉. Takže se těším na další, doufám, ty nejkrásnější, zprávičky!

evik19
29. srp 2017

Ahoj holky, připojuji se ke klientkam Repromedy🙂 Zatím máme za sebou jen vstupni konzultaci a v následujícím cyklu bych měla přijít na hormonální profil (2. nebo 3.den cyklu). Chtěla jsem se zeptat, jak se to řeší, když mi 2. a 3. den budou vycházet na vikend? Da se jit na krev i třeba v sobotu a v neděli? A taky jsem se chtěla zeptat, jak rychle to tam na krvi odsypa, protože v případě, že by to vyšlo na pracovni dny, tak bych si na to nerada brala propustku z prace, takže bych potřebovala nejpozději v 7:15 už sedět v autě a být na ceste do práce. Myslíte, že je to reálné? Diky za odpovědi a vsem držím palce 🙂

be_ruska
29. srp 2017

@evik19 ahojky. V repromede je otevreno i o vikendu coz je prave fajn. A na krev se chodi rano mezi 7-8 takze do prace bys to mela stihnout. Je to otazka 5 minut. Ja tam teda na krev nikdy necekala 😉

evik19
29. srp 2017

@be_ruska Tak to jsou super zprávy 🙂 Kéž by to vyšlo na víkend 🙂 A ještě se zeptám, jestli se pak treba na iui ci dalsi zákroky dá chodit i odpoledne anebo zda je to vždycky na dopoledne? Díky moc...

be_ruska
29. srp 2017

@evik19 no ultrazvuky si muzes urcit sama v kolik chces. Na opu i transfer jsem vzdycky sla jak mi urcili oni takze stim moc neporadim.

eviknufik
30. srp 2017

@be_ruska ahojky, tak očekávám skvělé zprávy🙂 myslím, že jsem nervóznější jak ty🙂

be_ruska
30. srp 2017

@eviknufik tak nejhorsi se stalo skutecnosti ☹ opet zustalo 1. Do ted sem brecela 😢

eviknufik
30. srp 2017

@be_ruska to je mi líto, ale nehazej flintu do žita. Je to to pravé, co čeká na tebe🙂 nezoufej, bude dobře;)

be_ruska
30. srp 2017

@eviknufik kez by jsi mela pravdu, ale ja uz tomu moc neverim. Fakt nevim co budu delat kdyz to ted nevyjde 😢

aidule
30. srp 2017

@be_ruska ...a to je právě ten jediný a nejsilnější bojovníček, se kterým to vyjde. Ikdyž je mi jasné, že myšlenky se ubírají spíše na negativní stranu, nechte to taky trošku na osudu. Myslím na vás! 🙂😉

eviknufik
30. srp 2017

@kajka2701
@agnes6 holky a jak vy jste na tom? Co je u vás nového?

Strana