icon

Jak vybrat kliniku na darování vajíček?

elisss7
14. zář 2016

Ahoj všem, ráda bych se stala darkyni vajíček. Potřebovala bych prosím poradit, jak vybrat správnou kliniku, popřípadě jestli máte s nějakou zkušenosti. A také mě zajímá postup od registrace až po odběr a chování vašeho těla po... Ted si jdu nechat zavést nitroděložní tělísko, vadí to, nebo ne? Moc děkuji za reakce 😉

bajuliss
14. zář 2016

Ahoj 🙂 ja darovala v gennetu v Praze (naproti bile labuti) uz dopodrobna nevim jak to presne slo, ale takto nejak:
Pres net si domluvila schuzku, prisla vyplnila dotaznik (dopodrobna nemoci v rodine, moji vahu, vysku, barvu oci atd...) a vzali mi krev.
Asi po mesici byly vysledky krve a byla jsem zarazena do databaze.
V tu chvili jsem cekala "az si me nekdo vybere" . az si me vybrali, nasadili me i prijemkyni HA, pro sehrani nasich cyklu.
Asi po 3 mesicich jsem s HA prestala a zacala si pichat do briska injekce...neboli to, jehlicka je hodne uzka dlouha asi 1cm. Zni to hororove, ale fakt to nic neni. Asi po dvou tydnech jsem prestala a sla na odber vajicek.
(Jeste behem injekci jsem byla na utz, kolik mam v brise tech folikul nebo ceho a u jejich doktora na kontrole, kde mi merily vsechny mozne hodnoty v tele)
Den odberu: rano na lacno, sestricka me odvedla na pokoj, pak jsem sla na sal, uspali me, vzali vajicka a pak jsem se probudila na pokoji a po hodce sla domu. Vsechno ok.
A do tydne prisly penize na ucet.
Tuhle kliniku muzu doporucit, uzasny pristup, hezke prostredi, na chodbe zdarma kava a caj, vsichni na me byli hodni 🙂 kdybych nebyla tehu, sla bych zas 😉

elisss7
autor
14. zář 2016

Dekuju a co to tělísko? Z jehel strach nemam. Vlastně se nebojím niceho, jen maminek 😂

bajuliss
14. zář 2016

@elisss7 to nevim, podle me to problem byt muze, zkus napsat na nejakou kliniku a oni ti napisou co a jak 😉

elisss7
autor
15. zář 2016

Jo to bude asi nejlepší.

dalja789
15. bře 2018

dámy, chodíte nekteré sem darovat vajíčka? http://www.ivf-zlin.cz/24748-darcovstvi-vajicek...

martinides
29. dub 2018

o té klinice jsem hodně slyšela, aji jsem se tam již byla informovat.. Potřebuješ nějak v něčem poradit?

rossmanka
5. čer 2018

chodí tam i muži darovat sperma? Já chci jet darovat vajíčka a úřítel sperma...máte někdo zkušenosti?

emilkamilka
3. zář 2018

nějaké diskuze ohledně darování spermii jsem tu viděla, zkus mrknout a když tu pak dej odkaz, ju? Dekuji 🙂

natynovo
Odpověď byla odstraněná