Jaká je šance IUI u zdravého páru?
Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, komu z vás nezjistili žadný problém a povedlo se IUI? Snažíme se rok a půl a oba jsme v pořádku. Tento cyklus jsem podstpupila první IUI a ten samý cyklus i vyšetření průchodnosti vejcovodů, tak si říkám, že je třeba větší šance? Říká se, že po Hycosy to kolikrát klapne hned. Začla jsem i cvičit Mojžíšovou. Prosím, je tu někdo se stejnou situací a povedlo se mu třeba hned první IUI? Případně kolikáté IUI se podařilo? Moc děkuju za odpovědi.
@sophinne přesně tak, i když je to těžký vydržet. já okolo 11 DPO začínám blbnout a dělám testy obyčejně, ale zatím to nebylo k ničemu. ta zklamání jsou vždycky hrozná. ale ten dušík po Ovitrelle je aspon taková generálka před tím opravdovým pozitivním testem! 🙂 oni tam ty opravdový dvě čárky brzo budou!!!
@michelle_michelle Kéž máš pravdu! 🙂❤
@michelle_michelle Ahojky, jak to u tebe vypadá? 😘 Doufám, že máš pozitivná zprávičky! ❤
@sophinne Ahoj, dekuji za zprávičku 🙂 netestuji, dneska mám 13 DPO, takže následující dny ukáží... žádné zvláštní pocity nemám. snažím se na to nemyslet..)
@michelle_michelle To jsi dobrá 🙂 Tak moc moc držím palečky a dej vědět 😘
@sophinne tak já dnes 29 DC a MS začíná ( už jsem skoro začínala doufat..
@michelle_michelle Ach jo, to mě mrzí ☹ A jak dlouhé míváš cykly?
@sophinne poslední dobou mezi 26 a 29 dny.. dříve 28 jak hodinky. ale ten stres kolem dělá svoje, takže plus mínus den. ale pořád je to myslím v normě. jak vy? chystáte se na 4 IUI?
@michelle_michelle Jj, ještě 4. zkusíme a pak už IVF. To už začneme asi řešit teď, ptz trvá schválení pojišťovnou atd. a taky to není hned. Takže, jak půjdu na utz, tak se s ním domluvím, co a jak a domluvíme si už i kozultaci. Ještě čekáme na výsledky genetiky, ty chceme taky znát před IVF. Ale popravdě to 4. iui beru už jen jako výplň času před IVF 😒 Jak vy to máte dál v plánu?
@sophinne tak jestli tam půjdeš na kontrolu tak se zeptej..rikal ze tím že vyrostou třeba 2 folikuly že se šance zvýší logicky.jedno z nich může být zralejsi a tak...osobně bych si asi vyčítala nevyzkoušet vše než půjdu do ivf.. A tohle mi přišlo jako logicky postup 🙂 i kdyby si to zkusila třeba jen jeden nebo 2 cykly.. Taky prý je lepší si tu stimulaci u iui vyzkoušet před viď,že pak tvůj doktor bude aspoň líp vědět jak reagujes na stimulacni hormony a líp ti napasuje léky na ivf.. aby se nestalo že tě při ivf prestimuluje nebo naopak ti dá málo protože budeš reagovat min...
@kvetuska145 jee díky za příspěvek
@omajda88
@kvetuska145
Holky, děkuji za zkušenosti 🙂
@sophinne taky tak (plán 4 IUI a IVF) a ted uvažuji i nad tím clostilbegytem nebo femarou jeden cyklus navíc... já o tom věděla, jen jsem se tomu podvědomě bránila. ale tenhle cyklus už nestihneme, začíná se myslím třetí DC.
@michelle_michelle držím palce.tem jeden cyklus už se tam ztratí tak proč to nezkusit 🙂
@omajda88 Uvažuju o tom. Zeptám se na to Dr. a uvidím,c o mi řekne.
@michelle_michelle Taky tak nad tím teď přemýšlím. Uvidím, co mi řekne a buď to pak teda ještě zkusíme jednou tady s těmi hormony nebo už to IVF.
@sophinne a byli jste na iui tento měsíc? já jdu dnes na utz a uvidíme, na kdy to vyjde tentokrát..
@michelle_michelle Jj, byla jsem zrovna dneska na IUI. Nakonec jsme se domluvili že dáme pak ještě jeden cyklus s tím Clostilem, kdby to teď nevyšlo. Tak držím palečky, aby to vyšlo dobře. Dej vědět 🙂
@sophinne Dáme si vědět! 🙂 u nás zatím stejný plán..taky držím palečky, aby Clostil nebyl třeba a vyšlo to teď.
@michelle_michelle Děkuji moc! ❤ Ano, dáme si vědět 🙂
@michelle_michelle Ahojky. Tak u mě asi 4. IUI neúspěšné. Dnes jsem zkoušela testík a bílo ☹ Jak jsi na tom ty?
@sophinne Ahojky. aj, jaký máš dnes DPO? :-/ možná je ještě brzy.. já budu testovat st nebo čt prvně.. ale jsem nějak bez nálady, ani na to moc nemyslím, jsme s mužem v izolaci, on je pozitivní. spíš si přeju, ať jsme z toho venku .
@michelle_michelle Dneska jsem 10. den po IUI. DPO mohu být možná i 11. Jako brzy může být, ale většina holek už prostě v této době aspoň mikro ducha má no... Tak jsem trošku přestala doufat ☹ To mě mrzí, že manžela Covid dohnal 😠 Ach jo. Tak hlavně, ať se z toho brzy dostane, jak říkáš. A jak mu je?

@michelle_michelle Já dělala včera ještě odpo a taky nic. Dnes ráno už jsem nezkoušela. Počkám na ms a podstoupíme poslední IUI a pak už IVF. S tím testováním tě chápu. Já si chtěla ověřit, že už v těle nebude Ovitrelle a k mýmu překvapení pěkný dušík, to jsem fakt nečekala, tak jsem si už myslela, že to je třeba ono. No a další den nic. Asi je nejlepší a nejvetší jistota dělat test těch 14 dní po a pak má člověk jistotu, zda to klaplo a nemusí se nervovat 🙂