Jakou byste vybrali kliniku?

reeeza
23. led 2024

Jakou byste vybrali kliniku:
Pronatal, Iscare, Gynem nebo Gennet?

Jaké zkušenosti s nimi máte?
Díky 🙂

felis
23. led 2024

@reeeza ahoj, heleď... jak mi řekla moje doktorka po velmi spatne zkušenosti v Genitrix, tak vždycky a všude můžeš narazit na debila nebo krávu. Taky jsem to řešila, četla recenze... až mě z toho bolely čelní lalok 🤣 nakonec jsem se na základě recenzi objednala do zmiňovaného Genitrix a zkušenost to byla strašná, traumatizujici. Zpracovávala jsem to 3/4 roku na terapii a dostala mě z toho právě až moje gynekolozka na pravidelné prohlídce. Vyber intuitivně i třeba podle toho, jak je to v dané lokalitě s parkováním anebo jaké mají stránky anebo podle fotek, jestli se Ti líbí prostředí. Dej si svoje kriteria na papir... většinou pozitivní recenzi napíše ten, kdo otehotni a úspěšně porodí. A příčin neplodnosti je prostě bambilion. Důležitý je přístup a kazdemu vyhovuje neco jineho a neco jineho take očekává... No a ještě jedna vec: reprodukcni medicína je byznys. Ať slibuji, co chtějí, že je svět báječný, krásný, růžový, béžový... tak je to prostě byznys.

adruska27
24. led 2024

@reeeza ahoj, já od září jezdím do Prahy do PFC a maximální spokojenost !! Hned napoprvé se i podařilo iui, jsou tam suprový všichni, teď se snažíme znovu o iui, páč jsem potratila, ale nedám na tu kliniku dopustit 🥰 (jen píšu svou zkušenost, s ostatními, které jmenuješ, zkušenosti nemám) 😇

reeeza
autor
24. led 2024

@felis děkuju 🙂

reeeza
autor
24. led 2024

@adruska27 ahoj, díky 🙂 Mě jde právě jodně o chování sestřiček a lékařů, abych se tam cítila fajn. V Pronatalu dávali tak najevo že je to byznys, furt řešili prachy, pořád nabízely i zbytečná vyšetření, ale samozřejmě nejdražší, že se mi to zhnusilo.

adruska27
24. led 2024

@reeeza to chápu no, tak tady je úplně snad každej milej a empatickej a já třeba neutratila ani korunu tam 😁 přístup je pro mě také hodně důležitý a semka se prostě vždy těším 🥰 a to tam jezdím 150 km a vůbec mi to nevadí 🙈

utrikocku
24. led 2024

@reeeza byla jsem v Pronatalu a nedoporučuji. Poté jsem byla v Gennetu a byla jsem moc spokojená

reeeza
autor
24. led 2024

Dobře, děkuju 🙂

Klidně ještě někdo napište, ať vím vaši zpětnou vazbu na různé kliniky. Díky 🙂

lenie82
28. led 2024

@reeeza ja mela nemilou zkusenost v Gennetu.
Nakonec Ferticare Praha a vse slo hned jak po masle 🙂
Ale presne jak nekdo psal, dej na dojem. Ja se necitila dobre uz kdyz jsme do Gennetu prisli.
Drzim palce pri hledani 😊

kessien
2. únor 2024

@reeeza Ahojky,mohu se zeptat,kam do Pronatalu si jezdila?Koukam ze jsi z Chebu…Já ze Sokolova a rozhoduji se mezi Gennetem Praha a Pronatalem Vary.

monochrome_karina
15. únor 2024

@reeeza, ahoj. 🙂 tak kterou kliniku jsi nakonec zvolila? Mně to taky čeká, ale porad se váhám. Objednána jsem na konzultaci to Genitrix. Ale teď už ani nevím, jestli tam chci. Po tom, co píše @felis. Tak uvidíme. Uvažuju ještě nad FertiCare.

pufikova
8. bře 2024

@felis ahoj, mohla bych prosím vědět, jakou si měla zkušenost v Genitrix? Já jsem tam byla taky a 4 měsíce jsem se dávala dohromady.

pufikova
8. bře 2024

@monochrome_karina Já jsem v Genitrix byla taky. A týden jsem byla psychicky úplně KO. Hned při první návštěvě diagnostikován hydrosalpinx v pravém vejcovodu, takže běžte na laparoskopii. Předtím jsem byla v Gynemu a nikdo nic na UTZ neviděl. Přístup paní doktorky nic moc, takovej dost povrchni a na konci si ještě za konzultaci řekne 500. Nakonec jsem to nechala být a na radu kamarádky jsem šla ještě jinam než se rozhodnu, že do mě budou řezat. První UTZ dopadnul dobře, doporučená průchodnost pomocí hycosy. Oba dva vejcovody bez problémů průchodné.

monochrome_karina
8. bře 2024

@pufikova, uff. Dobře, že tam nejdu. Nakonec jsem zvolila FertiCare a jsem spokojená. Děkuji za info!