Jaký máte názor na metodu PISCI a zkušenosti s ní?
Zdravím všechny.Najdou se nějaké snažilky které mají zkušenosti s metodou PICSI které nám rády sdělí svůj názor na tuto metodu?Předem děkuji
HCG 1120 😵 😵 😵 jsem šťastná přešťastná 😀
@anubis úžasná zpráva gratuluji 🙂 Šlo to nakonec s PICSI nebo jen ICSI?
@zvalentova
Nakonec jsme šly do PICSI,a nelitujem 😀 a děkuji,je úžasné,že nám to vyšlo hned napoprvé 😉
Holky díky moc,dnes jsem 15 den po ET 😉
@safarikovap Super zpráva 😵 moc moc gratuluju 🙂 PICSI je opravdu pašák 😀
tak hlásím jednu fazolku a srdíčko 🙂
@anubis já jsem moc šťastná i za jedno ikdyž samozřejmě dvě by bylo bomba, ale když tady stále čtu jak se většině nedaří po několika pokusech tak jsem moc moc spokojená 😉 je to zázrak a stále si to opakuju 😵 Na druhou stranu je to méně rizikové těhu a dvojčátka můžu mít třeba příště 😀 já jdu na NT screening v 11. a 13. týdnu. Na jakou jdeš v pátek krev? Já jdu na krev až v tom 11. týdnu 😕
@bruni
Já jsem si volala ke své gyn.a hned v pátek mám přijít k ní na krev,budou mi brát prý asi 3-4 ampule,na štítku atd.a já jsem taky moc ráda,ale vím,že u mě je to konečná-asi si nedovedu přestavit to všechno znova a zase s jinou dárkyní,takže my budem mít rozcapenýho jedináčka 😀 a na screening jdu ve 12týdnu do Liberce,tak nevím,a volala jsis už ke své gyndařce?
@anubis aha, já byla u svého gynekologa v úterý a sestra říkala, že na krev mám přijít v 12. týdnu. Mám se objednat až budu mít po NT screeningu v Liberci. Do té doby nic. Aha, tak to chápu, když je to u vás poslední pokus IVF, že jsi zklamaná, že jen jedno, ale ono časem uvidíš, a třeba ještě najdete sílu a penízky na další pokus za pár let 😉 Člověk nikdy neví, jakým směrem se bude jeho život ubírat, já chtěla mít děti už ve dvaceti a je mi 34 let 😀 takže vidíš, že máš ještě dva roky náskok 😉
@safarikovap ahoj, tak jak jsi na tom? Už jsi byla na utz? 😉
@bruni ☹ až zítra ☹ Nervy na pochodu ☹ Ale gratulace k srdíčku 😵 😵 😵
@safarikovap díky, držím pěsti na zítra 😉 dej vědět. Kolik jsi měla HCG?
@bruni Díky brouku 😉 Na HCG jsem byla jenom jednou - 16. den po ET - 2 405 jednotek. Doufám, že budu mít to štěstí, jako Ty a bude tam aspoň jeden mrskavec s blikajícím srdíčkem 😵
@safarikovap tak to může být jedno i dvě 😵 bude to překvapení. Taky jsem si říkala aspoň jedno srdíčko.

@anubis včera se nám rozbilo auto, tak na krev jdu až zítra 😕 už jsem taky zvědavá 🙂 Jaký den chceš testovat?