Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@katkavfr ahoj, jsme hodně spokojeni Dr. nám nechal udělat veškeré vyšetření jen co byly možné, sestřičky jsou vynikající a hodně nám vychází vstříc, neboť já pracuji v Praze, ale jsem kousek od F-M takže to máme ještě v tom náročné, teď jsem po první inseminaci čtvrtek - pátek tak už jen čekáme. Platíme za inseminaci 3.000,-
Teda holky jak si nějaká centra dokážou říci o Kč za IUI, vždyť to hradí pojišťovna a my neplatíme nic 😠
vím, že se neplatí v hodně centrech, nevím čím to je.....neřešíme to....chodíme na IUI 2x za sebou..Dr. nám říkal, že používá nějakou špičkový roztok kde se ty spermie v kládají tak nevím jestli je to úplně stejné pak jak v ostatních centrech
myslím, že když je to soukromý car tak si prostě mohou účtovat co chtějí..já chodím do car při fakultní nemocnici a neplatím za hormony, katetry, roztoky..za nic..je to IUI jako každé jiné...je to hold obchod jako každý jiný...bohužel

@blauen 3.IUI, 1. IVF neúspěšné...