ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Holky moc vám držím pěsti. Určitě to výjde. My nestimulovali ničím - jen kontrolní ultrazvuk a večer pregnyl - ráno IUI. U malé mi to vyšlo na první pokus. Teď bohužel nic, ale příroda nám to vynahradila a zatím nosím holčičku. Hlavní je myslet pozitivně
@lumixii tak všelijak, nechce se mi testovat, noc sem přežila s velkýma bolestma břicha a křečema a střevníma problémama, a mám hooodně citlivý prsa,ale nechci se unáhlit v testování a být třeba zklamaná. Tak ještě počkám. Já sem se prvního bála a pk nakonec to tak hrozný nebylo, že? 🙂
@akmitaf
@donia Holky,tak jsme to dnes práskli rodině. První dávku servíroval manžel, že jako chystáme na srpen akci a že to bude fakt porod...nikdo to nepochopil,tak to musel zopakovat...než trochu zpozorněli 🙂Po obědě,že si ještě jednou přiťuknem. tak jsem se jich ptala,jestli z toho mají radost a oni,že jasně,že jo....tak jsem jim řekla,že ať tu radost ještě vynásobí 2x... to už ztvrdli všichni a byly i slzičky....z toho,že budou 2 nechápal nikdo.... no a pak už se jen měřilo a počítalo, ptž se stěhujeme. Budeme měnit byt s našima, bydlíme spolu v RD a v přízemí je o 1pokoj víc 🙂
tak máš asi podle hormonálního profilu v druhé fázi cyklu míň progestronu a roste ti málo sliznice? jen hádám 🙂 u bývalého doktora sem ho zase brala 12 dní dvě tablety.
prosím má tady některá z vás taky jeden vejcovod a podstupujete IUI?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@oldana Tak to držím moc palečky, ať to vyjde.. 🙂