Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Ahoj holky tak jak se máte a co je nového? U nás nic - snažím se na rozdíl od předchozího měsíce odpočívat, tak uvidíme - ve čtvrtek budu zkoušet ovu. test a uvidíme - třeba tam něco bude
@donia no a ty ve středu, na moje narozky si jdeš potvrdit mimouše🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 čekáme přírůstek do rodiny, sestřence pan doktor řekl, že ve čtvrtek už se určitě neuvidí...tak doufám, že Adámka vytlačí právě ve středu, budeme slavit spolu🙂 🙂 . Její brácha, můj bratránek, říkal, že když já jsem porodila Toníka na jeho narozky, že ona musí zase na moje🙂 aby mi to prý jako vrátili🙂 🙂 🙂
No teda - to jsou náhodičky, co. Já už jsem obdobné datum prošvihla a dourám, že nebudu čekat až na další rok. Ale kdyby nám to teď vyšli, tak kamarádka rodí v prosinci ( na štědrý den ), jedna sousedka v lednu, druhá v únoru a my bychom byli v březnu. Tak taky dobrý ne
@akmitaf vadit jim to určo nebude🙂
@donia
@akmitaf holky poraďte☹ Minulé pondělí jsem to dostala, měla jsem to standartně 4-5 dnů, 5.-9.DC mám brát Clostilbegyt a dnes(8.DC) jsem začala špinit, ráno to byly jen tmavé sraženiny, ale teď to začíná světlat☹v pátek mám jít na IUI☹ když jsem dnes do eurofertilu volala a ptala se sestry, jestli s tím nemají zkušenosti,tak mi řekla, že ne...Neměli jste někdo podobný problém?
Ahoj holky - vím, že jsem si říkala, že si žádné plané naděje už dělat nebudu, ale....
Dnes je mi zase tak nějak a teď po jídle i chvilkama na zvracení a tááááák mě bolí prsa - vím že se nemám zatím proč radovat, ale ....Já se toho testování snad nedočkám
@akmitaf To je jasny, ze si nadeje delas, clovek doufa furt a na jednu stranu to je tak v poradku. Preci to chces, tak je jasne, ze na to myslis. Ja presne po tydnu zacala citit bradavky, takze mozne to je, ze citis prsa. Ovu test jsem si delala az v tom druhem tydnu cekani, ze jsem to chtela zkusit a cekani na tt bylo dlouhe, ale bylo to uz videt docela pekne, tak to zkus a uvidis. Ovu test muzes behem dne 10-22 hod. tak mas jeste cas. Chce to predtim moc nepit a nejit na zachod, tak uvidis jak ti to vyjde.
Akorat kdybys ho zkousela a byla videt druha carka, tak se neraduj jeste moc brzy a predcasne, protoze by to mohl byt jeste zbytek injekce. Ale pomuze ti to v tom, ze kdyz to budes delat kazdy den, tak pokud bude silit, je to tam 😉
no dnes jsem 8 dní po, tak počkám do čt. a zkusím ten ovu a o víkendu zkusím těhu. Snad to vydržím - hrozně se to vleče. Navíc mám zase nějaké problémy v práci, tak bych docela ocenila, kdyby to vyšlo a já si mohla říct, že jak mě naštvou končím. Minulý týden byla taková pohoda a tento - prost šílený obrat - jsem nervní a nějak to nezvládám. Jinak jsem si odpoledne musela dát prsní vložku, tak snad to alespoň bude k něčemu.
@doniataky se těším na fotečku, chci ji k narozeninám🙂 , je to už dlouho co jsem viděla mimi UTZ🙂 Já jsem dnes dobrala clostík a pořád špiním, už to není hnědé, je to červené. V CARu nevědí, gyndařka se s tím nesetkala, jako nežádoucí účinek to nepíšou, ani na netu jsem v diskuzích nic moc nenašla....jsem zvědavá na ten pátek☹ Na IUI má být vyšší sliznice, ne? S tím špiněním nevím jak to bude, a mám obavy z toho, že i kdyby nebyly dobré podmínky pro inseminaci, tak že mi ji za 2300,- ochotně udělají☹
@akmitaf držím ti pěsti! A pevné nervy ať vydržíš ne testovat, to je to nejhorší. Pořád si říkám, že tentokráte na tom nebudu tak lpět a že nebudu testovat....ale! Když je to tak těžké!

@donia No u dcery jsem to nesla fakt hrozně - zvracela jsem ještě před // a až do konce 4 měsíce, tak uvidíme.