Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@juliemichal Dr. mi našla myom v děložní sliznici,který zasahuje do dělohy a deformuje ji.Prý se chová jako tělísko a znemožňuje zahnízdění.Ještě při předešlé návštěvě nebyl vidět hajzlík.Takže ve středu jdu na vyšetření a konzultaci,co s tím.Pak nejspíš půjde pryč..Do té doby nemá cenu se snažit,dopadlo by to stejně jako pokaždé..
@alasek tak to je moc dobře,že ti přišli na důvod,snad ti ten myom odstraní a potom to půjde i přirozeně,budu držet moc palečky 🙂
Ahoj holky, tak jsem zpět.Po nechání všem na přírodě manžel praštil do stolu, řekl že nejsme nejmladší a musíme se více snažit.Takže dnes jsem 1DC, musím si přehodit služby ( opět to vychází ) a jdu volat k lékaři.Všem Vám držím pěsti a doufám že mě vezmete zpět ☹ Hezký den všem, K
@ladyfox mohou zjistit alergii na sperma, to znamená že tvoje tělo tvoří protilátky proti spermiím stejně jako proti chřipce..takže otěhotnění v takovém případě je nemožné, pak mohou být protilátky i proti embriu, to když třeba žena potrácí muže byt problém tam...alergii co jsem pochopila muže mít i partner a kolem spermie muže být nejaky povlak který taktéž brání otěhotnění....dělá se to jen Praha Podolí a Plzen..je to velmi drahé vyšetření takže i v CARu obvykle zkouší IVF a pak když se nedaří tepve posílají na imunol...kvůli pojištovně prostě......a co jsem slyšela tak se tam přišlo i na špatnou štítnou...i když před tím na gynekologii to bylo v pohodě... ja jsem odevzdala krev, manžel sperma, pak byl pohovor s dr. ohledně všechn možných nemocí, urazů, životním stylu, genetice a podobně a za 3 týdny budou vysledky
Ahojky holky vyzná se v tom prosím některá?ve středu 9DC jsem byla na folikumetrii a tam jsem měla na pravé straně folikul 12mm,dnes jsem měla jít na IUI tak jsem šla teda na folikumetrii a na pravé straně nebyl už žádný folikul a dr říkala,že tam není po něm ani náznak nic... potom mi řekla,že mám na levé straně více folikulů,ale největší měl 10mm :(
stalo se to některé?a jak to potom dopadlo?
dr mi říkala,že buď jsem už ovulaci měla,ale podle sliznice to nevypadá,protože ji mám hodně nízkou anebo,že prý budu mít anovulační cyklus :( na další utz mě nepozvala nic :( a říkala,že se mám objednat 1DC na 10DC na další folikumetrii.
holky stalo se Vám,že by jste měly folikul a na další návštěvě po něm nebyl ani známky?toto se mi zdá právě hodně divné a nevím co si mám o tom myslet... může třebas folikul sám od sebe zmizet a nemusí s toho být ovulace? ☹ děkuji
@juliemichal folikul roste myslím 2mm za den, takže když měl ve středu 12mm tak v pondělí by takových 20mm měl mít..ideální na IUI..já když teda měla po ovulaci tak mě v CAR říkal dr. že rozhodně nepozná že praskl, tak nevím co by tam ta tva doktorka chtěla vidět..ale víš jak co doktor to nazor...sliznice nevím ale někomu třeba neroste a přitom ovuluje normálně, to spolu myslím nesouvisí..jen teda je nějaka hranice myslím že aspon 5nebo 7mm ted nevím, kdy se IUI provede a pokud je menší tak by ji neudělali, že je moc malá a nemělo by se to kam zahnízdit....toť mé zatím zkušenosti....uvidíš další měsíc, jinak bych zkusila zjistit více info přímo od doktorky..je možné že prostě nedozrál tento měsíc.to se může asi stát
@darinka84 děkuji a nemohla jsem mít třebas včera ovulaci?asi ne,že? ☹ jako nikdy se mi nestalo,že by mi dr říkal,že mám nějaký folikul a potom tam nebyl a to jsem min rok byla v jiném caru ☹ dr mi říkala,že buď proběhla ovulace o víkendu anebo,že mám anovulační cyklus.jinak nic jiného mi neřekla a ptala jsem se na to ☹ a říkala,že už nemá cenu si kupovat ovu test,akorát nechápu proč mám teď několik foliků na druhé straně ☹ to rostou folíci na obou vaječnících? ☹ a v tu středu jsem i já ten folikul viděla a dr ho předemnou měřil.nejhorší je,že v tom mém caru se mění doktoři ☹
a jinak ani nechápu proč mi dr nepředepsala clostyl.. když jsem si o něj žádala.a jakou mám sliznici mi ani právě neříkala ☹ říkala jen,že podle sliznice to vypadá,že asi ovu ani neproběhla a to nevím jak to mohla poznat,protože se potom dívala do mé karty a říkala,že mám nízkou sliznici ☹ před 2 měsíci jak jsem byla na IUI tak jsem měla sliznici 7,5mm.takže mám fakt problém ze sliznicí ☹ takže nechápu jak mohla poznat podle sliznice,že ovu teda nebyla.
@juliemichal tak to je už na mě moc odborné a nevím...mě přijde že 7,5mm není nízka sliznice a ano klidně mohla ovulace proběhnout o víkendu..mohl praskout a co mě dr. říkali tak to nepoznají, není jak...a mě se taky tvořili na obou vaječnících folikuly a říkal třeba že je tam dominantní a dva male a ty zmizí a nedorostou...a tu IUI ti provedli nebo ne?
@juliemichal ta výška co jsem vyčetla by měla být pro IUI a IVF aspon 8, ale právě jsem tam i vyčetla že otehotneli i při 5mm..já moc nemám ráda tohle tabulkování...i můj gynekolog právě říkal že zná páry třeba s ukázkovým spermio a neotěhotneli a pak takové sperimo kde jim řekli at tapomenou na přirozené těhotnění a podařilo se...příroda je nevyzpytatelná
@darinka84 právě,že mi to IUI neprovedli,protože tam folikul nebyl na té pravé straně ☹ jenom na levé několik a malých nejvíc měl ten 10mm ☹ no včera jsem měla hodně malý čípek a dnes zase v normální podobě tak nevím zda se můžu i s tímto řídit ☹ a přesně tak máš pravdu příroda je nevyzpytatelná 🙂 takže ani nechápu proč mi dr říkala,že mám nízkou sliznici když stačí taková kterou jsem měla 😀 no manžel má horší spermio,ale min rok ho měl 100% teď dlabe vitamín E a já piju inofolic tak možná byla fakt ovu o víkendu.. min cyklus mi právě ten inofolic zabral a měla jsem ovulaci dřív 🙂 ale teď si těhu testíky dělat nebudu,protože nevím zda ovu byla anebo ne 😀 a pokud se ms zpozdí tak až potom vyzkouším 😀 a jinak já se taky neřídím tabulkami 🙂
@juliemichal nedalo mě to a nahlídla jsem do papírů, jeden měsíc jsem měla dokonce jen 5mm sliznici a IUI mě provedli a nikdo ani neříkal že by to byl problém...chodím do caru při fakultní nemocnici, za IUI se tam nic neplatí, mám narok na 6 pokusů ročně zdarma...podle mě to měli provést, ale tak asi ví co dělají a třeba to byl anovulační
Holky kolik má mít mm sliznice? Co je optimální pro IUI?
@darinka84 máš pravdu třebas fakt mám anovulační cyklus anebo byla ovulka včera,protože to jsem měla pidi čípek a dnes už je v normálu 😀 jé tak to se divím,že ti dělali IUI ikdyž byla sliznice 5mm,ale asi tam ví co dělají 🙂 já mám taky zdarma IUI a potom IVF za 25 tisíc ☹ ty asi chodíš do Fakultní nemocnice v Olomouci,že?tam bych chtěla jít na IVF tam prý vyjde do 15 tisíc 😀
@juliemichal no jinak jsem měla sliznici 9mm..ano chodíme do Olomouce..naši známý byli ve Zlíně a říkali že platili i za pozdrav a nic z toho, pak zkusili Olomouc a hned první pokus vyšel...rozhodně je to tam levnější jak v soukromých CAR....i tady jsem našla dobré reference...
@darinka84 no já chodím do Polánky do Fertimedu a min rok jsem chodila do gyncentra v Ostravě a tam by nás vyšlo IVF cca 35 tisíc nebo víc ☹ a fakt jsem slyšela,že v Olomouci to stojí do 15 tisíc 🙂 takže super cena 🙂 no já v Polánce budu platit 300 za UTZ jen 4 UTZ mi hradí pojišťovna ročně.jinak platím jen 30kč za objednání a potom už neplatím nic 🙂 ale to IVF tam je podle mě přehnaně drahé ☹ a jak jste na tom vy? 🙂
@juliemichal nám říkali o IVF na první návštěve nějaé info a vím, že jsou levní...co si pamatuju tak to tam opravdu vyhází od 15-25tisíc..smozřejmě záleží jaké doplnkove věci si zvolíte, třeba za isci nebo jak je ta zkratka se něco připlácí..ale i tech 25 by byla pořád dobrá cena...a to je myslím maximum co tam je..já ted budu čekat na dvě věci: na výsledky imunologie a do konce týdne budu vědět zda nastupuju do nové práce od nového roku..to rozhodne jak s tím naložíme dál..pokud budu pořád bez práce tak jdu hned od noveho roku do IVF..samozřejmě dle toho jak dopadly ty testy...třeba budou tak katastrofální, že za mě rozhodnou a budu se muset přeléčit...

@alasek nene právě,že nepřišli :( jedině na co teď přišli tak jak mi dělali stěry tak bohužel mi vyšel ohledně té rakoviny vir 33 ☹ takže bych měla mít injekce za 7500 ☹ jinak na nic jiného zatím nepřišli ☹ a u Vás přišli na co?