Je možné získat záznam z embryo monitoringu?
Dobrý den,
Dle embryoložky máme den po oplodnění pouze jedno jádro místo dvou, takže se uvidí zítra co a jak.. máme pouze dvě embrya a obě takto
Otázka na vás - měla jste některá také první den takto ale druhý den už vše v pořádku?
Případně nevíte zda je možné vyžádat si záznam z embryo monitoringu?
Já dnes ráno ještě na testu slaboulinkého ducha po ovitrelle.. každopádně mě začal bolet podbříšek a zaznamenala jsem zbarvený výtok zatím bez krve, spíše takový světloulince hnědý.. pravděpodobně tedy ET neúspěšný
To muže byt nidace vůbec nic to neznamená a tlak v děloze jsko před menses je i když otehotnis… úkaz foto … ovitrelle už by byl velká náhoda. Každopádně uvidíš zitra jestli test zesílí. Ono do toho 12 týdne je to proste stres 🙏
@europa00 já to právě u dcery vůbec neznám, u tý mi nebylo absolutně nic 🤷🏻♀️ já měla injekce 2 před 13. Dny.. a testuji každý den a zatím ani jeden nebyl negativní.. uvidíme zítra co tam bude 🤷🏻♀️ zkusím vyfotit a vložím
@europa00 na fotce vidět nic není, ale jinak vidět trošku je
Ten 10 den je ještě ovitrelle to he jasné teď už to snad plynule přejde do tehu hcg 🙏🙏🙏 zitra snad uz čárka sílit držím palce 🙏🙏🙏 já jsem snad nervózní zs vás… holky Js si tím prošla xxxx krát uz sni nevím kolikrát jsem byla těhotná 9 ??? Tsk nějak naštěstí dvě zdravé překrásné děti. Nesmíte nikdy přestat věřit a bojovat 🙏🙏🙏
@europa00 budu doufat, snad tahle diskuze bude mít šťastný konec pro všechny 🍀
Takze zitra rano davame info
Tak holky ja bohuzel bilo 😔Prestavaji me bolet i prsa 😢
@hajglish ahojky to mě mrzí 🥺 kolik mas ještě pokusů? Mate ještě zamrazene embrya ? Pamatuj si vždy je cesta jen někdy je delší… mě hrozné moc pomáhala myšlenka ze se mi všechno to špatně stalo proto abych Psk v náruči mohla držet konkrétně mého syna Bena a je ro tqk on je dokonalý a úžasný chlapeček. Na každou čeká to správně miminko 🙏❤️
@hajglish je tam krásně vidět 😊
🥺🥺🥺🥺 spinis? Jak jsem psala to správně mimi na každou čeká, pokud tohle nevyjde zkus potom probrat na klinice… za me doporučuji reprofit máje velikou úspěšnost 🙏 držím ti páce 😘😘😘
@europa00 a o dost víc než včera.. sice zatím bez “čerstvé” krve ale i tak .. my máme bohužel nejblíž pronatal a kvůli dojíždění na ultrazvuky pred opu nemuzeme nic dál..
@hajglish gratuluji, přeji Vám krásný průběh těhotenství 🍀
Dekuji,ale zatim jeste to stale je v nejistote,dneska i trochu spinim 😔
@hajglish zavolejte si na kliniku, já dnes také volala a pokud jde o špinění mělo by být v pořádku

@hajglish měla jsem žaludek na vodě ale to děla progesteron , sem tam ne pichlo ve spod, nidacni spineni jsem neměla u žádného tehu, dále zimnice u prvního brutální a posledního miminka lehla v noci jsem to zaspala. Později takobe mravenceni v bradqvkqch… citlivé prsa též děla progesteron