icon

Je možné získat záznam z embryo monitoringu?

18. led 2023

Dobrý den,
Dle embryoložky máme den po oplodnění pouze jedno jádro místo dvou, takže se uvidí zítra co a jak.. máme pouze dvě embrya a obě takto
Otázka na vás - měla jste některá také první den takto ale druhý den už vše v pořádku?

Případně nevíte zda je možné vyžádat si záznam z embryo monitoringu?

Strana
z3
europa00
28. led 2023

@hajglish měla jsem žaludek na vodě ale to děla progesteron , sem tam ne pichlo ve spod, nidacni spineni jsem neměla u žádného tehu, dále zimnice u prvního brutální a posledního miminka lehla v noci jsem to zaspala. Později takobe mravenceni v bradqvkqch… citlivé prsa též děla progesteron

autor
28. led 2023

Já dnes ráno ještě na testu slaboulinkého ducha po ovitrelle.. každopádně mě začal bolet podbříšek a zaznamenala jsem zbarvený výtok zatím bez krve, spíše takový světloulince hnědý.. pravděpodobně tedy ET neúspěšný

europa00
28. led 2023

To muže byt nidace vůbec nic to neznamená a tlak v děloze jsko před menses je i když otehotnis… úkaz foto … ovitrelle už by byl velká náhoda. Každopádně uvidíš zitra jestli test zesílí. Ono do toho 12 týdne je to proste stres 🙏

autor
28. led 2023

@europa00 já to právě u dcery vůbec neznám, u tý mi nebylo absolutně nic 🤷🏻‍♀️ já měla injekce 2 před 13. Dny.. a testuji každý den a zatím ani jeden nebyl negativní.. uvidíme zítra co tam bude 🤷🏻‍♀️ zkusím vyfotit a vložím

autor
28. led 2023

@europa00 na fotce vidět nic není, ale jinak vidět trošku je

europa00
28. led 2023

Ten 10 den je ještě ovitrelle to he jasné teď už to snad plynule přejde do tehu hcg 🙏🙏🙏 zitra snad uz čárka sílit držím palce 🙏🙏🙏 já jsem snad nervózní zs vás… holky Js si tím prošla xxxx krát uz sni nevím kolikrát jsem byla těhotná 9 ??? Tsk nějak naštěstí dvě zdravé překrásné děti. Nesmíte nikdy přestat věřit a bojovat 🙏🙏🙏

autor
28. led 2023

@europa00 budu doufat, snad tahle diskuze bude mít šťastný konec pro všechny 🍀

hajglish
28. led 2023

Takze zitra rano davame info

hajglish
29. led 2023

Tak holky ja bohuzel bilo 😔Prestavaji me bolet i prsa 😢

europa00
29. led 2023

@hajglish ahojky to mě mrzí 🥺 kolik mas ještě pokusů? Mate ještě zamrazene embrya ? Pamatuj si vždy je cesta jen někdy je delší… mě hrozné moc pomáhala myšlenka ze se mi všechno to špatně stalo proto abych Psk v náruči mohla držet konkrétně mého syna Bena a je ro tqk on je dokonalý a úžasný chlapeček. Na každou čeká to správně miminko 🙏❤️

hajglish
29. led 2023

Tak holky sla jsem se na neho jeste jednou podivat a koukejte vidite to taky?

hajglish
29. led 2023

@europa00 meli jsme jen jednoho bojovnicka

europa00
29. led 2023

@hajglish Tvl 😂😂😂tak jasné jak si tohle mohla přehlédnout gratuluji velmi potichu a držím palce 😂😂😂😂

autor
29. led 2023

@hajglish je tam krásně vidět 😊

autor
29. led 2023

U mě takhle 🤷🏻‍♀️ kde nic tu nic a pravděpodobně se mi začíná rozjíždět ms

europa00
29. led 2023

🥺🥺🥺🥺 spinis? Jak jsem psala to správně mimi na každou čeká, pokud tohle nevyjde zkus potom probrat na klinice… za me doporučuji reprofit máje velikou úspěšnost 🙏 držím ti páce 😘😘😘

autor
29. led 2023

@europa00 a o dost víc než včera.. sice zatím bez “čerstvé” krve ale i tak .. my máme bohužel nejblíž pronatal a kvůli dojíždění na ultrazvuky pred opu nemuzeme nic dál..

hajglish
29. led 2023

@europa00 Ja nevim 🙈Byla jsem rozespala,ale bojim jelikiz to jsou jeste baleni z minuleho roku a udelal mi falesnyho ducha,tak se bojim aby to nebyli falesny,udelala jsem si jeste z jineho baleni a je tam stejna carka tak nevim

hajglish
Autor odpověď smazal
hajglish
29. led 2023

Takhle byl nahore falesny a ten dole je dnesni

hajglish
29. led 2023

Radsi jsem si udelala dva tak snad oba by neudelaly falesny duchy

europa00
29. led 2023

@hajglish upřímně neznwm fakesne testy … většina žen byla vždy těhotná v uvozovkách jen to odešlo s menses nebo to někdy děla cysta atd jiný hormonální výkyv. Hele teď ver ze je to proste tehu zitra bude určitě sílit, nebo pozítří doporučuje se obden

europa00
29. led 2023

@hajglish to je normwlne pozitivní test

hajglish
29. led 2023

@europa00 No byla i o tom kauza,ze mely vadne testy,Jeee keezby ufff 🙈🙈Jsem z toho taak nervozni

europa00
29. led 2023

@hajglish nebuď odpocivej užívej dobre nálady ničím se nestresuj teď proste jsi těhotná, samozřejmě je to všechno křehké a člověk se více bojí do povestneho 12 týdne a pak vlastně cely život 😂😂😂 ale tehu jsi o tom žádná teď jen hodně štěstí ať vše dobre dopadne

hajglish
29. led 2023

@europa00 Moc dekuji za podporu,moc si toho vazim ❤️❤️❤️

hajglish
30. led 2023

Holciny tak dneska 7.den a takto

autor
30. led 2023

@hajglish gratuluji, přeji Vám krásný průběh těhotenství 🍀

hajglish
30. led 2023

Dekuji,ale zatim jeste to stale je v nejistote,dneska i trochu spinim 😔

autor
30. led 2023

@hajglish zavolejte si na kliniku, já dnes také volala a pokud jde o špinění mělo by být v pořádku

Strana
z3