icon

Je možné získat záznam z embryo monitoringu?

18. led 2023

Dobrý den,
Dle embryoložky máme den po oplodnění pouze jedno jádro místo dvou, takže se uvidí zítra co a jak.. máme pouze dvě embrya a obě takto
Otázka na vás - měla jste některá také první den takto ale druhý den už vše v pořádku?

Případně nevíte zda je možné vyžádat si záznam z embryo monitoringu?

Strana
z3
europa00
30. led 2023

@hajglish bobiku zkus se uklidnit, vím ze je to těžké po nych zkušenostech jsem byla už též ze vseho v ptdeli . Já tusim začala špinit v tom 5 týdnu velmi malinko ale totálně mě to rozhodilo, hned jsem ležela na krev jestli hcg stoupá atd. Opakovalo
Se mi to několikrát i jdYz už bylo srdíčko a mimi v pořádku s nikde žádný hematom. Bylo to placentou měla jsem ji u čípku a jsk se prokrvila tak jsem zaspinila … přešlo to po 12 týdnu a vše bylo v pořádku …. Delohs je teď velmi prokrvena můžou praská drobné cevky proto to spineni embryo ještě je v období nidace zanoruje se do stěny. Takže klidně můžeš vyčištění i světle růžový výtok. Hnědé spineni he stará krev nejspíše z žilky. Ber progesteron vahinqlne kolik mas dávku a jaký ??? Mas krásný test takže je to bojovník úplně ukázkový

hajglish
30. led 2023

@europa00 Dekujii moc,no je tam i trochu cerstve krve tak ja nevim

europa00
30. led 2023

@hajglish a kdy mas termín menses ? Ono bohužel tohle ničím nejde ovlivnit nezbývá než věřit 🙏

hajglish
30. led 2023

@europa00 Termin ms ted presne nevim mela jsem ji nepravidelnou,ale ted jsem 23DC

europa00
30. led 2023

@hajglish to fakt muže byt tím prokrbenim dělohy ber progesteron a bude to dobry, samozřejmě žádný sex a nějaká větší namaha 🙏

hajglish
31. led 2023

Holky tak dneska takto,myslite,ze je vse ok i kdyz jeste trochu spinim

hajglish
31. led 2023
europa00
31. led 2023

@hajglish určitě bude neboj testy sili to he dobre znamení a opravdu spineni muže byt prokrvenim dělohy je to pro ni velká změna cévy reagují embryo se zamoruje prerustqji ho epitely pradkaji drobné cevky. Je ba to dobrý detralex nebo ascorutin ten už se moc nedává teď vše po probrani s lékařem

hajglish
1. únor 2023

Tak holky dneska jde ze me svetla krev a ne uplne malo 😔😔😔Test takto

europa00
1. únor 2023

@hajglish chápu ze se Bojis… bohužel v teto fázi ti nikdo nic neřekne a ani nemá jak tYhke věci zachránit, někdo spini a krvaci cele tehu a vše je ok, někdo zaspini jednou a je konec. Jediné co můžeš udělat brát progesteron na podporu udržení… bohužel do 25 týdne je zo dej se vůle bozi. Důležité je brát léky, zkus zavolat bs kliniku jestli treva můžeš detralex nebo ascorutin… většinou tohle řeší sz po odborech krve kdy těhotenství z krve alespoň potvrdí jako nadějné je chtějí akespon 500 hcg zajetí na klinice . Test ti sili je treva věřit … opravdu má každá žena jinak. Kdy jdeš na krev. Na kliniku ?

hajglish
1. únor 2023

@europa00 Az v pondeli, ascorutin jsem si vcera koupila tak ho beru

hajglish
2. únor 2023

Ahoj holky ja vim uz jsem otravana,ale uz se zacinam smirovat,ze to nevyslo. Tady mam dr.max rozdil 2 dnu a proste nesili

europa00
2. únor 2023

@hajglish ahojky nejsi otravna, bohužel nezbývá než počkat jestli se nerozjede menses, pokud ne je tam ještě šance. Muže se zeptat mas geneticky testované embryo? Kolik ti je let ? Vše muže souviset klidně písni do zpráv pokud to nechceš řešit veřejné.

hajglish
2. únor 2023

@europa00 Ahoj,nene genetiku nemame nikdo nam ani o tom nerekl takze asi nebyla potreba jinak mi je 29

europa00
2. únor 2023

@hajglish ahojky Jj věk ještě obstojný kdyby ti bylo více. Určitě bych genetiku doporučila po 35 roce ženy už rapidně klesá kvalita vajíček. To se té ještě netýká samozřejmě i u mladé ženy můžeš v cyklu narazit na nekvalitní. A to pravé se buď neoplodni, nebo neuvhyti nebo potratí samovolně atd atd. U mladé ženy se genetika embry nedělá pokud nemá par genetickou zátěž sám o sobě. Nezbývá než věřit

hajglish
2. únor 2023

@europa00 meli jsme vajicko kvalitne na 1* ale no jak rikas nic nezbyva nez cekat rozhodne se po krvi

europa00
2. únor 2023

@hajglish bez genetiky nikdy neurčí jeho kvalitu pouze opticky a to he jen část která o jen vypovídá… Js teď budu mír 40 za 3 měsíce. Tqkze mi tahlo už ns 39 při odběru mám velkou zásobu vajíček i ve svém věku takže pro nízké stimulaci 12 vajíček 12 oplozenych a 8 kvality AAA takže jen největší topky se posílali na genetiku a zbyly jen 2 !!! Jedno mintu teď spinka. Nemáme s manželem žádnou genetickou zátěž žádný problém jen Ha jen vejcovody a jsem stará 😂 v mem věku he Psk odpad vajíček 80 % vše způsobeno věkem ženy ne její genetikou. Proto jsem se ptala na věk… tqkze okem mohlo byt vajíčko v pořádku ale neslo třeba špatně chromozomy 😕 zatím vyckej, test zatím neslabne 🙏 jinak jsou kliniky kde vždy zavádí pouze geneticky testováne embrya tusim helios a ví proč… pouze geneticky zdravé embryo má šanci 60%

hajglish
2. únor 2023

@europa00 No u nas to brali asi tak,ze uz mame spolu syna zdraveho tak nejspis proto

europa00
2. únor 2023

@hajglish jak říkám vůbec to nesouvisí s genetikou partnerů, tu mate určitě v pořádku, tyhle vady vajíčka souvisí pouze z věkem ženy s ní totiž stárnou i vajíčka a osk při dělení chromozomu hází error 😂😂 Ake tvůj věk je ještě v pořádku samozřejmě u tak muže byt proste smůla na špatné vajíčko to nikdy nevíš… ale primárně se u zdravé ženy mladšího věku genetika embrya nedělá a proste se sází vyjde nevyjde je to běžný postup ještě když jste měli 1 embryo tak to vyhodnotili určitě správně ho zavést PAc genetika i mrazeni a rozmrazeni jsou pro embryo stresující…jen třeba v mem věku už je nemyslitelné jít do Togo bez genetiky 🙏 ale Js mám p 10 let více 😂

hajglish
2. únor 2023

@europa00 Tady jsou zaschle

hajglish
2. únor 2023

@hajglish proste rozdil zadny

europa00
2. únor 2023

@hajglish uvidíš zitra 🙏🙏🙏je to opravdu napálili znám to

autor
3. únor 2023

@hajglish ahojky, zkoušela jsi volat do caru aby nabrali krev a zkontrolovali případný hematom nebo tak něco?

europa00
5. únor 2023

Ahoj tqk Js jsi na tom ? Zitra ba krev ?

hajglish
5. únor 2023

@europa00 Ahoj, jojo zitra na krev, ale je to uz zbytecna cesta, rozkrvacela jsem se a testy slabnou

europa00
5. únor 2023

@hajglish aha to he mi líto 🥺priste to vyjde u ivf člověk musí vydržet ale jednou se to povede 🙏🙏🙏

Strana
z3