Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
já jsem bábu radnickou objednávala stejně jako těhulka1167 a už pomalu dochází,ještě budu potřebovat aspoň pytlíček do KETu,už se to těhulkovství rozjíždí,tak doufám,že chytnu ještě vlnu,zítra uz,tak uvidíme,jak a co,ale snad to 17.5.jistí 😉 dnes také bylo krásně,tak to trochu vázne,zítra mám procházku po Holešovicích,a pak busem zpět,takže si to moc neužiju 😉
@panbaf ano,ale oboji jsem brala asi deset dni mozna,ani ne a jen do transferu.
@panbaf já ho objednávala na otehotnet.cz, rovnou dvojete balení z zvýhodněnou cenu. Piju ho zároveň s holkama. Už budu načínat druhé balení. Dvakrát denně 0,25l hrnka. Jedu podle návody, který je na sáčku napsaný
Holky, myslíte, že by ten čaj mohl uspíšit ovulaci? Normálně jí mám 15DC, teď jsem 8DC a už to na mě asi jde. Teplotu neměřím, ale podle popícháváni a hlebu se to blíží. UTZ mám ve středu.
@tehulka1167 zatím nic, mají plno, prý se musí poradit s MUDr a zavolají. Můj odhad je 3-4 dny před ovu. Snad to vyjde, už se mi nechce čenat další měsíc.
@zuzanaxx hmm ja taky čekala proto ze jsem za dva dny mela jit na ultrazvuk..bylo pozdě. Asi to tak melo byt 😉
@tehulka1167 bylinky mám ráda, ale tenhle čaj je vážně síla. Ještě se mi neozvali, pracují do 3, tak chvíli ješgě počkám a potom prudím znovu...
@tehulka1167 stimuluje se nějak sliznice před KETem v nativu nebo se jen píchne pregnyl a po KET nasadí utrouš?
@tehulka1167 tak jdu na UTZ zítra. Snad to bude dřív, než jsem myslela a taky budu mít takové vzorové testy!

Chtěla bych se zeptat jak často ten čaj pijete. A kolik denně?