icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vercanika
9. kvě 2016

@tehulka1167 mam uz jen jednoho :(

zuzanaxx
9. kvě 2016

@pozi jj, ten můj je výjimka...dneska je to doma!!!

fille
10. kvě 2016

Holky, dnes jsem 9 po ET, včera jsem měla dostat menstruaci, a nic, můžu si podle toho řídit, hodinky, ale test byl ráno negativní... myslíte, že je ještě šance, a je vůbec po ET menstruace?

zuzanaxx
10. kvě 2016

@fille určitě je šance, zkus test za 2 dny. MS ti sice můžou držet léky, ale ještě to nevzdávej...

nknee
10. kvě 2016

Ahoj holky, můžu se zeptat, co to pijete za zázračný čaj? 🙂 jsem po prvním nezdařeným KETU a teď čekám na menstruaci (ale uz jsem ji dávno měla mít) ☹

zuzanaxx
10. kvě 2016

@nknee čajová směs Báby radnické...za chvíli jedu na utz, tak ti pak dám vědět, jak moc je zázračný...

cartago15
10. kvě 2016

dneska UTZ, kdy se rozhodne, zda je to prosperující těhu či ne. od rána mi jen z toho pocitu je strašně špatně ☹ Všichni víme, že pozitivní test není jistota a že se mlže stát cokoliv, ale pořád tajně doufám, že na nás to štěstí sedlo

panbaf
10. kvě 2016

@cartago15
@zuzanaxx
@vercanika
Hodne stesti holky!!! Drzte se a budu se tesit na samy pozitivni zpravy!!

vercanika
10. kvě 2016

holky tak podle digitálního testu clearblue těhotná fakt nejsem ... teď jen počkat na tu špatnou zprávu od doktora ... je mi z toho na nic :( už ani nedoufám v opak :( hele mám ještě jedno nanuka takže teoreticky tenhle měsíc bych ještě transfer stihla ... a nevíte jak to je s darovanými vajíčky ?? Jako upřímně bych žádné cizí nechtěla a vím o jedné dobré duši co by mi darovala svoje (ale jako jenom pro mě a neodpovídá profilu nemá středoškolské vzdělání, což mě upřímně je u zadní části mého těla) ale nevím jestli to jde ???

zuzanaxx
10. kvě 2016

Tak už sedím v čekárně a opět čekám...jsem nervózní, jako by už měl být KET a ne jen utz. Bába radnická mi udělala něco s ovu hlenem 😂

cartago15
10. kvě 2016

@zuzanaxx tu čekárnu ti závidím, já jdu až v 14.30! do té doby se zblázním. Držím palce 🙂

tehulka1167
10. kvě 2016

Holčičky, at vam to dneska vsem dobrem dopadne vy co jdete na kontroly. Jinak dnes dálnice jako prase 🙂 příští čtvrtek gynda. Snad uz bude mrne vidět. Miluju ho uz ted,vlastně i dokud byl v mrazacku 🙂

pozi
10. kvě 2016

@cartago15 no právě jsem na tebe myslela už včera,ale nevěděla jsem,jestli jdeš v pondělí nebo v úterý,ať to dopadne co nejlépe 😉

pozi
10. kvě 2016

@tehulka1167 no tak to je super,hlavně,že se konečně zadařilo a jsem zvědavá na tvou kontrolu,jak je?

pozi
10. kvě 2016

@vercanika to se zeptej v caru,mě taky vajíčka nabízejí kolegyně na potkání,ale musíš jí zaplatit celý IVF cyklus,takže je to vlastně na stejno 😒

vercanika
10. kvě 2016

@pozi no ale jí pojišťovna přece dá i za dárcovství peníze ne a to je v rozmezí od 10000-25000 kc takze to ma vlaste zplacene ... a teoreticky bych ji platila jen injekce coz by bylo kolem 6000kc ne??

itworks
10. kvě 2016

@salenas jakto? U nas v car ti ket neudělají,když není ovulace,protože přece neotehotnis ani přirozeně bez ovulace. Asi to mysleli tak,že není taková šance na otehotneni.Když mám 5- ti denní embryo,tak se vloží 5 dnů po ovulaci,ať je to jako v přirozeném cyklu.To slyším fakt prvně,že nemusí být ovulace.

pozi
10. kvě 2016

@vercanika no to nevím,mám takový pocit,že jí pojišťovna injekce neplatí,takže bys musela zaplatit plnou sazbu,nevím,jak je to s narkozou,s odběrem,jestli to pojišťovna platí,jen vím,že když jdeš na cyklus s darovanými a přes pojišťovnu,tak je to 50000,-cca,o tom jsme se bavili už v caru a tu odměnu platíš mám pocit právě ty.Už jsem se taky na to chtěla zeptat,jak by to bylo,kdybych si dovedla svojí dárkyni,ale nějak jsme se k tomu nedostali

itworks
10. kvě 2016

@salenas a jaký jsi den po ketu? A ktery den cyklu ti vkládali embryo?

vercanika
10. kvě 2016

@pozi hele tak já to všechno pro zichr pozjišťuju a ozvu se ti ju ?? protože na netu píšou že celé dárcovství + injekce a narkózu platí pojišťovna a právě ten kdo daruje vajíčka to má jakoby v rámci IVF cyklu placené pojišťovnou + to co zaplatí navíc mu pojišťovna proplatí zpětně ale musí prokázat že vajíčka byly opravdu jen darované ... aspoň tak jsem to pochopila ... chlopek to zas pochopil tak že tu ,,odměnu´´ 10-25000 vyplácí CAR .... tak uvidíme ... sice ještě nevím co bude ale chci být na tuhle variantu připravená ....

fofi88
10. kvě 2016

@zuzanaxx ano byl to můj první pokus. Nikdy jsem nic takového nepodstupovala

cartago15
10. kvě 2016

@itworks ani já neměla ovu a měla jsem KET. Nikdo tu neotěhotníme přirozeně 🙂 proto na to IVFko chodíme. Embryo se vkládá podle připravenosti sliznice a ano pokud jedeš v nativu tak po ovu. Mě stimulovali jen sliznici. Přirozeně ovu nemám a ani tu sliznici.

fofi88
10. kvě 2016

@martinaanet ahojky byl to et 20.5 jedu na krev asi počkám na ni

vercanika
10. kvě 2016

@fofi88 každopádně tvoje přezdívka je trefná :D fofi88 a měla jsi 87 vajíček :D

zuzanaxx
10. kvě 2016

Tak ovu dřív asi o den, dneska folikul 12, takže pregnyl píchám v pátek nebo sobotu a jdem na to! Už se nemůžu dočkat!

vercanika
10. kvě 2016

@fofi88 sorry sem se spletla :D :D

itworks
10. kvě 2016

@cartago15 aha,děkuji moc za vysvetleni, mám prave ket v nativu,jinak sliznici a ovulaci mám přirozeně bez léků.Jediné kdyby teď nechteli folikuly praskat,tak by se příště stimulovalo.Uvidíme zitra

itworks
10. kvě 2016

@zuzanaxx supr,to je dobře. A kdy jdeš na kontrolu nebo rovnou na ket? Já jdu zítra zas na utz,jestli bude po ovulaci tak ket v pondělí 🙂

cartago15
10. kvě 2016

@itworks to my co nemáme ani jedno těžce závidíme 🙂 U mě to vychází tak, že při stimulaci na IVF jedou primárně na vajíčka a sliznice je 0, takže jsem bez ET a pak jen KET, kdy zase jsem bez ovu a stimulují sliznici dokud se nevyškrábe na nějakou smysluplnou výšku, proto jsem šla až 26DC na KET, do té doby prostě stagnovala potvora 🙂

pozi
10. kvě 2016

@zuzanaxx no to je fofr,já ani pregnyl nepíchám,tak to se možná sejdem nastejno 😉

Strana