Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vercanika tech dvacet tisic ji zaplatis ty, darkyni. Neee pojišťovna
@salenas já teď zaznamenala výpadky pro Extrahexal 50, ještě dva měsíce prý nebude a já lepím 3... mají jen 25 Extrahexal... lepím jich 6! ta alergická reakce na kůži po nich je taky skvělá, nemám jediné místo bez vyrážky... se na ten crinone mrknu, třeba by měl na mě méně vedlejších účinků než utrogestan
@pozi je mi fajn az na tu brutální unavu. 🙂
@zuzanaxx super holky,uz se to rozjíždí 🙂🙂🙂🙂🙂
Ahoj holky dnes jsem 4 den po Et od včerejška mě bolí pekelně hlava nonstop a celkově jsem unavená..ty nervy ale jedou
Jak řešíte zavádění utrouše v práci? Měla bych po tom prý 15 min ležet...
@tehulka1167 tož jestli je to tak ... tak to prdím ale řekni mi jedno když mám anonymní vajíčko tak přece nikomu nic neplatím ... tak nevím ... zkusím se na to zeptat ..
@vercanika to tak prostě je a nejde si vzit jen tak znamou,ze ti chce dat vajicko. Darkyne musi projit genetickym vyšetřením a dalšími testy. A ty ji platis tu darkyni.
Holky, jsem jako malá, ale nemohla jsem si pomoct:koupila jsem si pro štěstí dudlík...😁
@tehulka1167 dík za info ... no volala jsem ještě do CAR přímo doktorovi jak to vidí on s tím dalším KETem a řekl mi jen ať teda dál beru jen prednison a ten další ket by nechal na konec května začátek červa ... prý záleží jen na mě jak to psychicky zvládám upřímně ??? asi mi to ještě nedošlo !!!

@itworks no tak super,já jdu taky v pondělí na KET,už to mám jasný 🙂